CfL Netværk

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Facilitator

Rådgivere som sikrer programmer med højt, ledelsesfagligt indhold og mødeledelse med stor interaktion.

Programmer

Udforsk teoretiske og praktiske temaer med programmer, som tager udgangspunkt i det, der rører sig.

Match

Omhyggelig udvælgelse af medlemmerne sikrer et godt match mellem udfordringer og interesser. 

Ledelseshus

Danmarks største ledelseshus med dedikerede eksperter i at rådgive og udvikle ledere i alle discipliner.

Netværk giver dig udvikling, resultater og relationer 

Hvorfor vælge et professionelt HR- eller ledernetværk hos CfL?
CfL er et stort ledelseshus, og vores dedikerede netværksfacilitatorer trækker på hinandens specialkompetencer, når vi tilrettelægger vores netværksforløb.

Direktører

Netværkets formål er at bringe direktører sammen, så de kan bruge hinandens viden, erfaring og kompetencer til at udfordre og inspirere hinanden via cases og dermed udvikle sig mentalt og ledelsesmæssigt.

Strategisk ledelse

Netværk med udgangspunkt i strategisk ledelse. Netværkene henvender sig til erfarne ledere og generalister med et linje- eller stabsansvar. Netværkene giver dig mulighed for at udveksle viden og erfaringer

Ledelse af medarbejdere

Få mulighed for at sætte egen situation i perspektiv og diskuter de fælles udfordringer og problemstillinger, du møder i en "klassisk" mellemlederrolle.

 

HR Direktører

Netværkets formål er at udveksle erfaringer omkring HR-området, videndele samt blive inspireret af nye initiativer, emner og temaer inden for HR.

HR Chefer

Netværkets formål er at skabe et forum for erfaringsudveksling og udvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og visioner.

HR Konsulenter

Formålet med netværket er at udveksle erfaringer og videndele om HR-udvikling og -processer samt have fokus på den forretningsmæssige HR-del.

HR Business Partner

Netværket for HR Udvikling med fokus på udvikling af mennesker og organisationer.

 

Ledere uden personaleansvar

Deltagerne står ofte alene med deres udfordringer og skal løse projekter og problemstillinger, hvor de som oftest ikke har fuld kontrol over ressourcerne.

PA - Personlige assistenter

Til chef- og direktionssekretærer på tværs af brancher, med specifikke udfordringer, som ikke findes andre steder i organisationen

Salg og forretningsudvikling

I netværket Fremtidens Salg stiller vi skarpt fokus på seneste viden og best practice blandt de øverste ledere indenfor salg og forretningsudvikling.

CFO og Økonimidirektører

Økonomidirektører sidder ofte med nogle problemstillinger, der ikke kan løses af andre i organisationen og samtidig med emner, der har bestyrelsens bevågenhed.

Virtuelle netværk

Netværkets formål er at skabe et forum for erfaringsudveksling og udvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og visioner.

Hvad enten du arbejder som leder, topchef eller med HR, starter gode resultater med et godt netværk. Vi perspektiverer altid de faglige diskussioner til deltagernes hverdag og stiler efter læring, inspiration og videndeling af Best Practices ved at udfordre hinanden med kant.
Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Klik her

Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik