CfL Netværk

Netværk for ledere og HR

Vores netværk er godkendt af medlemmerne

Tilfredshed

91% af medlemmerne mener at netværkene er faciliteret godt eller meget godt.

Bedømmelse

Vores netværksmedlemmer giver os karakteren 4,2 af 5

Anciennitet

Vores medlemmer er i gennemsnit i vores netværk i mere end 5 år.

Netværk giver dig udvikling, resultater og relationer 

Hvorfor vælge et professionelt HR- eller ledernetværk hos CfL?
CfL er et stort ledelseshus, og vores dedikerede netværksfacilitatorer trækker på hinandens specialkompetencer, når vi tilrettelægger vores netværksforløb.

 

Find din netværksgruppe her

Direktører

Netværket bringer direktører sammen, så de kan bruge hinandens viden, erfaring og kompetencer til at udfordre og inspirere hinanden via cases og dermed udvikle sig mentalt og ledelsesmæssigt.

Strategisk ledelse

Henvender sig til erfarne ledere og generalister med et linje- eller stabsansvar. Deltagernes egne cases er omdrejningspunkt for både inspiration, sparring og videndeling.

Ledelse af medarbejdere

Netværket giver dig mulighed for at sætte din egen situation i perspektiv og diskutere de fælles udfordringer og problemstillinger, du møder i en "klassisk" mellemlederrolle.

HR Direktører

Få et fortroligt arbejdsrum til at reflektere over din ledelsespraksis. Netværket giver inspiration, sparring, feedback og input fra andre ambitiøse HR-direktører

HR Chefer

Et forum for erfaringsudveksling og udvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og visioner. Overordnet fokus er både HR og ledelse.

HR Konsulenter

Der udveksles erfaringer og videndeling om HR-udvikling og processer samt hvorledes HR-funktionen understøtter udvikling af forretningen.

HR Business Partner

Netværket for HR Udvikling med fokus på udvikling af mennesker og organisationer.

 

Ledere uden personaleansvar

Deltagerne står ofte alene med deres udfordringer og skal løse projekter og problemstillinger, hvor de som oftest ikke har fuld kontrol over ressourcerne.

PA - Personlige assistenter

Til chef- og direktionssekretærer på tværs af brancher, med specifikke udfordringer, som ikke findes andre steder i organisationen

Salg og forretningsudvikling

I netværket Fremtidens Salg stiller vi skarpt fokus på seneste viden og best practice blandt de øverste ledere indenfor salg og forretningsudvikling.

CFO og Økonomidirektører

Økonomidirektører sidder ofte med nogle problemstillinger, der ikke kan løses af andre i organisationen og samtidig med emner, der har bestyrelsens bevågenhed.

Virtuelt ledernetværk

Netværkets formål er at skabe et forum for erfaringsudveksling og udvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og visioner.

Det får du på vores netværk

Facilitator

Rådgivere som sikrer programmer med højt, ledelsesfagligt indhold og mødeledelse med stor interaktion.

Programmer

Udforsk teoretiske og praktiske temaer med programmer, som tager udgangspunkt i det, der rører sig.

Match

Omhyggelig udvælgelse af medlemmerne sikrer et godt match mellem udfordringer og interesser. 

Ledelseshus

Danmarks største ledelseshus med dedikerede eksperter i at rådgive og udvikle ledere i alle discipliner.

For mig betyder det noget, at det er et eksternt netværk. Man får adgang til nogen, der har et andet syn på verden end ens kolleger, og jeg synes, jeg lærer noget af folk med et andet og måske bredere erfaringsgrundlag. Der er mange dygtige folk med i netværket. De har en række erfaringer, som jeg finder dybt interessante, og det er nok min primære grund til at deltage i netværket
Vibe Glitsø, Senior Manager, Novozymes Vibe Glitsø, Senior Manager, Novozymes
Når et netværk fungerer, som det her gør, så opstår der et fortroligt rum, hvor du kan vende ting, som du ellers sjældent har mulighed for at drøfte. Det kan man næsten ikke få eller købe på andre måder.
Peter Knub, CFO/COO, Rygaards International School Peter Knub, CFO/COO, Rygaards International School
Det er en ren luksus med en professionel netværksfacilitator, der står for det hele både fagligt og planlægningsmæssigt. Vi bidrager på skift, men det er CfL, der trækker det store læs.
Hvad enten du arbejder som leder, topchef eller med HR, starter gode resultater med et godt netværk. Vi perspektiverer altid de faglige diskussioner til deltagernes hverdag og stiler efter læring, inspiration og videndeling af Best Practices ved at udfordre hinanden med kant.

Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik