Hvem er vi?

CfL er et ledelseshus. Vi eksisterer for at løfte ledelseskvaliteten i Danmark

Velkommen til ledelseshuset CfL

CfL står for Center for Ledelse. Vi er et ledelseshus, og det betyder, at vi udbyder det fulde spektrum af ydelser, der skal til for at udvikle ledere og organisationer. Nu og i fremtiden.

CfLs formål er at løfte ledelseskvaliteten i Danmark, og det unikke ved CfL er, at vi er ejet medlemmerne. Alle virksomheder - private såvel som offentlige - kan blive medlem. Som medlem bliver din organisation en del af CfL-Community, der udgør kernen i CfL. De øvrige indgange til CfL er rådgivning, kurser, netværk, testværktøjer og HR-jura.

Rådgivning

Vi rådgiver om strategi­­udvikling, lederudvikling og forandrings­processer. Vi skræddersyr, så det passer til jeres organisation.

 

Kurser til ledere og HR

Vi garanterer kurser med et højt fagligt niveau. Vi kombinerer forskning og teori med praksis og træning på alle forløb. 

Netværk

Vi stiler efter læring, videndeling og Best Practices. Vi perspektiverer altid til deltagernes hverdag.

Testværktøjer

Vi er en anerkendt udbyder af personlighedstest inden for både rekruttering og udvikling.

 

CfL løfter ledelseskvaliteten i Danmark

Som medlem af CfL eller som kunde i en eller flere af de forskellige forretninger opnår I ikke alene en række fordele. I tilslutter jer også vores formål, der er at løfte ledelseskvaliteten i Danmark.  

Vi tror på, at ledelse er den enkeltfaktor, der har størst og mest vedvarende effekt på værdiskabelse. Det er derfor omdrejningspunktet for alle aktiviteter i CfL, og vi har i dag en særdeles velfungerende udviklingspalet. I samarbejde med vores medlemsvirksomheder og CfL-Advisory Board sætter vi hvert år dagsordenen for de temaer og trends, der har aller størst betydning for god ledelse.    

Medlemmer af CfL-Community kan frit deltage med alle deres ledere og HR professionelle i en række arrangementer, som for mange virksomheder udgør grundstammen i den løbende ledelsesudvikling.

Du kan læse om de mange indgange til CfL under de enkelte forretningsområder:

Kontakt CfL, hvis du har brug for rådgivning i egen virksomhed, validerede testværktøjer eller kompetenceløft. Eller hele pakken.  

Ledelsen i CfL

CfL er ejet af medlemmerne og ledes af en bestyrelse, der vælges på generalforsamlingen. Bestyrelsen vælges for to år ad gangen. Den daglige ledelse varetages af direktionen, der består af Thomas Hanssen, Anja Neiiendam og Peter Bergsagel

Du kan læse om CfLs vedtægter her 

Har du spørgsmål?

Thomas Hanssen

 

Thomas Hanssen
Direktør, Direktionen

T: +45 2098 3911
M: tha@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Har du spørgsmål?

 

Peter Bergsagel
CFO

T: +45 2452 5957
M: pbe@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Hent brochure om CfL-Community Læs om alle medlemsfordele og få et overblik over kommende arrangementer, eksklusive rabatter, HR-jura Hotline og priser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure