Hvem er vi?

CfL er et ledelseshus. Vi eksisterer for at løfte ledelseskvaliteten i Danmark.

Velkommen til ledelseshuset CfL

CfL står for Center for Ledelse. Vi er et ledelseshus, og det betyder, at vi udbyder det fulde spektrum af ydelser, der skal til for at udvikle ledere og organisationer. Nu og i fremtiden.

CfLs formål er at løfte ledelseskvaliteten i Danmark, og det unikke ved CfL er, at vi er ejet medlemmerne. Alle virksomheder - private såvel som offentlige - kan blive medlem.

CfL er en non-profit organisation. Som medlem bliver din organisation en del af CfL-Community, der udgør kernen i CfL. 

Det ledelsesfaglige team i CfL består af erfarne rådgivere og højtuddannede specialister, og teamet arbejder på tværs af community, rådgivning, kurser, testværktøjer og netværk. Det sikrer, at du og din organisation altid møder de fagligt stærkeste kapaciteter. 

Du kan læse om de mange indgange til CfL under de enkelte forretningsområder:

Kontakt CfL, hvis du har brug for rådgivning i egen virksomhed, validerede testværktøjer eller kompetenceløft. Eller hele pakken.  

CfL løfter ledelseskvaliteten i Danmark

Som medlem af CfL eller som kunde i en eller flere af de forskellige forretninger opnår I ikke alene en række fordele. I tilslutter jer også vores formål, der er at løfte ledelseskvaliteten i Danmark.  

Vi tror på, at ledelse er den enkeltfaktor, der har størst og mest vedvarende effekt på værdiskabelse. Det er derfor omdrejningspunktet for alle aktiviteter i CfL, og vi har i dag en særdeles velfungerende udviklingspalet.

I samarbejde med vores medlemsvirksomheder og CfL-Advisory Board sætter vi hvert år dagsordenen for de temaer og trends, der har aller størst betydning for god ledelse.    

Medlemmer af CfL-Community kan frit deltage med alle deres ledere og HR professionelle i en række arrangementer, som for mange virksomheder udgør grundstammen i den løbende ledelsesudvikling.

Ledelsen i CfL

CfL er ejet af medlemmerne og ledes af en bestyrelse, der vælges på generalforsamlingen. Bestyrelsen vælges for to år ad gangen.

Den daglige ledelse varetages af Thomas Hanssen, Anja Neiiendam og Peter Bergsagel.

Du kan læse om CfLs vedtægter her

Vil du vide mere om CfL?

Kontakt CfLs ledelse


Thomas Hanssen
Direktør

Telefon: +45 2098 3911
Email: tha@cfl.dk


Anja Neiiendam
Direktør

Telefon: +45 5154 4182
Email: ane@cfl.dk


Peter Bergsagel
CFO

Telefon: +45 2452 5957
Email: pbe@cfl.dk

Hent vores brochure om CfLs Community I brochuren kan du læse om alle medlemsfordelene, og hvordan din organisation bliver medlem. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Klik her