CfL-Topledertræf

Innovation og ledelse i verdensklasse: Hvad kan vi lære af Novo Nordisk?

Camilla Sylvest Tvær 4 3

Novo Nordisk har siden 2021 slået stribevis af kursrekorder, og virksomheden optræder i dag på listen over de 20 mest værdifulde selskaber i verden. Novo Nordisk har - måske – kurs mod at blive verdens største farmavirksomhed, og det er enestående for så lille et land som Danmark. Kan andre virksomheder gøre Novo Nordisk kunsten efter? Eller bare lære noget? 

Det kræver innovation og ledelse i verdensklasse, og det er temaet for efterårets topledertræf.

Mød koncerndirektør Camilla Sylvest, og få hendes udlægning af virksomhedens imponerende udvikling. Efter et oplæg interviewer Niels Lunde, chefredaktør på Børsen, Camilla Sylvest på scenen.

Oplægget perspektiveres af Keld Laursen, professor i økonomi og innovationsledelse ved CBS. Hvad er kilderne til innovation - velvidende at der ikke går en lige linje fra Novo Nordisk til innovation i SMV-virksomheder.  

Resultater der forpligter 

Ved Camilla Sylvest, koncerndirektør i Novo Nordisk

De seneste par år er Novo Nordisk kommet i en helt særlig liga - nationalt såvel som internationalt - og der hviler et gigantisk ledelsesansvar på den øverste top i medicinalgiganten. 

Glæd dig til at møde Camilla Sylvest, koncerndirektør for virksomhedens kommercielle strategi. Hør om hendes ledelsesprincipper – og ansvar, herunder de mange etiske aspekter, når det handler om verdens sundhed. Få også Camilla Sylvests bud på den bedste vej til succesfuld innovation. 

Q&A om ledelse og innovation

Ved Niels Lunde, chefredaktør på Børsen

”Topchefernes strategi” er navnet på Niels Lundes podcast, og på topledertræffet interviewer han Camilla Sylvest fra scenen. Niels Lunde har udgivet en række bøger om blandt andet Lego, Danfoss, Mærsk og er en del af faculty på CBS’ og Børsens Bestyrelsesuddannelse. Niels Lundes kernekompetence er hans nysgerrighed, og han motiveres af at der er så meget han ikke forstår. 

Hvad er de vigtigste kilder til innovation?

Ved Keld Laursen, professor, Head of Department of Strategy and Innovation på CBS.

Innovation og udvikling i Novo Nordisk har historisk været tæt knyttet til universitetsverdenen, og det er veldokumenteret, at ny forskning sætter skub i innovationen i videnvirksomheder. Men hvad med andre typer af organisationer? Det får du indblik i, når Keld Laursen, professor i økonomi og innovationsledelse ved CBS, tager dig igennem de vigtigste kilder til innovation afhængig af type og branche.

Ét er kilder til innovation. Noget andet er den absorberende kapacitet, der kræves for at kunne bruge de relevante kilder produktivt. Hvad kræver det organisatorisk og ledelsesmæssigt, at skabe nye løsninger?  

Middag og målgruppe

På CfL-Topledertræffet diskuterer vi de helt store dagsordner, og det er målrettet ledere med direktions- eller forretningsansvar.

Du modtager personlig invitation til arrangementet, men er velkommen til at tage din direktion eller ledergruppe med.

Du kan deltage i enten København eller Aarhus, og begge steder byder vi på lækker middag. 

 

 

 

Programmet for tirsdag 24. oktober

17.30: Ankomst med bobler og snacks

18.00: Velkomst ved Anja Neiiendam, direktør i CfL

18.05: Resultater, der forpligter, herunder ledelse af innovation. Ved Camilla Sylvest, koncerndirektør i Novo Nordisk. Efter et oplæg interviewes Camilla Sylvest af Niels Lunde, chefredaktør på Børsen.

18.45: Middag i restauranten

19.45: Hvad er de vigtigste kilder til innovation? Ved Keld Laursen, professor, Head of Department of Strategy and Innovation på CBS.

20.30: Tak for i dag 

Kommende arrangementer

Inspirationsmøder

Hvor godt kender du CfL? Deltag i online intromøde

Mød direktør Anja Neiiendam og få en introduktion til CfL. Hør, hvordan du kan sikre dig, at I får størst muligt udbytte af jeres medlemskab. Ikke-medlemmer er mere end velkomne.

DKK Gratis / Åbent for alle

5. december 2023

1 dage

Online

CfL-Klubhusmøde

Fremtidens attraktive arbejdsplads

Rekruttering og fastholdelse er et centralt emne for alle ledere og HR de næste mange år. Men hvad kendetegner den attraktive arbejdsplads? Hvad er god ledelse, og hvad kræver det?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

6. december 2023

1 dage

CfL

CfL-Konference

Organisationer i bevægelse 2023

Kendte strukturer og klassiske ledelsesmodeller er under opbrud. Vi vil noget andet - som mennesker og som organisationer – men er et kollaps nødvendigt, før vi kan tænke nyt? Mød Morten Albæk på årets vigtigste konferencer om nye organisationsformer.

DKK 4.700 kr. / 5.700 kr.

7. december 2023

1 dage

Radisson Blu Scandinavia, Amager Boul. 70, 2300 København S

Inspirationsmøder

Lederen som karrierefacilitator

Lederen som karrierefacilitator - vi sætter fokus på, hvordan vi kan klæde lederen på til at tage de vigtige og konstruktive snakke med medarbejderne om Karrieremodellen™, motivation og engagement i hverdagen.

DKK 400,- / 400,-

14. december 2023

1 dage

CfL

Har du spørgsmål?

Pia Fuglsang

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik