HR-juridisk rådgivning

Få rådgivning tilpasset din virksomheds behov

Hvis du har brug for HR-juridisk rådgivning i videre omfang end via vores HR-jura Hotline, kan vi tilpasse vores rådgivning til at matche organisationens behov og ønsker.

Rådgivningen bliver målrettet det, som din virksomhed, HR-afdeling eller ledelsen har brug for. Vi vil i samarbejde med dig skræddersy et rådgivnings- eller undervisningsforløb, som sikrer, at din virksomheds udfordringer bliver løst bedst muligt.

 

Vi hjælper blandt andet vores kunder med:

Compliancetjek

Gennemgang af ansættelseskontrakter, personalepolitikker, personalehåndbog eller andre HR-juridiske skabeloner eller processer, så de stemmer overens med HR-juraen.

Personalesager

Deltagelse i møder, forligsforhandlinger eller lignende

Deltagelse på interne møder

F.eks. afdelingsmøder, ledergruppemøder eller andre møder - om emner som nye barselsregler, sygdom, opsigelser eller andre mødeoplæg

Andre former for HR-juridisk rådgivning

Det kan være enhver situation hvor du har behov for HR-juridisk rådgivning.

Du får konkrete bud på løsninger inden for den gældende lovgivning og sparring til at løse de HR-juridiske udfordringer, som er aktuelle i din virksomhed.

Priser for rådgivningsydelser afhænge af opgavens størrelse.

Har du spørgsmål?

 

Dorte Solholt
Chef - HR Jura

T: +45 51544165
M: dsp@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Ansættelsen fra start til slut Har du brug for en praktisk gennemgang af de grundlæggende HR-juridiske regler, så download e-bogen her Download gratis e-bog her