CfLs Forretningsbetingelser

Arrangementer

Tilmeldingen er som udgangspunkt bindende. I henhold til nedenstående retningslinjer, skal eventuel afmelding/ændring ske pr. e-mail til arrangementer@cfl.dk

Giv din plads til din kollega

Det er en mulighed, at virksomheden gebyrfrit udskifter den tilmeldte deltager med en anden kvalificeret kandidat frem til 48 timer før arrangementets start.
Undtaget herfra er Topledermiddage, hvor invitationen er personlig og derfor ikke kan overdrages.

Afbud

Ved afbud til Topledermiddage og Alumni arrangementer senere end kl. 16.00 dagen inden afholdelse, faktureres kr. 1.500,- ekskl. moms til dækning af omkostninger.

Ved afbud til vores andre arrangementer senere end 48 timer før afholdelsen faktureres et gebyr til dækning af omkostninger. Beløbet er afhængigt af arrangementet og vil fremgå af bekræftelsen.

CfL-HR Dagen 2020: Ved afbud senere end 48 timer før afholdelsen faktureres kr. 750,- ekskl. moms, til dækning af omkostninger. Du er velkommen til at overdrage din plads til en kollega frem til 48 timer før arrangementet. Du bedes venligst give os besked herom.

Ved afbud til Konferencerne: Adfærdsdesign i Ledelse & Ledelse mod stress

Tilmeldingen er bindende. Ved afbud faktureres et gebyr på 35% af deltagerprisen. Det er en mulighed, at virksomheden gebyrfrit udskifter den tilmeldte deltager med en anden kvalificeret kandidat frem til 48 timer før arrangementets start.

I tilfælde af aflysning

Med henblik på at sikre en tilstrækkelig kvalitet af vores arrangementer forbeholder vi os ret til at aflyse arrangementer, f.eks. hvis det skønnes, at et for lavt deltagerantal betyder, at den enkelte deltager ikke får maksimalt udbytte af arrangementet. 

Arrangementerne er inkl. forplejning og deltagermaterialer.

CfL forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for eventuelle trykfejl.