Vilkår og betingelser - Vind valgfrit kursus

Konkurrencen er begrænset til at gælde i Danmark og Grønland. Præmien er et valgfrit kursus af op til 2 dages varighed inden for kompetenceudvikling hos CfL*. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.


Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig CfLs nyhedsbrev. Vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning den 1. i hver måned og alle deltagere vil derefter blive kontaktet med besked om, om de har vundet eller ej. Vinderens navn vil blive offentliggjort på denne side. Lodtrækningen foretages blandt de, der har skrevet sig op til nyhedsbrevet siden forrige lodtrækning og man deltager således kun i én lodtrækning.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig via e-mail med nyheder, artikler, invitationer til arrangementer eller information om aktuelle kurser. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Lodtrækningen gælder kun for nye nyhedsbrevsmodtagere og du kan kun deltage én gang.

Læs mere om hvordan vi beskytter og behandler dine personlige oplysninger i vores privatlivspolitik

 

*gælder ikke allerede bookede kurser, certificeringskurser indenfor CFL’s testværktøjer og kurser udbudt i samarbejde med Djøf, AS3 og Metier. Udgifter til rejse og ophold er ikke en del af præmien.