Kursus

Fremtidens scenarier

Hvordan påvirker megatrends din virksomheds strategiske udfaldsrum

Kaffe M Briller

Afhold kurset hos jer

Alle vores kurser kan leveres som interne forløb i jeres organisation. Læs mere.

Verden har udviklet sig hastigt på en lang række områder i de senere år og med en, for mange virksomheder, stigende kompleksitet og større strategisk usikkerhed. Det betyder også et stigende pres på virksomhedernes evne til at vurdere fremtiden og agere på forandringer i tide. Hvad er det for megatrends, der vil påvirke virksomheden?

Hvad er de væsentligste strategiske usikkerheder virksomheden står overfor? Hvad er de mest sandsynlige fremtidsscenarier og hvordan skal den ideelle virksomhedsprofil således se ud?

Forløb

Forløbet vil være et mix mellem oplæg, erfaringsudveksling og nærværende øvelser.

Målgruppe

Erfarne ledere og topledere der ønsker inspiration, konkrete værktøjer og sparring indenfor vurdering af megatrends, strategiske usikkerheder og udarbejdelse/vurdering af scenarier.

Dit udbytte

Du vil få inspiration, konkrete værktøjer og værdifuld erfaringsudveksling med andre indenfor vurdering af megatrends, strategiske usikkerheder, udarbejdelse/vurdering af scenarier og deres konsekvenser for din virksomhed. 

De emner og områder I kommer til at arbejde med er:

  • Megatrends og vigtigste strategiske usikkerheder
  • Opstilling og vurdering af scenarier
  • Ideelle virksomhedsprofil
Hent folder om Fremtidens scenarier Her kan du hente en folder med info om kurset. Folderen kan du printe og give til den leder, der afgør din medvirken på kurset. Hent folderen

Ofte stillede spørgsmål

Der er gratis parkering, når du er gæst hos CfL. Vi har desuden ladestandere til elbiler. Parkeringsforholdene kan variere hos de forskellige konferencesteder, vi benytter. Tjek derfor på det enkelte konferencesteds hjemmeside.

CfL ligger 200 meter fra Østerport Station i København, hvortil der er gode bus-, tog- og metroforbindelser. Vi bestræber os altid på at lægge internatmodulerne tæt på offentlig transport. Spørg os gerne i forhold til konkrete afholdelser på forretningssupport@cfl.dk.

CfL er en medlemsorganisation for virksomheder. Du kan derfor ikke have et personligt medlemskab. Er du i tvivl, om din virksomhed er medlem af CfL, er du velkommen til at sende os en mail på medlem@cfl.dk. Du kan også finde en liste over medlemsvirksomheder her.

Ja, du kan sagtens tilmelde dig kurset, selvom din virksomhed ikke er medlem af CfL.

Ja, forløbet er med fuld forplejning. Kontakt os gerne på forretningssupport@cfl.dk, hvis du har allergener eller andre hensyn, vi skal være opmærksomme på.

Betaling foregår via faktura. Ved tilmelding angiver du dine og virksomhedens faktureringsoplysninger.

Hent vores brochure og se vores kurser og programmer som er designet for erfarne ledere Brochuren giver et fuldt overblik over kurser og programmer til dig som erfaren leder og et indblik i over kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

4,4
Erfarne ledere

Udvikling af ledergruppen

Sådan udvikler du din ledergruppe

DKK 22.900,- ekskl. moms / 26.900 ekskl. moms

7. oktober 2024

4 dage

København

3,7
Erfarne ledere

Agil ledelse

Få viden og værktøjer til agile ledelsestilgange, der håndterer stigende kompleksitet og forandringshastighed.

DKK 10.900,- / 12.900,-

2 dage

København

Erfarne ledere

Innovation og forretningsmodeller

Kursus for erfarne ledere og topledere, der ønsker inspiration, konkrete værktøjer og sparring indenfor det strategiske udviklingsarbejde, forretningsmodeller og fremtidige værdi-/konkurrenceparametre.

DKK Medlem: 7.500,- kr. / Andre: 8.800,- kr.

1 dage

København

Få besked om nye datoer

For at få en mail når der er nye datoer skal du acceptere vores privatlivspolitik