Bliv udfordret med

Netværk for CFO og Økonomidirektører

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Netværket består af øverste økonomiansvarlige og har en bred sammensætning fra forskellige brancher.

Emnerne, der behandles, er alle områder af relevans for virksomhedernes direktion og betydning ud fra et CFO-perspektiv. Så emnerne spænder meget bredt fra omverdenens perspektiver og trends, over forretnings-/ledelsesmæssige aspekter, til at udvalgte emner indenfor de mere økonomifaglige områder behandles.

Temaer

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer, men arbejder også med trends og teorier samt personlig lederstil og udvikling.

Eksempler på temaer:

  • Konkurrenceevne – hvordan kan økonomifunktionen bidrage?
  • Forandringsledelse
  • Earned Value Management – hvad dækker det?
  • Skat – ajourføring af de seneste ændringer
  • Toplederkommunikation
  • Virksomheders brug af sociale medier
  • CSR i et strategisk perspektiv
  • Innovation

Mødetyper

4 aftenmøder (kl. 16.00-20.00)
1 døgnmøde (kl. 17.00-16.00)

Invitation til CfLs øvrige toplederarrangementer

Afholdelsessted

Møderne afholdes hos CfL, deltagernes organisation samt danske konferencesteder.

Hvad koster det?

Prisen er kr. 23.500 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 27.650 ekskl. moms pr. år for andre.

Hvad siger netværksdeltagerne?

Hør hvad netværksdeltager Henrik Stage, CFO hos Realdania, siger om netværket for CFO og Økonomidirektører.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Medlemmerne i netværket har ofte en uddannelse eller erfaringsbase inden for økonomi samt administration og har ansættelse som økonomi- og/eller finansdirektør i en mellemstor eller større virksomhed. Netværksdeltagerne er enten selv medlem af direktionen eller arbejder tæt sammen med denne og har et selvstændigt personaleansvar.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Prisen er kr. 23.500 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 27.650 ekskl. moms pr. år for andre.

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Mød netværksleder: Annette Franck

Annette er seniorrådgiver i CfL. Hun indgår i CfL’s underviserteams på ledelsesudvikling og er netværksleder for meget forskellige faglige grupper.

Annette har en bred faglig baggrund og arbejder med ledelse på mange niveauer. Hun er uddannet Cand.phil. i voksenpædagogik, MBA samt Master i Journalistik. Den røde tråd igennem tyve års erhvervserfaring er forandringsledelse, eksekvering og ledelseskommunikation.

Når Annette møder netværksdeltagere, ligger der også lang erfaring bag som facilitator. Grunden blev lagt i CfL, hvor netværk i årtier har været samlingspunkter for medlemsvirksomhederne. Annettes fokus i ledelse af netværksmøder er at skabe de bedste muligheder for faglig erfaringsdeling mellem deltagerne. Det giver altid konstruktivt udbytte, så alle deltagere udvikler egen praksis og får konkret inspiration til deres arbejdsliv.

Annettes engagement og faglige interesse i ledelsesudvikling stammer fra respekt for, hvor vigtigt ledelse er for os alle, uanset branche, sektor og position. Ledelse afgør både, hvilke resultater en organisation realiserer, og kvaliteten af vores arbejdsliv i hverdagen.  Som leder påtager man sig ansvar for resultater og trivsel. Ledelsesudvikling er en faglig forudsætning for at løfte ansvaret.

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Hør mere om netværket

Er du interesseret i at deltage i netværket, har du spørgsmål om netværket, eller ønsker du at høre mere om gruppens medlemmer? Skriv til mig i formularen nedenfor, eller kontakt mig via mail eller telefon.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik