Bliv udfordret med

Netværk for CFO og Økonomidirektører

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

I dette netværk mødes øverste økonomiansvarlige på tværs af brancher og sektorer. Deltagerne samarbejder om udvikling af ledelsesfaglighed i CFO-rollen; fra strategisk ledelse til personaleledelse og egen udvikling som leder.

Hvert møde har et fagligt tema, som deltagerne selv har mulighed for at vælge. Derfor spænder emnerne bredt fra samfundsøkonomiske perspektiver over forretningsudvikling til ledelsesmetoder. Også økonomifaglige emner tages op.

På møderne har deltagerne også mulighed for at få sparring på aktuelle opgaver i eget job og debattere ledelsesudfordringer. Alle bidrager med udgangspunkt i egen erfaring og viden.

Netværket har en fast mødeleder; Annette Franck, der er vært ved møderne, sætter programmer og faciliterer møderne Derfor har netværksdeltagere ingen forberedelse mellem møder eller arbejdsopgaver på møder.

Eksempler på temaer

  • ESG, compliance og good governance: Opdatering på lovgivning og debat af forventninger og krav til god ledelse.
  • Økonomi og revision: Ajourføring på aktuelle ændringer
  • Teknologi: Hvad skal en CFO vide om AI, Digitalisering og Machine Learning
  • Inspiration til personaleledelse: Fra faktuel viden om ledelsesmetoder til trends og tendenser i ledelse.
  • Business cases: Gerne med konstruktive eksempler, der kan inspirere egen ledelse.

Mødesteder

CfL, deltagernes arbejdsplads samt konferencesteder

Hvad koster det?

Kr. 24.500 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer
Kr. 28.900 ekskl. moms pr. år for andre

Det siger en deltager

Hør hvad netværksdeltager Henrik Stage, CFO hos Realdania, siger om netværket.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Netværket består af øverste økonomiansvarlige, og deltagerne er bredt sammensat på tværs af brancher og sektorer. Fælles er interessen for den særlige ledelsesfaglighed, man har som leder af økonomifunktionen. Netværksdeltagerne er enten selv medlem af direktionen eller refererer til den øverste ledelse.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket. Du er også velkommen til at kontakte kompetencerådgiver Heidi Teigen Sadek på tlf. 51544135 eller mail hts@cfl.dk.

Prisen for netværksdeltagelse dækker alle omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødeledelse, forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning ved døgnmøde. Transport- og øvrige opholdsomkostninger afholdes af netværksdeltageren.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Mød CFO-netværkets mødeleder Annette Franck

Annette er seniorrådgiver i CfL. Hun har en bred faglig baggrund og arbejder med ledelse på mange niveauer. Annette er uddannet Cand.phil. i voksenpædagogik, MBA samt Master i Journalistik. Den røde tråd igennem tyve års erhvervserfaring er forandringsledelse, eksekvering og ledelseskommunikation.

Når Annette leder netværkets møder, trækker hun på mere end tyve års erfaring som facilitator af ledelsesnetværk. Grunden blev lagt i CfL, hvor netværk i årtier har været samlingspunkter for medlemsvirksomhederne. Annettes fokus i ledelse af netværksmøder er at skabe de bedste muligheder for faglig erfaringsdeling mellem deltagerne. Det giver altid konstruktivt udbytte, så alle deltagere udvikler egen praksis og får konkret inspiration til deres arbejdsliv.

Udgangspunktet for Annettes engagement og faglige interesse i ledelsesudvikling er respekten for, hvor vigtigt ledelse er for os alle, uanset branche, sektor og position. Ledelse afgør, hvilke resultater en organisation skaber og kvaliteten af vores arbejdsliv i hverdagen. Som leder påtager man sig ansvar for både resultater og trivsel. Ledelsesudvikling er en faglig forudsætning for at løfte det ansvar.

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Skriv i formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Heidi Seiden Tadek

Heidi Teigen Sadek
Kompetencerådgiver

T: +45 51544135
M: hts@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik