Bliv udfordret med

Netværk for PA

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Formålet med dette netværk er, at du kan udveksle erfaringer og give sparring om hverdagens udfordringer samt dele viden om aktuelle temaer.

PA-netværket er, ud over den store gruppe på ca. 40 deltagere, delt op i mindre undergrupper. Du bliver således også en del af et mere personligt netværk, som består af 5-8 personer, hvilket giver mulighed for intens og relevant sparring.

Temaer

Når du sidder tæt på topledelsen, er det vigtigt også at blive udviklet selv. Derfor er det godt at vide noget om, hvordan en virksomhed fungerer strategisk. Vi arbejder med begge dele i netværket.

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer, men arbejder også med trends og teorier samt personlig lederstil og udvikling.

Eksempler på temaer:

  • Kommunikation og gennemslagskraft
  • Strategisk beredskab
  • Den digitale teknologi
  • Arbejdsglæde og motivation
  • Work-life-balance 
  • Køn og psykologi
  • Forskellige ledelsesforme og ledelsesstile

Netværkets deltagere er med-ansvarlige for temaerne til møderne.

Mødetyper

4 heldagsmøder (9.00-16.00)
1 døgnmøde (16.00-16.00)

Afholdelsessted

Møderne afholdes hos CfL eller i deltagernes organisation.

Hvad koster det?

Prisen er kr. 15.900 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 18.900 ekskl. moms pr. år for andre.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Vi er en meget mangfoldig gruppe, som består af alt fra PA’ere, chefsekretærer, direktionsassistenter, HR-medarbejdere, teamledere og lignende funktioner. Din titel er ikke så vigtig, det er mere din funktion/faglige rolle, der skal matche netværket.

Vi understøtter typisk ledelsen/topledelsen – en eller flere – og er ofte bindeled mellem ledelsen og den øvrige organisation i virksomheden. Vores opgaver er alt fra koordinering og typisk sekretærarbejde til at være støtte for bestyrelsen og direktionen.

Vores arbejde er ofte forbundet med stor fortrolighed på forskellige niveauer. Enkelte har personaleansvar, men det er ikke et krav.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Prisen er kr. 15.900 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 18.900 ekskl. moms pr. år for andre.

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Giver mig god inspiration og sparring til både min professionelle og private hverdag.


Netværksdeltager, Netværk for PA, 2022

Mød netværksleder: Annette Franck

Annette er seniorrådgiver i CfL. Hun indgår i CfL’s underviserteams på ledelsesudvikling og er netværksleder for meget forskellige faglige grupper.

Annette har en bred faglig baggrund og arbejder med ledelse på mange niveauer. Hun er uddannet Cand.phil. i voksenpædagogik, MBA samt Master i Journalistik. Den røde tråd igennem tyve års erhvervserfaring er forandringsledelse, eksekvering og ledelseskommunikation.

Når Annette møder netværksdeltagere, ligger der også lang erfaring bag som facilitator. Grunden blev lagt i CfL, hvor netværk i årtier har været samlingspunkter for medlemsvirksomhederne. Annettes fokus i ledelse af netværksmøder er at skabe de bedste muligheder for faglig erfaringsdeling mellem deltagerne. Det giver altid konstruktivt udbytte, så alle deltagere udvikler egen praksis og får konkret inspiration til deres arbejdsliv.

Annettes engagement og faglige interesse i ledelsesudvikling stammer fra respekt for, hvor vigtigt ledelse er for os alle, uanset branche, sektor og position. Ledelse afgør både, hvilke resultater en organisation realiserer, og kvaliteten af vores arbejdsliv i hverdagen.  Som leder påtager man sig ansvar for resultater og trivsel. Ledelsesudvikling er en faglig forudsætning for at løfte ansvaret.

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

God dialog, gode emner, professionel facilitering, gode netværkskolleger. God inspiration, god mødeledelse - god til
at udfordre os.


Netværksdeltager, Netværk for PA, 2022

Hør mere om netværket

Er du interesseret i at deltage i netværket, har du spørgsmål om netværket, eller ønsker du at høre mere om gruppens medlemmer? Skriv til mig i formularen nedenfor, eller kontakt mig via mail eller telefon.

Heidi Teigen Sadek
Kompetencerådgiver

T: +45 51544135
M: hts@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har også kigget på

HR Chefer

Netværkets formål er at skabe et forum for erfaringsudveksling og udvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og visioner.

Out of the box thinking

Kreativitet mellem kaos og kontrol – slip kontrollen på intelligente måder, og få meget mere igen