Bliv udfordret med

Netværk om strategisk ledelse

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Her er stort fokus på at udvikle sig som leder blandt andet gennem undersøgelse og diskussion af ledelsesmæssige udviklingstendenser.

Deltagernes egne cases er omdrejningspunkt for både inspiration, sparring og videndeling, ligesom ligeværdige samtaler mellem deltagerne om ledelse, ledelsesudfordringer og -erfaringer fylder en del.

Fokus er på både strategisk og praktisk ledelse – herunder egen udvikling og læring. Netværket er præget af stort engagement, fortrolighed og åbenhed.

Temaer

Eksempler på temaer:

  • Indflydelse og gennemslagskraft på ledelsesgangen
  • Eksekvering og værdiskabelse er to sider af samme sag
  • Man må lede efter sig selv for at kunne lede andre
  • Etik og moral: Som leder har du et særligt ansvar
  • De geopolitiske forhold påvirker ledelse i danske organisationer
  • Innovation og innovationskultur – også i en offentlig kontekst
  • Psykologisk tryghed er en forudsætning for nye (og bedre) resultater
  • Strategi og forretningsudvikling i turbulente tider

 

Møder

3 - 4 årlige møder

Møderne kan være heldagsmøder eller døgnmøder.

Afholdelsessted

Møderne afholdes hos CfL, deltagernes organisation samt danske konferencesteder.

Hvad koster det?

Prisen er fra kr. 26.850 ekskl. moms pr. år (kr. 22.800 ekskl. moms for CfL-medlemmer).

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Deltagerne i vores netværk med fokus på strategisk ledelse er direktører eller erfarne ledere og generalister med strategisk ansvar eller som refererer direkte til direktionen det vil sige, at ansvarsområderne er både strategiske og taktiske.

Titler kan være direktør, underdirektør, divisionschef, afdelingschef eller lignende.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Vi har forskellige netværksgrupper i kategorien strategisk ledelse. Mødestrukturen i de enkelte grupper varierer og derfor varierer prisen også.

Priserne er fra 26.850 kr. til 29.450 kr. pr. år (fra 22.800 kr. til 25.000 kr. for CfL-medlemmer). Alle priser er ekskl. moms.

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Gruppe 1: 3 døgnmøder (kl. 14.00 - kl. 14.00)

Gruppe 2: 3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 17.00-16.00)

Gruppe 3: 2 heldagsmøde (kl. 9.30-16.00) + 2 døgnmøder (kl. 16.00-16.00)

Gruppe 4: 3 heldagsmøde (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 16.00-16.00)

For mig er det meget givtigt, når netværket giver anledning til refleksion - at inspirere og blive inspireret. Jeg går beriget fra møderne.


Netværksdeltager, Strategiske Ledere 3, 2022

Mød netværkslederne

Mød netværksleder Sanne Gry Beck Folker

I CfL har Sanne særligt fokus på ledelsesudvikling og facilitering af netværk. Sanne bidrager aktivt til at styrke relationen og dialogen i de netværk, hun faciliterer, og hun forstår at gøre teoretiske input til noget konkret anvendeligt for netværksdeltagerne. Sanne arbejder med en varieret procestilgang, så der er en god vekselvirkning mellem ekspertbidrag, erfaringsudveksling og konkrete deltagercases.

Sanne varetager endvidere undervisning og træning på forskellige lederudviklingsforløb i regi af CfLs Leadership Pipeline og på en række kurser målrettet HR.

Sanne har en bred erfaring indenfor de fleste områder af ledelsespaletten, og den røde tråd i hendes erhvervsliv har været i funktionen som sparringspartner på en lang række ledelsesmæssige udviklingstiltag og udfordringer.

Læs mere om Sannes baggrund her

Mød netværksleder: Annette Franck

Annette er seniorrådgiver i CfL. Hun indgår i CfL’s underviserteams på ledelsesudvikling og er netværksleder for meget forskellige faglige grupper.

Annette har en bred faglig baggrund og arbejder med ledelse på mange niveauer. Hun er uddannet Cand.phil. i voksenpædagogik, MBA samt Master i Journalistik. Den røde tråd igennem tyve års erhvervserfaring er forandringsledelse, eksekvering og ledelseskommunikation.

Når Annette møder netværksdeltagere, ligger der også lang erfaring bag som facilitator. Grunden blev lagt i CfL, hvor netværk i årtier har været samlingspunkter for medlemsvirksomhederne. Annettes fokus i ledelse af netværksmøder er at skabe de bedste muligheder for faglig erfaringsdeling mellem deltagerne. Det giver altid konstruktivt udbytte, så alle deltagere udvikler egen praksis og får konkret inspiration til deres arbejdsliv.

Annettes engagement og faglige interesse i ledelsesudvikling stammer fra respekt for, hvor vigtigt ledelse er for os alle, uanset branche, sektor og position. Ledelse afgør både, hvilke resultater en organisation realiserer, og kvaliteten af vores arbejdsliv i hverdagen.  Som leder påtager man sig ansvar for resultater og trivsel. Ledelsesudvikling er en faglig forudsætning for at løfte ansvaret.

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Hør mere om netværket

Er du interesseret i at deltage i netværket, har du spørgsmål om netværket, eller ønsker du at høre mere om gruppens medlemmer? Skriv til mig i formularen nedenfor, eller kontakt mig via mail eller telefon.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik