Bliv udfordret med

Netværk om strategisk ledelse

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Her er stort fokus på at udvikle sig som leder blandt andet gennem undersøgelse og diskussion af ledelsesmæssige udviklingstendenser.

Deltagernes egne cases er omdrejningspunkt for både inspiration, sparring og videndeling, ligesom ligeværdige samtaler mellem deltagerne om ledelse, ledelsesudfordringer og -erfaringer fylder en del.

Fokus er på både strategisk og praktisk ledelse – herunder egen udvikling og læring. Netværket er præget af stort engagement, fortrolighed og åbenhed.

Temaer

Eksempler på temaer:

  • Indflydelse og gennemslagskraft på ledelsesgangen
  • Eksekvering og værdiskabelse er to sider af samme sag
  • Man må lede efter sig selv for at kunne lede andre
  • Etik og moral: Som leder har du et særligt ansvar
  • De geopolitiske forhold påvirker ledelse i danske organisationer
  • Innovation og innovationskultur – også i en offentlig kontekst
  • Psykologisk tryghed er en forudsætning for nye (og bedre) resultater
  • Strategi og forretningsudvikling i turbulente tider

Møder

3 - 4 årlige møder (heldagsmøder eller døgnmøder).

Mødesteder

CfL, deltagernes arbejdsplads samt konferencesteder

Hvad koster det?

Fra kr. 23.800 ekskl. moms pr. år for medlemmer af CfL. Fra kr. 28.000 ekskl. moms for ikke-medlemmer.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Deltagerne i vores netværk med fokus på strategisk ledelse er direktører eller erfarne ledere og generalister med strategisk ansvar eller som refererer direkte til direktionen det vil sige, at ansvarsområderne er både strategiske og taktiske.

Titler kan være direktør, underdirektør, divisionschef, afdelingschef eller lignende.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Vi har forskellige netværksgrupper i kategorien strategisk ledelse. Mødestrukturen i de enkelte grupper varierer og derfor varierer prisen også.

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Gruppe 1: 3 døgnmøder (kl. 14.00 - kl. 14.00)

Gruppe 2: 3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 17.00-16.00)

Gruppe 3: 2 heldagsmøde (kl. 9.30-16.00) + 2 døgnmøder (kl. 16.00-16.00)

Gruppe 4: 3 heldagsmøde (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 16.00-16.00)

"For mig er det meget givtigt, når netværket giver anledning til refleksion - at inspirere og blive inspireret. Jeg går beriget fra møderne."

Netværksdeltager, Strategiske Ledere 3, 2022

Mød netværksleder Sanne Gry Beck Folker

I CfL har Sanne særligt fokus på ledelsesudvikling og facilitering af netværk. Sanne bidrager aktivt til at styrke relationen og dialogen i de netværk, hun faciliterer, og hun forstår at gøre teoretiske input til noget konkret anvendeligt for netværksdeltagerne. Sanne arbejder med en varieret procestilgang, så der er en god vekselvirkning mellem ekspertbidrag, erfaringsudveksling og konkrete deltagercases.

Sanne varetager endvidere undervisning og træning på forskellige lederudviklingsforløb og på en række kurser målrettet HR.

Sanne har en bred erfaring indenfor de fleste områder af ledelsespaletten, og den røde tråd i hendes erhvervsliv har været i funktionen som sparringspartner på en lang række ledelsesmæssige udviklingstiltag og udfordringer.

Læs mere om Sanne Gry Bech Folker.

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik