Værktøjer til udvikling af medarbejdere og teams

 

Ønsker du at øge dit teams præstationer? Med vores kraftfulde værktøjer kan du opbygge et stærkere og mere effektivt team, der trives og leverer.

Vores test- og profilværktøjer bygger på mange års forskning og erfaring, og de har hjulpet utallige organisationer med at frigøre deres fulde potentiale. Uanset om du ønsker at reducere medarbejderomsætningen, forbedre medarbejdertilfredsheden eller blot øge dit teams produktivitet, har vi de værktøjer, du skal bruge for at få succes.

Lær mere om vores produkter nedenfor, og se, hvordan vi kan hjælpe dit team med at trives.

Værktøjer til medarbejder- og teamudvikling

Decision Dynamics Karrieremodellen™

Forstå individets og teamets karrieremotiver

Fastholdelse af medarbejdere: Ved at afdække medarbejdernes karrierepræferencer, kan organisationen understøtte de rette karrieremuligheder og fastholde nøglemedarbejdere.

Øget engagement og motivation: Ved at give medarbejderne klare karriereveje og forstå deres motivationer og præferencer, kan organisationer skabe en mere engageret og motiveret arbejdsstyrke.

Forbedret teamudvikling: Karrieremodellen™ giver indsigt i teamdynamikker, hvilket gør det muligt at optimere samarbejde, motivation og produktivitet. 

Indblik i karrierekulturen: Værktøjet giver en dybere forståelse for organisationens karrierekultur, herunder hvordan man kan forbedre karriereudviklingen for alle. 

Forbedret intern kommunikation: Værktøjets evne til at afdække organisationens karrierekultur kan hjælpe med at forbedre intern kommunikation og fremme et mere positivt arbejdsmiljø.

Jungiansk Typeindeks (JTI)

Selvindsigt og bedre relationer - gør forskelle til fordele

Forbedret kommunikation og samarbejde: JTI hjælper medarbejdere og teams til at forstå hinandens præferencer og personligheder, hvilket resulterer i bedre kommunikation, samarbejde og teamwork.

Stærkere lederevner: JTI hjælper ledere med at forstå deres egne og deres teammedlemmers præferencer, hvilket resulterer i bedre ledelse, coaching og mentorordninger.

Øger medarbejdermotivation: JTI hjælper medarbejderne med at identificere deres styrker og foretrukne arbejdsstile, hvilket fører til øget motivation, jobtilfredshed og engagement.

Øger selvbevidsthed: JTI hjælper individer med at forstå deres egne personlighedspræferencer, hvilket resulterer i øget selvbevidsthed, personlig vækst og udvikling.

Reducerer konflikter: JTI fremmer forståelse og accept af individuelle forskelle, hvilket fører til reduceret konflikt og øget psykologisk tryghed inden for teams og organisationen som helhed.

Teamkompasset®

Højtydende teams

Øget bevidsthed om teamsamarbejdet: Ved hjælp af Teamkompasset® får teammedlemmerne indsigt i deres egne stærke og svage sider i teamsamarbejdet.

Sammensæt højtydende teams: Ved at afdække teamets præferencer og roller får du værdifuld viden om teamets svage sider og underrepræsenterede roller, og dermed hvor der er plads til udvikling.

Fælles sprog og bedre samarbejde: Teamkompasset® giver teammedlemmerne indblik i deres egne og kollegernes roller. Det giver et fælles sprog, og det hjælper medlemmerne til at forstå, hvordan de hver især kan bidrage til at kompensere for de mangler, der måtte være i teamet.

Decision Dynamics Decision Styles™

Træf bedre og mere effektive beslutninger

Træf bedre beslutninger i ledergruppen: Ledere er ofte ansvarlige for strategiske beslutninger, der kan have stor indflydelse på resten af organisationen. Med værktøjet får I en forståelse for, hvordan jeres ledere foretrækker at træffe beslutninger, og hvor potentialet for bedre og mere effektive beslutninger ligger.

Teamudvikling: Ved at forstå hinandens og sin egen beslutningsstil - og hvilken betydning det har for arbejdet i teamet - får I værdifuld viden om, hvordan alle kan bidrage til at træffe bedre beslutninger.

Øget medarbejderengagement: Ved at kende hvert teammedlems beslutningsstil kan ledere give mere meningsfuld feedback, coaching og anerkendelse. Det fører til øget medarbejderengagement og arbejdsglæde.

Bedre successionsplanlægning: Decision Dynamics Decision Styles™ kan bruges til at identificere potentielle ledere i organisationen baseret på deres beslutningsstil og performance. Det kan hjælpe HR med at skabe mere effektive successionsplaner og lederudviklingsprogrammer. 

Book en demo

Udfyld formularen og book en uforpligtende introduktion til vores suite af værktøjer til rekruttering og udvikling.

Skal vi hjælpe med en konkret opgave?

Står du med en konkret opgave, så hjælper vi dig gerne i mål. Send os dine oplysninger, så hører du fra os.

Har du spørgsmål?

 

Per Floding
Senior Relations Manager

T: +45 9359 0044
M: pfl@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik