Skab vækst med vores værktøjer til organisationsudvikling

 

 

Vores omfattende suite af test- og profilværktøjer til organisationsudvikling giver dyb indsigt i jeres organisations styrker, svagheder og potentiale for udvikling og vækst. Det giver ledelsen og HR mulighed for at træffe datadrevne beslutninger.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe organisationer af alle størrelser og i alle brancher, hvor vi leverer omfattende og effektive værktøjer til udvikling af individer, teams og organisationer.

Udforsk vores suite af værktøjer, og tag jeres organisation til næste niveau.

Værktøjer til organisationsudvikling

Decision Dynamics Karrieremodellen™

Forstå teamets og individet karrieremotiver

Indblik i karrierekulturen: Få dybere forståelse for organisationens karrierekultur, herunder hvad der motiverer medarbejdere, og hvordan man kan forbedre karriereudviklingen for alle.

Forbedret teamudvikling: Karrieremodellen™ giver indsigt i teamdynamikker, hvilket gør det muligt at optimere samarbejde, motivation og produktivitet.

Forbedret intern kommunikation: Værktøjets evne til at afdække organisationens karrierekultur kan hjælpe med at forbedre intern kommunikation og fremme et mere positivt arbejdsmiljø.

Fastholdelse af medarbejdere: Ved at afdække medarbejdernes karrierepræferencer, kan organisationen understøtte de rette karrieremuligheder og fastholde nøglemedarbejdere.

Øget engagement og motivation: Ved at give medarbejderne klare karriereveje og forstå deres motivationer og præferencer, kan organisationer skabe en mere engageret og motiveret arbejdsstyrke.

Decision Dynamics Decision Styles™

Træf bedre og mere effektive beslutninger

Træf bedre beslutninger i ledergruppen: Ledere er ofte ansvarlige for strategiske beslutninger, der kan have stor indflydelse på resten af organisationen. Med værktøjet får I en forståelse for, hvordan jeres ledere foretrækker at træffe beslutninger, og hvor potentialet for bedre og mere effektive beslutninger ligger.

Teamudvikling: Ved at forstå hinandens og sin egen beslutningsstil - og hvilken betydning det har for arbejdet i teamet - får I værdifuld viden om, hvordan alle kan bidrage til at træffe bedre beslutninger.

Øget medarbejderengagement: Ved at kende hvert teammedlems beslutningsstil kan ledere give mere meningsfuld feedback, coaching og anerkendelse. Det fører til øget medarbejderengagement og arbejdsglæde.

Bedre successionsplanlægning: Decision Dynamics Decision Styles™ kan bruges til at identificere potentielle ledere i organisationen baseret på deres beslutningsstil og performance. Det kan hjælpe HR med at skabe mere effektive successionsplaner og lederudviklingsprogrammer. 

Jungiansk Typeindeks (JTI)

Gør forskelle til fordele

Forbedret kommunikation og samarbejde: JTI hjælper medarbejdere og teams til at forstå hinandens præferencer og personligheder, hvilket resulterer i bedre kommunikation, samarbejde og teamwork.

Stærkere lederevner: JTI hjælper ledere med at forstå deres egne og deres teammedlemmers præferencer, hvilket resulterer i bedre ledelse, coaching og mentorordninger.

Øger medarbejdermotivation: JTI hjælper medarbejderne med at identificere deres styrker og foretrukne arbejdsstile, hvilket fører til øget motivation, jobtilfredshed og engagement.

Øger selvbevidsthed: JTI hjælper individer med at forstå deres egne personlighedspræferencer, hvilket resulterer i øget selvbevidsthed, personlig vækst og udvikling.

Reducerer konflikter: JTI fremmer forståelse og accept af individuelle forskelle, hvilket fører til reduceret konflikt og øget psykologisk tryghed inden for teams og organisationen som helhed.

Book en demo

Udfyld formularen og book en uforpligtende introduktion til vores suite af værktøjer til rekruttering og udvikling.

Skal vi hjælpe med en konkret opgave?

Står du med en konkret opgave, så hjælper vi dig gerne i mål. Send os dine oplysninger, så hører du fra os.

Har du spørgsmål?

 

Per Floding
Senior Relations Manager

T: +45 9359 0044
M: pfl@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik