CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til rekruttering og tilknytning

2022 April Klubhus

Medlemspris kr. Gratis / Andre kr. Eksklusivt for medlemmer

Tjek om din virksomhed er medlem
Vælg start dato

19. april 2024 - 19. april 2024

Lokation: CfL eller online

Lokation CfL eller online

Gratis. Eksklusivt for medlemmer af CfL

19. april 2024 kl. 9:00 – 12:00

CfL, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø

Ved tilmelding kan du vælge mellem at deltage i CfL-Klubhusmødet fysisk i Toldboden i København eller online via zoom. 

Tjek om din virksomhed er medlem

En af HRs vigtigste opgaver er at arbejde med rekruttering og fastholdelse – det vi i dag foretrækker at kalde tilknytning. Udfordringen er ikke blevet mindre af, at de store årgange tjekker ud, mens de små årgange, der nu er på vej ind på arbejdsmarkedet, stiller helt nye krav til deres arbejdspladser og ledere.

Hvordan bliver vi mere effektive i vores rekruttering, og hvordan kan AI hjælpe med at optimere HR-processerne? Hvordan bliver vi bedre til pre- og onboarding, så vi skaber større tilknytning og trivsel, og så vores medarbejdere bliver gode ambassadører for vores organisationer. 

Få en række bud, når Betina Stage, chefrådgiver i CfL, guider dig igennem dagen suppleret med oplæg fra eksterne eksperter og praktikere. 

Se udbygget program nedenfor.

Professionel onboarding og tilknytning

Ved Christian Harpelund, organisationspsykolog, forfatter og CEO i Introdus

Hvordan tilrettelægges professionelle onboarding-processer, der skaber tilknytning? Hvilke dele af processen kan med fordel digitaliseres? Og hvad kendetegner særligt onboarding af ledere?

Er der én, der kan svare kvalificeret på de spørgsmål, så er det Christian Harpelund, medstifter og -ejer af Introdus, hvor han både forsker og rådgiver i onboardingens- og organisationers psykologi. Han arbejder desuden digitalt med pre- og onboarding og eksperimenterer med at finde nye løsninger til at forene det digitale med det analoge. 

Christian Harpelund er uddannet organisationspsykolog har arbejdet med ledelsesudvikling internationalt siden 1997. I 2016 var han medforfatter til  ”Onboarding - flyvende fra start”.

Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af arbejdstiden

Samfundsdebatten om vores arbejdsliv og arbejdstid raser, og lige som vi troede, vi havde fundet en formel for fleksibilitet, vokset ønsket om kortere arbejdstid. Eller gør det?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

8. marts 2024

1 dage

CfL

CfL-Konference

Ledelse af diversitet og inklusion

Mange ledere og HR arbejder allerede med diversitet, lighed og inklusion, men selv de organisationer der opererer med konkrete mål og biastræning oplever, at resultaterne udebliver. Hvorfor? Er det bøvlet værd?

DKK 3.500 kr. / 5.000 kr.

15. marts 2024

1 dage

CfL, Folke Bernadottes Alle 45, 2100 København Ø

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af vilde problemer

Vær med til at diskuterer nogle af de vilde problemer, som CfLs medlemmer står overfor. Hør, hvordan du kan arbejde med vilde problemer, og få forskellige vinkler på, hvad det er for en ledelsesopgave, vi skal håndtere.

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

24. maj 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af kunstig intelligens

Hvor langt er vi i arbejdet med generativ kunstig intelligens? Udnytter vi mulighederne, og har vi de rigtige kompetencer - både i vores organisationer og som ledere? Er vi på A- eller B-Holdet?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

21. juni 2024

1 dage

CfL

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik