CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til rekruttering og tilknytning

2022 April Klubhus

En af HRs vigtigste opgaver er at arbejde med rekruttering og fastholdelse – det vi i dag foretrækker at kalde tilknytning. Udfordringen er ikke blevet mindre af, at de store årgange tjekker ud, mens de små årgange, der nu er på vej ind på arbejdsmarkedet, stiller helt nye krav til deres arbejdspladser og ledere.

Hvordan bliver vi mere effektive i vores rekruttering, og hvordan kan AI hjælpe med at optimere HR-processerne? Hvordan bliver vi bedre til pre- og onboarding, så vi skaber større tilknytning og trivsel, og så vores medarbejdere bliver gode ambassadører for vores organisationer? Det udforsker vi på dette klubhusmøde med: 

  • Betina Stage, chefrådgiver i CfL og dagens vært.
  • Bent Dalager, Equity Partner i KPMG Danmark og Head of Innovation.
  • Christian Harpelund, organisationspsykolog, forfatter og CEO i Introdus. 

Se udbygget program nedenfor.

Sådan kan du bruge kunstig intelligens i HR

Ved Bent Dalager, Equity Partner i KPMG Danmark og Head of Innovation

Generativ kunstig intelligens vil revolutionere vores arbejdsliv, men hvad betyder det egentlig for HR? Få svaret, når du møder Bent Dalager, en af Danmarks fremmeste eksperter og undervisere i AI.

Glæd dig til et oplæg målrettet HR og hør, hvordan du kommer i gang med at bruge generativ AI, og hvordan kunstig intelligens kan optimere HR-processerne. Hvad betyder det for HR-funktionen og vores organisationer som helhed?   

Bent Dalager, der har en MSc i computer science med fokus på Artificial Intelligence, er en erfaren foredragsholder i ind- og udland. Han har over 30 års erfaring som rådgiver og bestrider desuden en række tillidsposter, herunder som digital vismand i ATVs vismandsråd.

Professionel onboarding og tilknytning

Ved Christian Harpelund, organisationspsykolog, forfatter og CEO i Introdus

Hvordan tilrettelægges professionelle onboarding-processer, der skaber tilknytning? Hvilke dele af processen kan med fordel digitaliseres? Og hvad kendetegner særligt onboarding af ledere?

Er der én, der kan svare kvalificeret på de spørgsmål, så er det Christian Harpelund, medstifter og -ejer af Introdus, hvor han både forsker og rådgiver i onboardingens- og organisationers psykologi. Han arbejder desuden digitalt med pre- og onboarding og eksperimenterer med at finde nye løsninger til at forene det digitale med det analoge. 

Christian Harpelund er uddannet organisationspsykolog har arbejdet med ledelsesudvikling internationalt siden 1997. I 2016 var han medforfatter til  ”Onboarding - flyvende fra start”.

Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Styrk ledernes mentale sundhed 

Vi har i flere år haft fokus på medarbejdernes mentale sundhed, men hvordan står det til med ledernes trivsel? Få en række bud på dette klubhusmøder, hvor vi også fremlægger resultaterne af CfL's nye undersøgelse om ledertrivsel.

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

23. august 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til strategisk HR

Det er HRs rolle at understøtte forretningen, og når debatter om arbejdstid, køn og klima rykker ind på de danske direktionskontorer, skal også HR gribe de nye strategiske udfordringer. Hvordan?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

4. oktober 2024

1 dage

CfL

HR

HR-juraKonference

Kom til HR-juraKonference i CfL, hvor vi i samarbejde med advokatfirmaet Norrbom Vinding tager pulsen på HR-juraen

DKK 3.500,- / 5.000,-

27. november 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Godt lederskab anno 2025

På årets sidste klubhusmøde kigger vi ind krav og forventninger til dig som leder på både det strategiske og operationelle plan. Hvilke store – og måske kaotiske – dagsordner kigger vi ind ind?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

4. december 2024

1 dage

CfL

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Koordinator

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik