CfL-Klubhusmøde

Ledelse af kunstig intelligens

Klubhus Juni 2022 Ledergrupper

Siden Microsofts ChatGPT blev tilgængelig for offentligheden i november 2022, har intet været det samme, men hvor langt er vi i arbejdet med generativ kunstig intelligens? Udnytter vi mulighederne, og har vi de rigtige strategier? 

På dette klubhusmøde stiller vi skarpt på, hvordan generativ kunstig intelligens udfordrer og ændrer vores lederrolle. Vi ser også på, hvordan digital transformation i bredere forstand påvirker vores organisationer, herunder sårbarheden over for cyberangreb.

Du møder:

  • Morten Bro, afdelingschef i rådgivningen i Center for Cybersikkerhed, Forsvarets Efterretningstjeneste.
  • Henrik Stenmann, stifter af af TheSkyAI, efterspurgt underviser og foredragsholder om AI. 
  • Maria Emanuelsen, leder af Microsofts Business Applications hos NIRAS.
  • Thomas Skelbo, seniorrådgiver i CfL og dagens vært. 

Har I styr på cybersikkerheden?

Ved Morten Bro, afdelingschef, Rådgivningen, Center for Cybersikkerhed, Forsvarets Efterretningstjeneste.

De fleste organisationer har på kort tid gennemgået en digital transformation, men er vi godt nok rustet til at imødegå cyberangreb? Få svaret, når du møder Morten Bro fra Forsvarets Efterretningstjeneste, der vil gennemgå de vigtigste anbefalinger til danske bestyrelser og direktioner. Hør desuden, hvordan vi skal forholde os til det såkaldte NIS2-direktiv fra EU.   

For Morten Bro er AI endnu en teknologi, vi skal arbejder med – også hvad angår IT-sikkerhed - så få også hans perspektiv på risikovurderingen ved brug af kunstig intelligens.

Morten Bro er afdelingschef for Rådgivningen i Center for Cybersikkerhed, der hjælper danske myndigheder og virksomheder med at forebygge, imødegå og beskytte sig mod cyberangreb.

Få succes med din AI-strategi – og som leder

Ved Henrik Stenmann, stifter af TheSkyAI

En virksomheds evne til at bruge kunstig intelligens kan afgøre forskellen på succes og fiasko, men det kræver, at ansvaret er placeret hos topledelsen og ikke i IT-afdelingen. 

Glæd dig til at møde Henrik Stenmann og få inspiration til at kickstarte jeres AI-strategi. Gennem egne erfaringer og rådgivning af andre virksomheder fortæller han, hvordan I som ledere bedst kan integrere AI i jeres organisationer bl.a. ved at fokusere på individniveauet. Hør også, hvorfor det er en dårlig ide at bruge generativ AI til at kaste virksomhederne ud i nye store guldprojekter.  

Henrik Stenmann er kendt som grundlægger af datavirksomheden IIH Nordic, der var pioner inden for 4-dages arbejdsuge i Danmark. I dag er han en efterspurgt underviser i masterclasses og foredragsholder om AI. 

Sådan sætter du skub i implementeringen af Microsoft 365 Copilot

Ved Maria Emanuelsen, leder af Microsofts Business Applications hos NIRAS

Der er både højere produktivitet, øget kvalitet og større medarbejdertilfredshed forbundet med at bruge en AI-assistent, men hvad skal der til, før vi når dertil? Hvorfor og hvornår skal du vælge Copilot? Hvad er realiteter og læringer? Og hvem skal høste gevinsterne? Det får du indblik i, når Maria Emanuelsen guider dig igennem processerne, tidsforbruget og ikke mindst ledelsesopgaven.

Maria Emanuelsen har arbejdet med change management i over 15 år i både private og offentlige virksomheder, herunder i to kommuner, hvor hun har været leder af deres cloudrejse. I dag er hun ansvarlig for implementeringen af Microsoft 365 Copilot i den rådgivende ingeniørvirksomhed NIRAS.  

Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Styrk ledernes mentale sundhed 

Vi har i flere år haft fokus på medarbejdernes mentale sundhed, men hvordan står det til med ledernes trivsel? Få en række bud på dette klubhusmøder, hvor vi også fremlægger resultaterne af CfL's nye undersøgelse om ledertrivsel.

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

23. august 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til strategisk HR

Det er HRs rolle at understøtte forretningen, og når debatter om arbejdstid, køn og klima rykker ind på de danske direktionskontorer, skal også HR gribe de nye strategiske udfordringer. Hvordan?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

4. oktober 2024

1 dage

CfL

HR

HR-juraKonference

Kom til HR-juraKonference i CfL, hvor vi i samarbejde med advokatfirmaet Norrbom Vinding tager pulsen på HR-juraen

DKK 3.500,- / 5.000,-

27. november 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Godt lederskab anno 2025

På årets sidste klubhusmøde kigger vi ind krav og forventninger til dig som leder på både det strategiske og operationelle plan. Hvilke store – og måske kaotiske – dagsordner kigger vi ind ind?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

4. december 2024

1 dage

CfL

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Koordinator

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik