CfL-Topledertræf

Diversitet og inklusion: Går topledelsen forrest?

Jennifer Brown Tvær 4 3

Medlemspris kr. Medlemseksklusivt/Personlig invitation

Tjek om din virksomhed er medlem
Vælg start dato

23. maj 2024 - 23. maj 2024

Lokation: CfL eller Comwell i Aarhus

Lokation CfL eller Comwell i Aarhus

Medlemseksklusivt. Der udsendes personlig invitation til arrangementet. 

Tid: Torsdag 23. maj kl. 17:30 - 21:00

Sted: CfL, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø eller Comwell i Aarhus. CfL er vært ved arrangementet i Aarhus, hvor deltagerne følger talerne live på storskærm via zoom. 

Kunderne forventer det, medarbejderne forlanger det, og så gavner det forretningen. Efter flere års tøven er kravet om diversitet, inklusion og lige muligheder for alvor rykket ind på de danske direktionskontorer, men selv de organisationer der opererer med diversitetsmål og biastræning oplever, at resultaterne udebliver.

Hvorfor? Går topledelsen forrest, eller er arbejdet strandet i HR? Hvordan sikrer vi fremdrift, og hvad kan vi lære af internationale organisationer?

Det er temaet, når CfL inviterer til topledertræf om en dagsorden, der kommer til at adskille vinderne fra taberne. Glæd dig til torsdag 23. maj kl. 17.30-21.00, hvor vi har fornøjelsen af at præsentere:

Jennifer Brown, international kendt og anerkendt diversitets- og inklusionsekspert, foredragsholder og bestsellerforfatter. Jennifer Brown er desuden konsulent og inspirator for CfL's amerikanske samarbejdspartner Blanchard Company.    

Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR, der som magtfuld public service-virksomhed har en særlig forpligtelse til at sikre mangfoldighed. Kom med bag scenen og hør om organisationens omfattende arbejde med DEI.

Mediernes magt forpligter: Sådan arbejder DR med diversitet

Ved Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i Danmarks Radio

Hvad er normalt og unormalt, rigtigt og forkert? En stor del af vores verdensopfattelse dannes af det, vi møder i medierne, og som public service-virksomhed har DR en særlig forpligtelse til at sikre mangfoldighed. Det gælder i forhold til emner, vinkler, værdier og ikke mindst mennesker.

Glæd dig til at komme bag scenen i medievirksomheden, hvor du får indblik i, hvordan DR arbejder med diversitet og inklusion. Både i organisationen og i forhold til det indhold, der møder brugerne.

How to be an Inclusive Leader

By Jennifer Brown, diversity and inclusion expert

We know why diversity is important, but how do we drive real change at work? Based on highlights from the book How to be an Inclusive Leader - Your Role in Creating Cultures of Belonging Where Everyone Can Thrive - diversity and inclusion expert Jennifer Brown provides a step-by-step guide for the personal and emotional journey we must undertake to create an inclusive workplace where everyone is welcomed, valued, respected, and heard.

Jennifer Brown is a globally recognized DEI thought leader, highly sought after speaker and best-selling author. She has shared her thought leadership at different corporations like Google, KFC Global and NASA Marshall Space Flight Center.

She is also a consultant and inspiration for CfL's regular American partner Blanchard Company, which has developed a concept for how we lead situationally (SLII). Meet Jennifer Brown 

Middag og målgruppe

På topledertræffet udforsker vi dagsordner, der er målrettet ledere med direktions- eller forretningsansvar.

Du modtager personlig invitation til arrangementet og er velkommen til at tage din direktion med.

Du kan deltage i enten København eller Aarhus, og begge steder byder vi på lækker middag. 

 

 

 

Program torsdag 23. maj

17.30: Ankomst med bobler og snacks

18.00: Velkomst ved Anja Neiiendam, direktør i CfL

18.05: Mediernes magt forpligter: Sådan arbejder DR med diversitet og inklusion. Ved Marie Rørbye Rønn, generaldirektør i DR.  

18.45: Middag i restauranten

19.45: How to be an Inclusive Leader. Talk by Jennifer Brown, a globally recognized DEI thought leader and best selling author. 

21.00: Tak for i dag 

Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af vilde problemer

Vær med til at diskuterer nogle af de vilde problemer, vi som samfund og organisationer står overfor. Hør, hvordan du kan arbejde med dem, og få forskellige vinkler på, hvad det er for en ledelsesopgave, vi skal håndtere.

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

24. maj 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af kunstig intelligens

Hvor langt er vi i arbejdet med generativ kunstig intelligens? Udnytter vi mulighederne, og har vi de rigtige kompetencer - både i vores organisationer og som ledere? Er vi på A- eller B-Holdet?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

21. juni 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Styrk ledernes mentale sundhed 

Flere undersøgelser indikerer, at færre ønsker at blive leder, og der er da heller ingen tvivl om, at presset på individet er blevet større. Men hvad er drivkraften i ledelse? Hvordan bliver vi bedre til at navigere i rollen?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

23. august 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til strategisk HR

Det er HRs rolle at understøtte forretningen, og når debatter om arbejdstid, køn og klima rykker ind på de danske direktionskontorer, skal også HR gribe de nye strategiske udfordringer. Hvordan?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

4. oktober 2024

1 dage

CfL

Har du spørgsmål?

Pia Fuglsang

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik