CfL uddeler fem iværksætterlegater: Skal din virksomhed være med?

For at understøtte danske iværksættere, tilbyder CfL noget, der er mere værd end penge: Ledelsesudvikling.

Af Henrik Hvolbøll Eriksen, februar 2021

CfL er sat i verden for at løfte ledelseskvaliteten i både private og offentlige organisationer. Det er foreningens formål, og det er derfor, vi favner flere hundrede små såvel som store virksomheder.

Det er også et formål der forpligter, og derfor tilbyder vi nu fem legater til de virksomheder, vi alle sammen skal leve af i fremtiden: Iværksætterne.

Danmark har gennem de senere år udviklet en stærk iværksætterkultur. Flere og flere tør forfølge drømmen om at skabe egen virksomhed, og flere og flere investorer er klar til at kaste penge i gode idéer og små iværksættervirksomheder.

Det er glædeligt, men selv med nok så mange ildsjæle ombord, bliver der hurtigt brug for at motivere og rekruttere medarbejdere, at udvikle forretningen og uddelegere beslutningskraften. Det er klassiske ledelsesdiscipliner, og for at understøtte udviklingen tilbyder CfL noget, der måske er endnu bedre end penge: Ledelsesudvikling.

Det sker i form af fem legater, der hver giver et års gratis medlemskab af CfL med alle de mange fordele, det indebærer.

Sådan får din virksomhed et legat

Hvis du har ambitioner om at løfte ledelseskvaliteten i din iværksættervirksomhed, så hører vi meget gerne fra dig. Kriterierne for at komme i betragtning er, at virksomheden har:

  • mindst tre år på bagen
  • mindst 12 ansatte
  • har dokumenteret funding
  • har en stærk vækststrategi

Send en begrundet ansøgning med dokumentation til direktionen@cfl.dk att: direktør Anja Neiiendam

Læs også: Velkommen til CfLs communityHent brochure om CfL-Community Læs om alle medlemsfordele og få et overblik over kommende arrangementer, eksklusive rabatter, HR-jura Hotline og priser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Læs også

Husker du fordelene ved fysiske tests?

I rekrutteringsforløb bruger CfL bl.a. den logiske og analytiske test Omtankeprøve 1, der kan tilgås online. Men er det nu også optimalt i forhold til formålet med testen, spørger seniorrådgiver Marie Koch.

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.

Har du spørgsmål?

Henrik Hvolbøll Eriksen
Senior Relations Manager

T: +45 2565 9000
M: her@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik