”CfL undersøger, hvad der er relevant og interessant for medlemmerne. Og så prøver I det af”

Hvad siger medlemmerne om CfL? Vi har spurgt Keld Zornig, VP for SAS Institute, Nordics.

Januar 2021

”Som virksomhed er det væsentligt at støtte CfLs formål med at fremme god ledelse i Danmark. I er medlemsdrevne og har et ædelt formål, som det er svært at komme uden om, så derfor er SAS Institute medlem af CfL.”

Sådan lyder det fra Keld Zornig, VP for SAS Institute, Nordics. Han udbygger:

”Ledelsesopgaven er under forandring. Ledelse er ikke en statisk størrelse, så det at arbejde med, hvordan ledelse udvikler sig og bliver bedre, er utroligt vigtigt. Også for hele Danmark, så vi kan blive ved med at være et velfærdssamfund. Også derfor er selve formålet vigtigt.”

SAS Institute er en af verdens førende leverandører af analysesoftware til big data og forretningsudvikling, og Keld Zornig er regional leder af aktiviteterne i Norge, Sverige, Finland og Danmark, der beskæftiger omkring 450 specialister.

”SAS Institute’s værdier bygger bl.a. på innovation og nysgerrighed, og det matcher CfL. I undersøger, hvad der er relevant og interessant for jeres medlemmer, og har en nysgerrighed og lyst til at være aktuelle. Og så prøver I det af.  Det er en styrke, og det gælder også kvaliteten af jeres arrangementer.”

”Der er også hele netværksdelen, hvor du kan møde ligesindede og have gode drøftelser med piers fra forskellige brancher og forskellige industrier. Det giver en god dynamik i mange af diskussionerne,” siger direktøren.

Er der noget, du særligt vil fremhæve?

”Ja. På et topledermøde (CfL-Briefing, red.) drøftede to paneler, hvordan Danmark kommer i gang igen efter corona. I det ene panel med Torben Möger, Brian Mikkelsen og Thomas Woldbye blev der diskuteret, om erfaringerne fra corana kan bruges i den grønne omstilling. Kan partnerskaber og hjælpepakker bringe Danmark foran? Det var et spændende perspektiv at få diskuteret. Det gav virkelig stof til eftertanke.”

Her kan du læse om alle fordelene ved at være medlem af CfL.

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.

Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik