Executive coaching

Har du brug for et fortroligt rum til at vende dilemmaer?

Den vanskelige samtale

Medlemspris kr. 22.500 kr. / Andre kr. 26.500 kr.

Tjek om din virksomhed er medlem

5 x 1½ times personlig coaching hos CfL

Søger du en uvildig samtalepartner til at kaste ny lys på de ledelsesmæssige problemstillinger, du arbejder med?

Forløb

Så kan et personligt coachingforløb måske være det rette for dig. Coaching er en fremadrettet og løsningsorienteret proces. Coach og coachee samarbejder om at se forskellige vinkler på en given problemstilling og undersøger forskellige handlemuligheder, for at sikre klare valg og effektiv implementering. Coachens opgave er at understøtte dette gennem et kvalificeret valg af tilgange og metoder, der er relevante for den pågældende situation og person.

Coachingforløbet hos CfL varetages af erfarne virksomhedsrådgivere. De er alle velfunderede og har et godt kendskab til de forskellige teoretiske retninger og metoder inden for coachingområdet. Du kan selv vælge om din coaching skal fokusere på dit eget personlige lederskab eller på dine strategiske udfordringer, og vil kunne vælge blandt virksomhedsrådgivere som har enten en erhvervspsykologisk baggrund, eller en mere strategisk/forretningsmæssig baggrund.

Det er altid den enkeltes problemstilling – koblet til forretningen, der står forrest, når CfL leverer coachingydelser. Det betyder, at der tages højde for både lederen som individ og for forretningen og dennes mål.

Coach og coachee kan aftale, at der anvendes nogen af CfLs test i forbindelse med coachingforløbet. Et coachingforløb er samtidig et fortroligt rum.

Executive coaching består af 5 x 1½ times personlig coaching

 

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

4,6
Topledere

Resilient leadership - Toplederudvikling

Resilient Leadership er et toplederudviklingsprogram med det nyeste fra Oxford University. Læs mere og tilmeld dig programmet her.

DKK 29.800 / 34.900

10. november 2024

3 dage

Oxford, England

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik