Bliv udfordret med et netværk for

HR Partnere

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Netværket for HR Partnere med fokus på udvikling af mennesker og organisationer. Omdrejningspunkt for møderne er deltagernes tilgang til konkrete, aktuelle opgaver og udfordringer og til egen rolle og performance. HR-emner behandles dels på et overordnet niveau, dels ud fra hvad der rører sig på området, og endelig ud fra hvilke værktøjer der er i spil både generelt i erhvervslivet og specifikt hos deltagerne og i deres virksomheder. Faglig og personlig udvikling ligger som et gennemgående fokus.

Eksempler på temaer

 • Den hybride arbejdsplads
 • Bias træning for ledere
 • Fremtidens arbejdsmarked – den succesfulde rekruttering?
 • HR-identitet: Hvilken HR-person er du?
 • Kulturledelse i praksis ‒ HR skal på banen
 • Employer branding
 • Innovation og HR
 • Ledergruppens performance - håndtering af metoo, diversitet, etc.
 • Den bæredygtige organisation
 • LinkedIn, Facebook, Twitter og andre sociale værktøjer vinder indpas i HR
 • Talent & Performance management
 • Forandring/Change Management

Møder

3 heldagsmøder (9.00-16.00)
1 døgnmøde (16.00-16.00)
Invitation til CfLs øvrige HR-arrangementer

Mødesteder

Møderne afholdes hos CfL eller i deltagernes organisation.

Hvad koster det?

Prisen er kr. 20.700 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 24.400 ekskl. moms pr. år for andre.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Netværket henvender sig til udviklingsorienterede HR-professionelle med bredt perspektiv på HR og med interesse for og forståelse af forretningsudvikling (f.eks. HR-udviklingskonsulenter og HR-partnere).

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

"Gennem HR-partner netværket hos CfL får jeg kvalificeret sparring og faglig viden, som også udfordrer min egen tilgang til HR. Variationen af professionelle indlæg, vidensdeling og dygtig facilitering gør netværket meget værdifuldt og brugbart."

Birgitte Nymann Bendtsen, ejer af Nymann HR

Mød netværksleder Gitte Madsen

Gitte har en solid baggrund inden for kommunikation, rådgivning og undervisning. Hun har 14 års erfaring med drift af egen virksomhed og er vant til at være i berøring med de forskellige ledelsesled i en organisation. Som facilitator i CfLs netværk skaber Gitte rammerne for et fagligt fortroligt og personligt inspirerende rum, hvor deltagerne kan tanke mentalt og fagligt op.

På netværksmøderne sikrer Gitte, at deltagernes egne erfaringer, udfordringer og succeser bliver sat i spil, så der skabes nye perspektiver på den enkelte deltagers ståsted og udvikling. Derudover underviser Gitte på en række af CfLs ledelses- og kommunikationskurser og har selv et stort netværk, hun trækker på til relevante indlæg og øvrig inspiration til netværket.

Læs mere om Gitte Madsen

Mød netværksleder Betina Stage

Betina har arbejdet med HR-området i mere end 20 år – både som konsulent og som HR-chef. Hun er en nytænkende, målrettet og forretningsdrevet HR-profil med et højt fagligt niveau. Gennem 10 år har hun været nærmeste sparringspartner til en ambitiøs direktion, så hun har både arbejdet med strategisk og operationel HR. Hun har solid erfaring i at udvikle og implementere forretningsstrategier og understøtte den interne kommunikation.

Betina er kendt for at have et højt energi- og kvalitetsniveau, og hun motiveres af at se andre lykkes. Derfor brænder hun for rollen som netværksleder for CfLs netværk for HR-direktører og HR-chefer. Samtidig har hun selv deltaget i et HR-netværk i 10 år, hvilket hun har haft stor gavn af.

I CfL arbejder Betina både med HR, coaching samt leder- og ledelsesudvikling. Samtidig underviser hun på nogle af CfLs HR-kurser, og hun er ansvarlig for CfLs HR-klubhusmøder.

Fagligt har Betina en baggrund som cand. merc. med fokus på HR, strategi og branding. Hun har efteruddannelser inden for bl.a. coaching, proceskonsultation, strategiimplementering, facilitering og kommunikation. Yderligere er hun certificeret i en del testværktøjer.

Læs mere om Betina Stage

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

"HR Partner netværket hos CfL giver mig et fortroligt frirum, hvor jeg kan tanke mentalt op og blive inspireret af andre branchers tilgang til HR. Jeg får mulighed for at sparre om de problemstillinger, jeg bokser med i Alm Brand Group som HR Business Partner samt blive inspireret af spændende faglige indspark så som brugen af kunstig intelligens, fastholdelse af medarbejdere i et arbejdsmarked der skriger på kompetent arbejdskraft og meget andet. Vores møder har altid et fagligt islæt samt aktiviteter som gåture, øvelser og drøftelser af HR-problemstillinger. Med fire møder om året, er det muligt at planlægge den daglige drift uden om disse, så de bliver prioriteret. Møderne er faciliteret af Gitte Madsen, som virkelig evner at løfte og udfordre os fra gang til gang."

Lea Houlind, HR Business Partner, Codan Forsikring A/S

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Skriv i formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Heidi Seiden Tadek

Heidi Teigen Sadek
Kompetencerådgiver

T: +45 51544135
M: hts@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har også kigget på

HR Chefer

Netværkets formål er at skabe et forum for erfaringsudveksling og udvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og visioner.