Bliv udfordret med netværk for

HR Chefer

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Netværkene videndeler og går i dybden med HR-fagligt stof og aktuelle udviklingstiltag i deltagernes virksomheder. Overordnet fokus er både HR og ledelse med fokus på at opbygge en solid forretningsforståelse og målrettet tilgang til funktionens organisatoriske placering.

Faglig og personlig udvikling diskuteres og programsættes målrettet som understøttelse af den enkelte deltagers funktion og udvikling, ligesom forskellige HR- og andre relevante værktøjer og metoder løbende undersøges og diskuteres.

Temaer

Eksempler på temaer:

  • Hvordan bliver HR en relevant sparringspartner?
  • Ledelseskommunikation
  • Case: Sådan arbejder vi med strategisk kompetenceudvikling
  • Jagten på talenter – hvilke greb kan vi benytte?
  • HR-aktiviteter, sociale medier og strategiske pejlemærker
  • Reaktioner, relationer og ledelseskrav ved forandringer
  • Mod til ledelse – HR kan understøtte lederne
  • HR's fremtidige rolle
  • Employer branding

Møder

4-5 årlige møder. Møderne kan være heldagsmøder eller døgnmøder.

Mødesteder

CfL, deltagernes arbejdsplads samt konferencesteder.

Hvad koster det?

Fra kr. 21.000 ekskl. moms pr. år for medlemmer af CfL (fra kr. 24.700 ekskl. moms for ikke-medlemmer af CfL).

FAQ om netværkene

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværkene. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Deltagerne er som udgangspunkt HR-chefer, hvor HR i driften er fællesnævneren. Netværkenes temaer tager udgangspunkt i de udfordringer, som knytter sig til varetagelse af HR-funktionen i en virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Vi har forskellige netværksgrupper i kategorien ledelse af medarbejdere. Mødestrukturen i de enkelte grupper varierer, og derfor varierer prisen også.

Prisen for netværksdeltagelse inkluderer omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværkene afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Gruppe 1: 2 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00), 2 halvdagsmøder (kl. 14.00-20.00 og 9.00-13.00) + 1 døgnmøde (kl. 14.00-14.00)

Gruppe 2: 3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 17.00-16.00)

 

Mød netværkets mødeleder Betina Stage

Betina har arbejdet med HR-området i mere end 20 år – både som konsulent og som HR-chef. Hun er en nytænkende, målrettet og forretningsdrevet HR-profil med et højt fagligt niveau. Gennem 10 år har hun været nærmeste sparringspartner til en ambitiøs direktion, så hun har både arbejdet med strategisk og operationel HR. Hun har solid erfaring i at udvikle og implementere forretningsstrategier og understøtte den interne kommunikation.

Betina er kendt for at have et højt energi- og kvalitetsniveau, og hun motiveres af at se andre lykkes. Derfor brænder hun for rollen som netværksfacilitator for CfLs netværk for HR-direktører og HR-chefer. Samtidig har hun selv deltaget i et HR-netværk i 10 år, hvilket hun har haft stor gavn af.

I CfL arbejder Betina både med HR, coaching samt leder- og ledelsesudvikling. Samtidig underviser hun på nogle af CfLs HR-kurser, og hun er ansvarlig for CfLs HR-klubhusmøder.

Fagligt har Betina en baggrund som cand. merc. med fokus på HR, strategi og branding. Hun har efteruddannelser inden for fx coaching, proceskonsultation, strategiimplementering, facilitering, kommunikation m.v. Yderligere er hun certificeret i en del testværktøjer.

Læs mere om Betina Stage

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Skriv i formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Heidi Seiden Tadek

Heidi Teigen Sadek
Kompetencerådgiver

T: +45 51544135
M: hts@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik