Bliv udfordret med et netværk for

HR Partnere 2

Netværkets formål er at bringe HR-profiler sammen, der har fokus på udvikling af mennesker og organisationer.

Titlen er ofte, men ikke kun, HR Business Partner – og opgaverne er typisk udviklings-  og rådgivningsrelaterede. Omdrejningspunkt for møderne er deltagernes tilgang til konkrete, aktuelle opgaver og udfordringer og til egen rolle og performance. HR-emner behandles dels på et overordnet niveau, dels ud fra hvad der rører sig på området, og endelig ud fra hvilke værktøjer, der er i spil både generelt i erhvervslivet og specifikt hos deltagerne og i deres virksomheder.

Der er naturligvis fuld fortrolighed i netværket, og møderne er præget af stor aktivitet, hvor netværksdeltagerne ofte bidrager med egne cases. Så søger du et netværk, hvor du i trygge rammer kan udvikle dig fagligt og personligt i din HR-rolle sammen med andre - professionelt styret af en erfaren netværksleder, så er du landet det rette sted.

 

Netværkets deltagere får afgørende betydning for, hvilke temaer der bliver taget op.
Eksempler på temaer kunne være:

  • Fremtidens arbejdsplads og fremtidens medarbejdere: Hvilke gensidige forventninger ses med ”det lange lys på HR”.
  • Tiltrækning, fastholdelse og ”quiet quitting”: Hvad skal vi være opmærksomme på? Hvordan kan vi arbejde med ”flexible benefits”?
  • HR-rollens paradokser: Hvad kendetegner den interne konsulentrolle? Hvordan navigerer HR-professionelle optimalt i krydspres og paradokser?
  • Følelsesmæssig intelligens og psykologisk tryghed – i et ledelsesperspektiv.
  • Medarbejderudvikling og kompetenceudvikling: Giver det mening? Skal det både handle om faglighed og personlighed?

Netværket afholder årligt 4 møder: 3 heldagsmøder fra 09.00-16.00 og 1 døgnmøde fra kl. 14.00-14.00. 

Prisen er kr. 19.800,00 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 23.300,00 ekskl. moms pr. år for ikke-medlemmer.

Ved deltagelse i et CfL-netværk får du samtidig adgang til at deltage virtuelt i samtlige CfL-Klubhusmøder, også selv om din organisation ikke er medlem af CfL.

Du kan se og tilmelde dig til de kommende CfL-Klubhusmøder her:

Læs mere om CfL-Klubhusmøder og se de kommende datoer

Læs de generelle forretningsbetingelser for deltagelse i CfLs netværk her

Mødetyper

3 heldagsmøder (9.00-16.00),
1 døgnmøde (14.00-14.00)

Invitation til CfLs øvrige HR-arrangementer

Afholdelsessted

Møderne afholdes hos CfL eller i deltagernes organisation. Døgnmøder holdes på et kursus -eller konferencested i Danmark.

Hvad koster det?

Prisen er kr. 20.700 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 24.400 ekskl. moms pr. år for andre.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Netværket henvender sig til udviklingsorienterede HR-professionelle med bredt perspektiv på HR og med interesse for og forståelse af forretningsudvikling (f.eks. HR-udviklingskonsulenter og HR-partnere).

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Heidi Teigen Sadek på tlf. +45 5154 4135

Prisen er kr. 19.800 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 23.300 ekskl. moms pr. år for andre.

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Gennem HR-partner netværket hos CfL får jeg kvalificeret sparring og faglig viden, som også udfordrer min egen tilgang til HR. Variationen af professionelle indlæg, vidensdeling og dygtig facilitering gør netværket meget værdifuldt og brugbart.


Birgitte Nymann Bendtsen, ejer af Nymann HR

Mød netværksleder: Betina Stage

Betina har arbejdet med HR-området i mere end 20 år – både som konsulent og som HR-chef. Hun er en nytænkende, målrettet og forretningsdrevet HR-profil med et højt fagligt niveau. Gennem 10 år har hun været nærmeste sparringspartner til en ambitiøs direktion, så hun har både arbejdet med strategisk og operationel HR. Hun har solid erfaring i at udvikle og implementere forretningsstrategier og understøtte den interne kommunikation.

Betina er kendt for at have et højt energi- og kvalitetsniveau, og hun motiveres af at se andre lykkes. Derfor brænder hun for rollen som netværksfacilitator for CfLs netværk for HR-direktører og HR-chefer. Samtidig har hun selv deltaget i et HR-netværk i 10 år, hvilket hun har haft stor gavn af.

I CfL arbejder Betina både med HR, coaching samt leder- og ledelsesudvikling. Samtidig underviser hun på nogle af CfLs HR-kurser, og hun er ansvarlig for CfLs HR-klubhusmøder.

Fagligt har Betina en baggrund som cand. merc. med fokus på HR, strategi og branding. Hun har efteruddannelser inden for fx coaching, proceskonsultation, strategiimplementering, facilitering, kommunikation m.v. Yderligere er hun certificeret i en del testværktøjer.

Læs mere om Betina Stage

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

HR Partner netværket hos CfL giver mig et fortroligt frirum, hvor jeg kan tanke mentalt op og blive inspireret af andre branchers tilgang til HR. Jeg får mulighed for at sparre om de problemstillinger, jeg bokser med i Alm Brand Group som HR Business Partner samt blive inspireret af spændende faglige indspark så som brugen af kunstig intelligens, fastholdelse af medarbejdere i et arbejdsmarked der skriger på kompetent arbejdskraft og meget andet. Vores møder har altid et fagligt islæt samt aktiviteter som gåture, øvelser og drøftelser af HR-problemstillinger. Med fire møder om året, er det muligt at planlægge den daglige drift uden om disse, så de bliver prioriteret. Møderne er faciliteret af Gitte Madsen, som virkelig evner at løfte og udfordre os fra gang til gang.


Lea Houlind, HR Business Partner, Codan Forsikring A/S

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Skriv i formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Heidi Seiden Tadek

Heidi Teigen Sadek
Kompetencerådgiver

T: +45 51544135
M: hts@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik