Bliv inspireret på vores klubhusmøder

Alle CfL-Klubhusmøder er for både ledere og HR

Hvert år deltager flere hundrede ledere og HR på vores CfL-Klubhusmøder, når vi sætter aktuelle ledelsesudfordringer på dagsordenen. For at sikre læring og videndeling opfordrer vi altid til, at I deltager sammen med en kollega - eller måske ligefrem hele HR- eller ledergruppen. Du kan frit deltage, hvis din organisation er medlem af CfL. 

Hvad er et CfL-Klubhusmøde?

Et CfL-Klubhusmøde er et halvdagsarrangement typisk fra 9-12. Vi bruger betegnelsen klubhusmøde, fordi arrangementerne er forbeholdt medlemmer af CfL. Desuden vil vi signalere, at man som medlem er en del af en klub, hvor alle bidrager.

I kombination med relevante teorier og metoder er cases og best practice bærende elementer på møderne, der alle faciliteres af CfL-rådgivere. Vi inviterer gerne vores medlemsvirksomheder på scenen. Det understøtter videndeling, og det understøtter, at ledelse er noget vi styrker og udvikler sammen. 

Læs artikler om CfLs klubhusmøder her  

Sådan udvælges temaerne

En vigtig inspirationskilde til udvælgelse af de temaer, vi tager op på CfL-Klubhusmøderne, er CfL-Advisory Board, der består af et bredt felt af beslutningstagere. Desuden er CfLs rådgivere dagligt i dialog med  ledere og HR, og det bidrager naturligt til CfLs udviklings-pipeline.   

Det er forskelligt fra år til år, hvilke konkrete dagsordner der præger aktiviteterne i CfL-Community. Fællesnævneren er, at CfL-Klubhusmøderne favner de til enhver tid vigtigste dagsordener, men vi nøjes ikke med at diskutere. Vi faciliterer ny forskning og nye metoder, og vores tilgang er altid handlingsorienteret.

Eksempler på tidligere CfL-Klubhusmøder

  • Sådan arbejder du med kriseledelse
  • Sådan leder du hybridt
  • Sådan udvikler du din ledergruppe
  • Sådan arbejder du med strategi
  • Sådan får du forandringer og kultur til at gå hånd i hånd
  • Sådan skaber du diversitet og inklusion

Tilmeld dig de kommende CfL-Klubhusmøder

CfL-Klubhusmøde

Styrk effektiviteten i teamarbejdet

Hemmeligheden bag en organisations succes er ofte stærke teams. Det er i højere grad end nogensinde grupper frem for enkeltpersoner, der er med til at gøre en forskel. Men hvordan skaber man effektive teams? Hvad betyder det, at flere og flere arbejder remote?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

7. oktober 2022

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Brug kulturen i strategieksekveringen

Eksekveringsfasen er ofte er den sværeste at få hold på i strategiarbejdet, og derfor må virksomhedens kultur og vores evne til at kommunikere aldrig undervurderes. De to elementer kan være enten fødselshjælper eller spænde ben for eksekveringen.

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

4. november 2022

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Bliv klædt på til fremtidens lederrolle

Er det blevet mindre attraktivt af være leder? Måske. I hvert fald er kravene til det, en leder skal kunne, under forandring. På dette CfL-Klubhusmøde kigger vi dels på megatrends, dels på det personlige lederskab. Hvad kan vi forvente de kommende år, og hvordan skaber vi ledelse med livsbalance?

DKK Gratis/Medlemseksklusivt /

6. december 2022

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Medlemseksklusivt

Som medlemsorganisation har du og dine HR- og lederkollegaer gratis adgang til otte årlige klubhusmøder. Deltag online eller fysisk hos CfL i København.

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

20. januar 2023

1 dage

CfL

Download medlemsliste Se hvem der er medlem af CfLs community Download medlemslisten her
Hent vores brochure om CfLs Community I brochuren kan du læse om alle medlemsfordelene, og hvordan din organisation bliver medlem. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Har du spørgsmål?

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik