Bliv inspireret på vores klubhusmøder

Hvert år deltager flere hundrede ledere, når vi tager temperaturen på en række aktuelle ledelsesmæssige udfordringer og trends. Det sker på vores CfL-Klubhusmøder. Du kan frit deltage, hvis din organisation er medlem af CfL.  

Hvad er CfL-Klubhusmøder?

Et CfL-Klubhusmøde er et halvdagsarrangement typisk fra 9-12. Vi bruger betegnelsen klubhusmøde, fordi arrangementerne er forbeholdt medlemmer af CfL. Desuden vil vi signalere, at man som medlem er en del af en klub, hvor alle bidrager.

I kombination med relevante teorier og metoder er cases og best practice bærende elementer på møderne, der alle faciliteres af CfL-rådgivere. 

Læs artikler om CfLs klubhusmøder her  

Tag dine lederkolleger med

Der afholdes seks årlige CfL-Klubhusmøder, og det giver dig en enestående mulighed for at diskutere aktuelle temaer med andre ledere og HR professionelle. 

Få at dele viden, opfordrer vi vores medlemsvirksomheder til at deltage med flere ledere - eller ligefrem et lille team - på CfL-Klubhusmøderne.  

Se alle CfLs arrangementer her 

Sådan udvælges temaerne

En vigtig inspirationskilde til udvælgelse af de temaer, vi tager op på CfL-Klubhusmøderne, er CfL-Advisory Board, der består af et bredt felt af beslutningstagere.  

Desuden er CfL dagligt i dialog med danske ledere gennem
rådgivning, kompetenceudvikling,netværk og testværktøjer. Det bidrager naturligt til CfLs udviklings-pipeline.   

Se kommende CfL-Klubhusmøder

CfL-Klubhusmøde

Sådan udvikler du din ledergruppe

Webinar forbeholdt ledere og HR fra Grønland. På dette CfL-Klubhusmøde bliver du introduceret til, hvordan man udvikler og arbejder med sin ledergruppe, og du får eksempler på værktøjer, der kan styrke samarbejdet. Dette webinar er målrettet ledere og HR i Grønland.

DKK Gratis for medlemmer / Ikke medlemmer: 1000 kr

18. juni 2021

1 dage

Webinar

CfL-Klubhusmøde

Sådan arbejder du med strategi

På dette CfL-Klubhusmøde får du en introduktion til forskellige faser i strategiarbejdet og du bliver præsenteret for analysemodeller til udvikling og involvering, herunder Simple Rules. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af CfL.

DKK Gratis for medlemmer /

27. august 2021

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Sådan får du forandringer og kultur til at gå hånd i hånd

Vi har arbejdet med forandringsledelse i årevis, men mange ledere oplever, at kulturen spænder ben for implementering af ændringer, så hvordan får vi forandringer og kultur til at gå hånd i hånd? Få svaret på dette CfL-Klubhusmøde, der er forbeholdt medlemmer.

DKK Gratis for medlemmer /

8. oktober 2021

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Sådan skaber du diversitet og inklusion

Den unge generation, kunder, investorer og andre interessenter kræver diversitet – på tværs af køn, alder og etnicitet. Det kan være en både bøvlet og udfordrende ledelsesopgaver, så hvordan gør du? Få en række bud på dette CfL-Klubhusmøde. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af CfL.

DKK Gratis for medlemmer /

26. november 2021

1 dage

CfL

Har du spørgsmål?

 

Pia Fuglsang Bach
Community chef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Download medlemsliste Se hvem der er medlem af CfLs community Download medlemslisten her
Hent vores brochure om CfLs Community I brochuren kan du læse om alle medlemsfordelene, og hvordan din organisation bliver medlem. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Klik her