Bliv inspireret på vores klubhusmøder

Hvert år deltager flere hundrede ledere og HR på vores CfL-Klubhusmøder, når vi sætter aktuelle ledelsesudfordringer på dagsordenen. For at sikre læring og videndeling opfordrer vi altid til, at I deltager sammen med en kollega - eller måske ligefrem hele HR- eller ledergruppen. Du kan frit deltage, hvis din organisation er medlem af CfL. 

Er din organisation medlem? Det kan du tjekke her

Hvad er et CfL-Klubhusmøde?

Et CfL-Klubhusmøde er et halvdagsarrangement typisk fra 9-12. Vi bruger betegnelsen klubhusmøde, fordi arrangementerne er forbeholdt medlemmer af CfL. Desuden vil vi signalere, at man som medlem er en del af en klub, hvor alle bidrager.

I kombination med relevante teorier og metoder er cases og best practice bærende elementer på møderne, der alle faciliteres af CfL-rådgivere. Vi inviterer gerne vores medlemsvirksomheder på scenen. Det understøtter videndeling, og det understøtter, at ledelse er noget vi styrker og udvikler sammen. 

Læs artikler om CfLs klubhusmøder her  

Sådan udvælges temaerne

En vigtig inspirationskilde til udvælgelse af de temaer, vi tager op på CfL-Klubhusmøderne, er CfL-Advisory Board, der består af et bredt felt af beslutningstagere. Desuden er CfLs rådgivere dagligt i dialog med  ledere og HR, og det bidrager naturligt til CfLs udviklings-pipeline.   

Det er forskelligt fra år til år, hvilke konkrete dagsordner der præger aktiviteterne i CfL-Community. Fællesnævneren er, at CfL-Klubhusmøderne favner de til enhver tid vigtigste dagsordener, men vi nøjes ikke med at diskutere. Vi faciliterer ny forskning og nye metoder, og vores tilgang er altid handlingsorienteret.

Eksempler på tidligere CfL-Klubhusmøder

  • Sådan arbejder du med kriseledelse
  • Sådan leder du hybridt
  • Sådan udvikler du din ledergruppe
  • Sådan arbejder du med strategi
  • Sådan får du forandringer og kultur til at gå hånd i hånd
  • Sådan skaber du diversitet og inklusion

Tilmeld dig de kommende CfL-Klubhusmøder

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af strategisk kompetenceudvikling

Mangel på kvalificeret arbejdskraft er og bliver en de helt store udfordringer på både private og offentlige arbejdspladser, så det er en vedvarende strategisk opgave at arbejde med udvikling af medarbejdere.

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

9. juni 2023

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Ledelse mod stress

Gennem de seneste 20 år er stresskurven fortsat op ad, og det koster årligt samfundet 14 milliarder kroner i form af sygedage, tidlige dødsfald og udgifter til sundhedsvæsnet.  Hvad gør vi så? Som HR og ledere?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

25. august 2023

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af digital transformation

Hvad er det, vi vil opnå? Hvordan understøtter teknologien vores strategi? Hvad er ledelsens rolle og forestillingskraft, og har vi det team, der kan drive den digitale transformation?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

6. oktober 2023

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Ledelse i spændet mellem strategi og drift

Oplever du, at driften sluger ressourcerne, alt imens det strategiske perspektiv fortoner sig – og ofte også flytter sig? Bliv klogere på, hvordan du finder balancen mellem operationel og strategisk ledelse.

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

3. november 2023

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Fremtidens attraktive arbejdsplads

Rekruttering og fastholdelse er et centralt emne for alle ledere og HR de næste mange år. Men hvad kendetegner den attraktive arbejdsplads – også hvis krisen bider sig fast?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

6. december 2023

1 dage

CfL

Download medlemsliste Se hvem der er medlem af CfLs community Download medlemslisten her
Hent vores brochure om CfLs Community I brochuren kan du læse om alle medlemsfordelene, og hvordan din organisation bliver medlem. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Har du spørgsmål?

Pia Fuglsang

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik