Bliv inspireret på vores klubhusmøder

Hvert år deltager flere hundrede ledere, når vi tager temperaturen på en række aktuelle ledelsesmæssige udfordringer og trends. Det sker i form af vores klubhusmøder. Du kan selv deltage.  

Hvad er CfL-Klubhusmøder?

Et klubhusmøde er et halvdagsarrangement typisk fra 9-13, og når vi vælger at bruge betegnelsen klubhusmøde, er det for at vise, at god ledelse er noget vi skaber sammen.

Cases og best practice er bærende elementer på møderne - kyndigt faciliteret af en CfL-rådgivere, der trækker tråde til relevante metoder og teorier.

Ledelse er den enkeltfaktor, der har størst og mest vedvarende effekt på værdiskabelse, og vi opfordrer derfor også vores medlemsvirksomheder til at deltage med flere ledere eller ligefrem et lille team på CfL-Klubhusmøderne.  

Deltag på CfL-Klubhusmøderne

Hvis din virksomhed er medlem af CfL har du og din ledergruppe gratis adgang til en lang række årlige arrangementer, herunder CfL-Klubhusmøderne. 

Der afholdes seks årlige CfL-Klubhusmøder, og det giver dig en enestående mulighed for at diskutere aktuelle temaer med andre ledere og HR professionelle. 

CfL-Undersøgelserne fremlægges ofte på klubhusmøderne, hvor de danner ramme for faglige drøftelser.  

Sådan udvælges temaerne

En vigtig inspirationskilde til udvælgelse af de temaer vi tager op på CfL-Klubhusmøderne er CfL-Advisory Board, der består af et bredt felt af beslutningstagere.  

Desuden er CfL dagligt i dialog med danske ledere gennem:
Rådgivning, kompetenceudvikling,netværk og testværktøjer. Det bidrager naturligt til CfLs udviklings-pipeline.   

Se kommende CfL-Klubhusmøder

CfL-Klubhusmøde

Sådan leder du hybridt

På dette CfL-Klubhusmøde får du resultaterne af ny undersøgelse om den mentale sundhedstilstand År 1 for både medarbejdere og ledere. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af CfL.

DKK Gratis for medlemmer /

12. marts 2021

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Sådan udvikler du din ledergruppe

På dette CfL-Klubhusmøde bliver du introduceret til, hvordan man udvikler og arbejder med et ledelsesgrundlag, og du får eksempler på udviklingsværktøjer til styrkelse af samarbejdet. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af CfL.

DKK Gratis for medlemmer /

4. juni 2021

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Sådan arbejder du med strategi

På dette CfL-Klubhusmøde får du en introduktion til forskellige faser i strategiarbejdet og du bliver præsenteret for analysemodeller til udvikling og involvering, herunder Simple Rules. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af CfL.

DKK Gratis for medlemmer /

27. august 2021

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Sådan får du forandringer og kultur til at gå hånd i hånd

Vi har arbejdet med forandringsledelse i årevis, men mange ledere oplever, at kulturen spænder ben for implementering af ændringer, så hvordan får vi forandringer og kultur til at gå hånd i hånd? Få svaret på dette CfL-Klubhusmøde, der er forbeholdt medlemmer.

DKK Gratis for medlemmer /

8. oktober 2021

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Sådan skaber du diversitet og inklusion

Den unge generation, kunder, investorer og andre interessenter kræver diversitet – på tværs af køn, alder og etnicitet. Det kan være en både bøvlet og udfordrende ledelsesopgaver, så hvordan gør du? Få en række bud på dette CfL-Klubhusmøde. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af CfL.

DKK Gratis for medlemmer /

26. november 2021

1 dage

CfL

Har du spørgsmål?

 

Pia Fuglsang Bach
Community chef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Download medlemsliste Se hvem der er medlem af CfLs community Download medlemslisten her
Hent vores brochure om CfLs Community I brochuren kan du læse om alle medlemsfordelene, og hvordan din organisation bliver medlem. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Klik her