Podcast | Udviklingsrummet

Et deepdive i anvendelsen af udviklingsværktøjer

Kom med ind i vores "udviklingsrum", når din vært, Mette Babitzkow Boje, sammen med skiftende gæster stiller skarpt på anvendelsen af udviklingsværktøjer i organisationer i Danmark. Målet er at inspirerede dig til, hvordan du kan arbejde med udviklingsværktøjer som fx Jungiansk Typeindeks (JTI) og på den måde skabe udvikling for ledere og medarbejdere og tillige forbedre samarbejdet i din organisation.

Lyt til episoder:

Episode 3

Episode 3

Glæd dig allerede nu! Episoden bliver tilgængelig i podcastplayers den 25. april 2024 kl. 7.00.

Lyt med fra din foretrukne podcastplayer

Mød værten

Mette Babizkow Boje

Chef for Testværktøjer

 

Mette har bred erfaring inden for organisations- og ledelsesudvikling. Hun har stor interesse for og erfaring med at arbejde med personlighedstests og ledelsesværktøjer, som hun ofte bruger som katalysator i arbejdet med ledere og deres medarbejdere.

Hun har en dybdegående forståelse af teorien bag værktøjerne samt stor praktisk erfaring med brug og implementering i organisationerne.

Læs mere om Mette

Hvad er Udviklingsrummet?

Ledelsesrummet er et “ledelsesværksted”, hvor vi kigger ind i maskinrummet i danske virksomheder. Vi drøfter emner som strategiudvikling og -eksekvering. Vi taler om virksomhedskultur og forandringsmodstand. Og om hvorfor tingene nogle gange ikke lykkes - og hvad der skal til for at realisere virksomhedens strategi.

Hvis du har ansvaret for eller er involveret i din virksomheds strategiske ledelse, vil denne webcast være et værdifuldt indspark til dit daglige arbejde.

Følg os på LinkedIn

Få guides, gode tips og artikler til inspiration i dit arbejde

På LinkedIn deler vi løbende relevant information til dig, som vil holdes opdateret på arbejdet med testværktøjer.

Vi deler guides med gode tips, artikler og øvrig information, som kan inspirere dig i dit arbejde med erhvervspsykologiske testværktøjer.

Har du spørgsmål?

Mette Babitzkow Boje
Chef for Testværktøjer

T: +45 53 67 67 91
M: mba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik