Nøje udvalgte ledelseskoncepter

Effektive og anerkendte ledelseskoncepter, der kan hjælpe dig og din organisation med at opnå succes og fremme en sund arbejdskultur. Vores udvalg af ledelseskoncepter er designet til at imødekomme forskellige behov og udfordringer, der er forbundet med at lede og udvikle teams og organisationer.

Fordele ved vores ledelseskoncepter

Boost produktiviteten

Vores ledelseskoncepter styrker ledere i at skabe en motiverende arbejdskultur, der fremmer engagement og øger produktiviteten.

Medarbejderudvikling

Koncepterne styrker ledere i at skabe en arbejdskultur, hvor medarbejdere føler sig værdsatte og understøttede i deres vækst og udvikling.

Stærk tilpasningsevne

Koncepterne hjælper ledere med at udvikle fleksibilitet, agilitet og tilpasningsevne, så organisationen kan navigere i et hurtigt skiftende marked.

Klarhed og retning

Koncepterne hjælper ledere med at kommunikere tydelige mål, så organisationen dermed kan arbejde mere fokuseret mod succes.

Bedre kommunikation

Vores koncepter forbedrer den interne kommunikation, hvilket minimerer misforståelser og skaber harmoniske arbejdsforhold.

Konflikthåndtering

Vores ledelseskoncepter giver ledere værktøjerne til at løse konflikter konstruktivt og fremme et positivt og samarbejdsvilligt arbejdsmiljø.

Blanchard

SLII®

SLII® er en fleksibel og effektiv metode til at lede og udvikle medarbejdere. SLII® hjælper ledere med at matche deres ledelsesstil til medarbejdernes udviklingsniveau og opgavens kompleksitet.

Blanchard

Teamledelse

Blanchards Teamledelse fokuserer på at styrke samarbejde og kommunikation i teams for at opnå bedre resultater og højere medarbejdertilfredshed. Med dette koncept kan ledere effektivt skabe og vedligeholde højtydende teams.

Blanchard

Styrk Tillid

Building Trust er et koncept, der fokuserer på at etablere og vedligeholde tillid mellem ledere og medarbejdere. Tillid er grundlaget for en sund arbejdskultur og en vigtig faktor for at øge engagement, produktivitet og medarbejdertilfredshed.

Blanchard

Coaching Essentials®

Coaching Essentials® hjælper ledere med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at coache og støtte deres medarbejdere i deres personlige og professionelle vækst. Dette koncept giver ledere de værktøjer, de har brug for, for at kunne coache effektivt og udnytte medarbejdernes potentiale.

Blanchard

Courageous Inclusion™

Courageous Inclusion™ fremmer en tankegang, der understøtter diversitet og inklusion. Deltagerne lærer hvordan de kan blive mere vidende og aktive fortalere for inklusion på deres arbejdsplads.

Certified Blanchard partner


CfL har som de eneste rettigheder til at udbyde Blanchards koncepter i Danmark. Vi er stolte Blanchard Partnere gennem mere end 20 år. 

Behov for råd og sparring?

Henrik Hvolbøll Eriksen
Senior Relations Manager
T: +45 2565 9000
E: her@cfl.dk

Cristian Willum
Senior Relations Manager
T: +45 51 54 41 04
E: cwg@cfl.dk

René Daugaard Thiel
Senior Relations Manager
T: +45 2062 6241
E: rth@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik