CfL-Ability Focus Profiles

CfL-Ability Focus Profiles er et udvalg af syv forskellige test, der på tid viser en kandidats specifikke evner og færdigheder. Testene i CfL-Ability Focus Profiles belyser graden af kompleksitet, hurtighed og præcision, man kan forvente hos kandidaten. Brug en eller flere af testene, når du gerne vil sammenholde en personlighedstest med konkrete og praktiske resultater.

 

Styrket indblik i kandidatens kognitive evner

Når du i en personlighedstest kan få svar på, hvordan personen oplever egne færdigheder i forhold til at arbejde med detaljer, får du med evne- og færdighedstest et helt præcist resultat der viser, hvor hurtig og hvor grundig personen er sammenlignet med andre.

Nogle gange er det, vi fortæller, ikke det samme som det vi præsterer. Vær nysgerrig på forskellen og undersøg, hvad det drejer sig om. Det giver bedre indsigt og udvælgelse blandt kandidaterne. 

Indblik i konkrete færdigheder

Testene giver dig et godt indblik i kandidatens konkrete færdigheder:

  • Logik, analyse og sprogforståelse 
  • Præcision og hurtighed
  • Regnefærdigheder
  • Stavning

Kognitive tests kan forudsige fremtidig adfærd

Undersøgelser viser gang på gang, at kognitive test er en af de bedste metoder til at forudsige fremtidig adfærd.

Hvis du vil vide, hvilken respondent der med størst sandsynlighed vil få succes i jobbet, kan du med fordel anvende den kognitive test i CfL-Ability Focus Profiles.

Kombinationen af tests giver størst træfsikkerhed

Samme undersøgelser viser også, at jo flere vurderingselementer der bringes i spil, jo større er sandsynligheden for at vælge den bedst egnede kandidat.

CfL-Ability Focus Profiles giver dig mulighed for at vælge relevante test, der tilsammen giver en større træfsikkerhed, end hvis du kun havde benyttet dig af ét værktøj – særligt, hvis disse tests også kombineres med en personlighedstest, en case og et struktureret interview.

Kandidatens niveau bør matche stillingens niveau

Testene i CfL-Ability Focus Profiles bør sammenholdes med jobbets indhold og kompleksitet. Vi vil gerne have dygtige medarbejdere, men vi bør matche kompetenceniveau og stilling, så opgaverne ikke er for svære eller for lette for medarbejderen. Udfordringerne skal være indenfor en passende udviklingszone, ellers vil det skabe problemer for både organisation, leder og medarbejder.

Med CfL-Ability Focus Profiles får du en god indsigt i, om kandidatens niveau er passende ift. at løse de opgaver, som stillingen indebærer.

Download brochure om CfL-Ability Focus Profiles Hent brochure »

Gratis og ubebrænset support og sparring

Udviklet af CfL

Komplekse opgaver, fejlfinding, regning, retskrivning og ordforråd

Belyser kandidatens grad af hurtighed, præcision og kompleksitet

Tests og rapporter findes på dansk og engelsk

Kom i gang med CfL-Ability Focus Profiles

For at komme i gang med at benytte CfL-Ability Focus Profiles i din egen organisation, koster det ikke andet en en certificering i værktøjet.

Certificeringen koster kr. 9.000,- (ex. moms) for medlemmer og kr. 10.600,- (ex. moms) for ikke-medlemmer. Derudover betales der materialer for hver test der gennemføres. Disse priser afhænger af forbrug. Kontakt os på cwg@cfl.dk for at høre mere.

Du behøver ikke en certificering for at benytte CfL-Ability Focus Profiles i egen organisation. Vores erfarne konsulenter hjælper gerne med test og tilbagemelding på konkrete opgaver. Læs mere her.

Book en demo

Oplev CfL-Ability Focus Profiles med en skræddersyet demovisning af værktøjet. Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Brug os til en konkret opgave

Står du med en konkret opgave, så hjælper vi dig gerne i mål. Send os dine oplysninger, så hører du fra os.

Bliv certificeret

Tag en certificering i CfL-Ability Focus Profiles og få værktøjet ind under huden.

Fordyb dig i relevante artikler

Helt i orden, at folk stiller krav til arbejdslivet

Der er fire generationer på arbejdsmarkedet nu. Hvis vi i de ældre generationer prøver at lytte, så kan vi høre væsentlige budskaber, fremfor bare at kløjs i at unge ofte formulerer sig meget personligt med udgangspunkt i egne nære behov.

Har du spørgsmål?

 

Per Floding
Senior Relations Manager

T: +45 9359 0044
M: pfl@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik