Livescanninger

100 år med Jung: Se og oplev din egen hjerne

Medlemmer: 1500 kr. / Andre: 1500 kr.

Gå ikke glip af en unik mulighed for at få scannet din egen hjerne. Hvordan kan din JTI-profil aflæses?

CfL årlige testkonference markerer 100 år for Jungs psykologiske typer. Dagens keynote er den verdenskendte forfatter og foredragsholder Dario Nardi, der er ph.d., forsker og ekspert i neurovidenskab og personlighed.

Hvis du dagen efter konferencen har fået hjerner på hjernen, så deltag i et live forsøg med Dairo Nardi, hvor du kan se og opleve din egen hjerne, mens du løser opgaver.

Der er kun tid til otte scanninger, så det er de første otte tilmeldte, der får denne unikke mulighed.  

Sådan foregår det

Du får din hjerne scannet ved hjælp af en EEG-måling. Det foregår på den måde, at du får elektroder på hovedet  - der hverken ødelægger hår eller er besværlige - som måler aktivitet i neocortex og kan reagere på forandringer indenfor millisekunder.

Når du bliver udsat for opgaver eller lignende, kan man på den måde observere ændringerne i din hjerneaktivitet meget kort tid efter.

Dario Nardi vil på dagen give dig nogle forskellige opgaver, som du skal løse. Det kan være at spille et spil, jonglere med nogle bolde, tænke på matematiske problemstillinger, tegne, huske ord eller talrækker, eller måske skal du forestille dig forskellige fremtidige scenarier. Alle sammen øvelser der sætter gang i hjernen, så man kan se dit mønster.

Se dit eget mønster og få en rapport

Dario Nardi har tidligere kortlagt specifikke mønstre, der forekommer i de 16 forskellige typer, og derfor vil din typekode også blive synlig i denne seance. Der vil sandsynligvis være nogle nuancer eller afvigelser, der er særlige for dig, og det vil hjerneaktiviteten også vise.

Du vil få en 20 siders rapport, der beskriver din hjerneaktivitet og mønstre, samt en audiooptagelse af gennemgangen. Du vil samtidigt få kortlagt, hvilke typer opgaver der typisk vil hjælpe dig til at kommer i flow. Efterfølgende vil du få en rapport, der peger på dine styrker og udviklingsområder.

CfL anbefaler

Hvis du vil vide mere om Dario Nardi’s arbejde med EEG-målinger og typologi, kan vi anbefale hans bog ”Neuroscience of Psychology”. Her får du en indsigt i Darios forskningsarbejde samt hans beskrivelse af de 16 forskellige typer.

Keynote på CfLs testkonference: Vis mig din hjerne, og jeg kan genkende din JTI-profil

Hvis du deltager i Testkonferencen 2021 onsdag 8. december, så glæd dig til to timer i selskab med den verdenskendte forfatter og foredragsholder Dario Nardi, der er ph.d., forsker og ekspert i neurovidenskab og personlighed. Hør om hans seneste hjerneforskning, der siden 2006 har fokuseret på EEG-målinger i realtid.

Dario Nardi, der er skaberen af Personality Types iPhone-appen, er lektor ved University of California i Los Angeles. Her vandt han UCLAs Copenhaver Award for innovativ brug af teknologi i 2005 og UCLA's Distinguished Teacher of the Year i 2011. Hans bøger omfatter titler som Neuroscience of Personality, Jung on Yoga: Insights and Activities to Awaken with the Chakras samt Facets of Ayahuasca: A Guide to Journeys of Healing, Insight, and Growth.

Tilmeld dig konferencen her

Medlemmer: 1500 kr. / Andre: 1500 kr.

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik


Har du spørgsmål?

Mette Babitzkow Boje
Chef for Testværktøjer

T: +45 53 67 67 91
M: mba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Har du spørgsmål?

Hafdis B. Thorsteinsdottir
Relations Manager

T: +45 2098 3977
M: hbt@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Nye ledere

Teamledelse

Skab motivation, forbedret samarbejde og øget performance gennem målrettet teamledelse

DKK 19.900,- / 23.500,-

19. september 2022

4 dage

København

Personlig udvikling

Styrk din mentale robusthed

Få redskaberne til at styrke din mentale robusthed og opnå øget trivsel og arbejdsglæde.

DKK 15.400,- / 17.900,-

20. juni 2022

3 dage

København

Personlig udvikling

Personlig gennemslagskraft

Få værktøjer til systematisk at træne evnen til at træde i karakter som den bedste version af dig selv. Opnå et stærkt nærvær, som tiltrækker opmærksomhed

DKK 16.900,- / 19.900,-

31. oktober 2022

3 dage

CfL