CfL-Briefing

Forstå arbejdsmarkedet og bliv bedre til rekruttering

Shutterstock 158522279

Analyser, fakta og erfaringer peger alle i samme retning: Kampen om de bedste kandidater er intensiveret, og alt tyder på, at vi skal lære at leve med det. Men hvordan opererer vi så på arbejdsmarkedet anno 2023? Første skridt er at forstå, hvad der er på og i spil. Næste skridt er at arbejde professionelt med nye såvel som velafprøvede værktøjer og metoder for at styrke virksomhedens rekruttering.

Velkommen til CfL-Briefing, hvor vi bygger bro mellem alt det, der rører sig på arbejdsmarkedet lige nu og din evne til at forstå og imødekomme dine kandidater.

Vi kan ikke tale om arbejdsmarkedet anno 2023 uden at lytte til de yngre generationer. Derfor skal du selvfølgelig også møde en ung medarbejder og høre hendes krav og forventninger.  

Praktik om CfL-Briefing

Morgenmødet er efter sommerferien, så brug det til at komme godt i gang. Ved tilmelding kan du vælge mellem fysisk deltagelse hos CfL i København eller online via zoom. 

Se udbygget program nedenfor.

Arbejdsmarkedstrends og testværktøjer

Ved Mette Babitzkow Boje, chef for Testværktøjer

Kunstig intelligens, krav om bæredygtighed og en generation af unge, der ikke gider være ledere, men absolut kender deres værd. De mange – og ofte modstridende – udfordringer på arbejdsmarkedet står i kø, så hvad betyder det i vores rekrutteringer?

Få Mette Babitzkow Bojes udlægning af teksten og hør, hvad vi skal være særligt opmærksomme på. Hvor ligger styrken i at bruge tests, og hvordan arbejder vi med værktøjerne fremadrettet? 

En headhunters bekendelser

Ved Michael Reffstrup, partner i Curia

Ca. 80 pct. af de rekrutteringer, som Curia hjælper kunderne med, besættes med en headhuntet kandidat. Det kræver derfor helt andre og ressourcekrævende indsatser at identificere og motivere kandidater til åbne stillinger.

Hør, hvad det går ud på, når Michael Reffstrup fortæller, hvordan Curia arbejder med virksomheder, deres HR og ledere samt alle de kandidater, Curia dagligt er i kontakt med. Hør også om hans erfaringer og syn på arbejdsmarkedet anno 2023, og få en række praktiske anvisninger til, hvordan I som virksomhed kan stå stærkere i det enkelte interview i kampen om de gode kandidater. 

Ung, ambitiøs og eftertragtet

Ved Trine Hvidt Grønborg, Senior Usability Engineer i Novo Nordisk

Glæd dig til at møde Trine Hvidt Grønborg, der arbejder som ingeniør i Novo Nordisk, hvor hun er ansvarlig for, at nye produkter lever op til de regulatoriske krav. Hun er netop er kommet tilbage fra barsel med en forfremmelse og nye ansvarsområder

Trine blev færdig som ingeniør fra DTU i 2018 og har gennem sin studietid haft en stærk tilknytning til arbejdsmarkedet bl.a. gennem tre relevante internships og et relevant studiejob. Hun har desuden arbejdet som ingeniør i et konsulenthus i USA. Hør Trines oplevelse af at være ung, ambitiøs og nybagt mor på det nuværende arbejdsmarked.

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik