CfL-Briefing

MUS-Samtalen. Er det tid til en revitalisering?

Gratis for medlemmer

Det er tid til at øge ambitionerne med MUS-samtalen, der længe har været udskældt, og mange steder fremstår som et stivnet organisatorisk ritual uden mening og retning.

Det er tid til en revitalisering, da de fleste organisationer bliver rigere og opleves mere meningsfyldte med den gode MUS-samtale.

På denne CfL-Briefing møder du organisations- og ledelseskonsulent Hanne V. Moltke, som er medforfatter til bogen ”MUS-Samtalen. Ledelse af strategisk kompetenceudvikling”.

Få hendes bud på:

  • De vigtigste kendetegn ved den gode MUS-samtale, så den bliver et pitstop for en værdiskabende og meningsfuld samtale for både medarbejder og leder.  

  • MUS-årshjulet, hvor du også kommer til at arbejde med fem vigtige spørgsmål, der skærper den organisatoriske tilgang.
  • Konkrete værktøjer til inspiration til arbejdet med MUS i din egen organisation.

Du kan allerede nu købe bogen med 20% i rabat på forlagets hjemmeside ved brug af koden MUS. Du får også mulighed for at købe bogen med 20% i rabat på selve dagen ved MobilePay-betaling.

Tilmeld dig arrangementet nederst på siden

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Styrk effektiviteten i teamarbejdet

Hemmeligheden bag en organisations succes er ofte stærke teams. Det er i højere grad end nogensinde grupper frem for enkeltpersoner, der er med til at gøre en forskel. Men hvordan skaber man effektive teams? Hvad betyder det, at flere og flere arbejder remote?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

7. oktober 2022

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Brug kulturen i strategieksekveringen

Eksekveringsfasen er ofte er den sværeste at få hold på i strategiarbejdet, og derfor må virksomhedens kultur og vores evne til at kommunikere aldrig undervurderes. De to elementer kan være enten fødselshjælper eller spænde ben for eksekveringen.

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

4. november 2022

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Bliv klædt på til fremtidens lederrolle

Er det blevet mindre attraktivt af være leder? Måske. I hvert fald er kravene til det, en leder skal kunne, under forandring. På dette CfL-Klubhusmøde kigger vi dels på megatrends, dels på det personlige lederskab. Hvad kan vi forvente de kommende år, og hvordan skaber vi ledelse med livsbalance?

DKK Gratis/Medlemseksklusivt /

6. december 2022

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Medlemseksklusivt

Som medlemsorganisation har du og dine HR- og lederkollegaer gratis adgang til otte årlige klubhusmøder. Deltag online eller fysisk hos CfL i København.

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

20. januar 2023

1 dage

CfL