CfL-Briefing

Aktuelle tech trends og perspektiver

Velkommen til morgenmøde i samarbejde med Djøf.

Gratis/Eksklusivt for medlemmer

Den vigtigste erkendelse i den digitale udvikling er, at den ikke handler om teknologierne i sig selv, men om hvordan vi bruger dem. Den digitale og tekniske udvikling kræver nye måder at tænke, samarbejde og lede på. Spørgsmålet er hvordan?

Få et bud, når CfL og Djøf sætter fokus på konkrete modeller og cases. Mød Danmarks fremmeste eksperter og hør om andre lederes erfaringer. Dagens ordstyrer er Mette Walsted Vestergaard.

 

Programmet byder bl.a. på oplæg om: 

Digital modenhed

Ved Pernille Kræmmergaard, forfatter og forsker.

Pernille Kræmmergaard, der er forfatter til bestselleren Digital transformation, er nu aktuel med opfølgeren Digital modenhed, hvor hun gennemgår fem generationer af digital modenhed. Du får en anvisning på, hvad hvert udviklingstrin stiller af krav i forhold til strategi, teknologi, organisation og lederskab. 

Faldgruber og muligheder

Ved Jan Damsgaard, professor på Institut for Digitalisering på CBS.

Jan Damsgaard er forfatter til bl.a. Blockchain Business: Ægte, sporbart og uerstatteligt. På dette arrangement vil han gøre status over den digitale udvikling og perspektivere både faldgruber og muligheder, når det handler om at fastholde og udvikle konkurrencekraften i dansk erhvervsliv.

Bestyrelsens rolle i den digitale omstilling

Ved Laura Vilsbæk, bestyrelsesmedlem og grundlægger af Nyibestyrelsen.dk

Laura arbejder i 8 bestyrelser, hvor hun sætter det digitale på agendaen for at sikre, at det digitale altid tager udgangspunkt i forretningen. Det handler aldrig om teknologien i sig selv. Det handler om tid, ressourcer og kompetencer, og så handler det om - for alt i verden - at undgå forfængelighedsdigitalisering. Laura kommer med konkrete eksempler fra bestyrelseslokalet og de virksomheder, hun arbejder med.

Digital transformation

Ved administrerende direktør Torben Frerks

Få et indblik i en markant rejse for virksomheden Weilbach, når adm. Direktør Torben Frerks fortæller om transformationen fra at udgive papirbaserede søkort og maritime publikationer til nu at være fuldstændig digital og have egne softwareudviklere ansat i virksomheden.

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

CfL-Klubhusmøde

Styrk effektiviteten i teamarbejdet

Hemmeligheden bag en organisations succes er ofte stærke teams. Det er i højere grad end nogensinde grupper frem for enkeltpersoner, der er med til at gøre en forskel. Men hvordan skaber man effektive teams? Hvad betyder det, at flere og flere arbejder remote?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

7. oktober 2022

1 dage

CfL

Inspirationsmøder

Hvor godt kender du CfL? Deltag i online intromøde

Mød direktør Anja Neiiendam og få en introduktion til CfL. Hør, hvordan du kan sikre dig, at I får størst muligt udbytte af jeres medlemskab. Ikke-medlemmer er mere end velkomne.

DKK Gratis/Åbent for alle /

25. oktober 2022

1 dage

Online

CfL-Topledertræf

Organizing for the New Normal

Uforudsigelighed og hastige ændringer er et vilkår. Hvad betyder det for din ledelse og din strategi? Velkommen til CfL-Topledertræf med Costas Markides, professor på London Business School.

DKK Medlemseksklusivt/Personlig invitation /

27. oktober 2022

1 dage

CfL og Aarhus

CfL-Briefing

Ledelse på tværs af generationer

For første gang nogensinde er der fire forskellige generationer på arbejdsmarkedet. Det stiller krav til dig som leder, men åbner også enestående muligheder. Hør hvilke, når du møder Marie Koch, seniorrådgiver i CfL.

DKK Gratis / Åbent for alle

28. oktober 2022

1 dage

CfL