CfL-Briefing

Aktuelle tech trends og perspektiver

Velkommen til morgenmøde i samarbejde med Djøf.

Gratis/Eksklusivt for medlemmer

Den vigtigste erkendelse i den digitale udvikling er, at den ikke handler om teknologierne i sig selv, men om hvordan vi bruger dem. Den digitale og tekniske udvikling kræver nye måder at tænke, samarbejde og lede på. Spørgsmålet er hvordan?

Få et bud, når CfL og Djøf sætter fokus på konkrete modeller og cases. Mød Danmarks fremmeste eksperter og hør om andre lederes erfaringer. Dagens ordstyrer er Mette Walsted Vestergaard.

 

Programmet byder bl.a. på oplæg om: 

Digital modenhed

Ved Pernille Kræmmergaard, forfatter og forsker.

Pernille Kræmmergaard, der er forfatter til bestselleren Digital transformation, er nu aktuel med opfølgeren Digital modenhed, hvor hun gennemgår fem generationer af digital modenhed. Du får en anvisning på, hvad hvert udviklingstrin stiller af krav i forhold til strategi, teknologi, organisation og lederskab. 

Faldgruber og muligheder

Ved Jan Damsgaard, professor på Institut for Digitalisering på CBS.

Jan Damsgaard er forfatter til bl.a. Blockchain Business: Ægte, sporbart og uerstatteligt. På dette arrangement vil han gøre status over den digitale udvikling og perspektivere både faldgruber og muligheder, når det handler om at fastholde og udvikle konkurrencekraften i dansk erhvervsliv.

Bestyrelsens rolle i den digitale omstilling

Ved Laura Vilsbæk, bestyrelsesmedlem og grundlægger af Nyibestyrelsen.dk

Laura arbejder i 8 bestyrelser, hvor hun sætter det digitale på agendaen for at sikre, at det digitale altid tager udgangspunkt i forretningen. Det handler aldrig om teknologien i sig selv. Det handler om tid, ressourcer og kompetencer, og så handler det om - for alt i verden - at undgå forfængelighedsdigitalisering. Laura kommer med konkrete eksempler fra bestyrelseslokalet og de virksomheder, hun arbejder med.

Digital transformation

Ved administrerende direktør Torben Frerks

Få et indblik i en markant rejse for virksomheden Weilbach, når adm. Direktør Torben Frerks fortæller om transformationen fra at udgive papirbaserede søkort og maritime publikationer til nu at være fuldstændig digital og have egne softwareudviklere ansat i virksomheden.

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik