CfL-Klubhusmøde

Ledelse af strategisk kompetenceudvikling

Konference Mand Koncentration

Mangel på kvalificeret arbejdskraft er og bliver en de helt store udfordringer på både private og offentlige arbejdspladser, og derfor er det en vedvarende strategisk opgave for ledere og HR at arbejde med udvikling af medarbejdere.

På dette CfL-Klubhusmøde får du forskellige vinkler på, hvordan HR kan arbejde med strategisk og systematisk kompetenceudvikling.

Ved tilmelding kan du vælge mellem fysisk deltagelse hos CfL i København eller online via zoom. 

Se udbygget beskrivelse nedenfor. 

Derfor skal du arbejde med strategisk  kompetenceudvikling

Ved Betina Stage, chefrådgiver i CfL og dagens vært.

Snorlige strategiplaner hører fortiden til. I dag skal vi lynhurtigt kunne omstille vores forretninger og organisationer, og det stiller tilsvarende krav om hurtigt at kunne tilpasse kompetencerne. På et arbejdsmarked med mangel på kvalificeret arbejdskraft og høj medarbejderomsætning er det en giftig cocktail, så hvad gør vi?  

Deltag selv i diskussionen, når Betina Stage, chefrådgiver i CfL, sætter scenen for en af tidens største udfordringer for ledere og HR.

Strategisk kompetenceudvikling og digital transformation

Ved Lise Glerup Pedersen, HR-direktør i Berlingske Media

Disruption og digital transformation har vendt op og ned på mange forretningsmodeller. Det gælder ikke mindst i mediebranchen, hvor det i dag er helt andre kompetencer end for bare fem år siden, der skal drive de nye strategier.  

Lise Glerup Pedersen har været med hele vejen fra dengang den daglige avis satte dagsordenen til nu, hvor der skal leveres nyheder 24-7 på et hav af forskellige platforme. Få indblik i, hvordan digital transformation på et marked præget af hård konkurrence kalder på konstant udvikling og tilpasningen af kompetencer. 

Sådan arbejder du med strategisk kompetenceudvikling og kultur

Ved Stine Staffeldt, ekstern lektor på Institut for Organisation på CBS

Hvordan kan man i både teori og praksis skabe sammenhæng mellem medarbejdernes kompetencer og organisationens strategi og kultur? Det får du et bud på i dette oplæg, hvor Stine Staffeldt præsenterer dig for forskellige modeller koblet til nyere forskning.

Stine Staffeldt, der underviser i Learning and Competence Development på CBS, har en fortid som HR- og lederudviklingschef i ISS, og hun vil også komme med konkrete eksempler på arbejdet med strategisk kompetenceudvikling og kultur.        

Hvem har de rigtige kompetencer? Nu og i fremtiden?

Ved Kim Leck Fischer, HR-uddannelse og udviklingschef i Region Sjælland

I dette oplæg kan du høre, hvordan Kim Leck Fischer sammen med sine medarbejdere og eksterne konsulenter arbejder strategisk med de massive rekrutteringsudfordringer, som den offentlige sektor står overfor. 

Det betyder, at regionens ledere og medarbejdere er nødt til at tænke anderledes og innovativt for at sikre de rigtige kompetencer – både nu og i fremtiden – og det handler blandt andet om at overvinde barrierer og nytænke ledelse og roller, rammer og vilkår.

Glæd dig til at møde udviklingschefen i Region Sjælland, der blandt andet er uddannet filosof (cand.mag. et art, MBA). Få også hans bud på, hvilken rolle nye digitale teknologier kommer til at spille i det borgernære samarbejde i fremtiden. 

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Inspirationsmøder

Hvor godt kender du CfL? Deltag i online intromøde

Mød direktør Anja Neiiendam og få en introduktion til CfL. Hør, hvordan du kan sikre dig, at I får størst muligt udbytte af jeres medlemskab. Ikke-medlemmer er mere end velkomne.

DKK Gratis / Åbent for alle

2. oktober 2023

1 dage

Online

CfL-Klubhusmøde

Ledelse af digital transformation

Hvad er det, vi vil opnå? Hvordan understøtter teknologien vores strategi? Hvad er ledelsens rolle og forestillingskraft, og har vi det team, der kan drive den digitale transformation?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

6. oktober 2023

1 dage

CfL