CfL-Klubhusmøde

Sådan arbejder du med strategi

Velkommen til webinar forbeholdt ledere og HR fra Grønland. 

Gratis for medlemmer / Ikke medlemmer: 1000 kr

Uagtet at verden er kompleks og uforudsigelig, har alle virksomheder behov for en langsigtet plan, der skaber retning og mål for organisationen – fra medarbejderniveau over ledelsen til bestyrelsen. Alle har brug for en strategi som modsvar på kompleksiteten, og rigtigt mange har brug for at genbesøge deres strategi.

På dette CfL-Klubhusmøde får du en introduktion til forskellige faser i strategiarbejdet og du bliver præsenteret for forskellige analysemodeller, herunder Simple Rules. Desuden får du indblik i strategiarbejdet I Ørsted og Lolland Kommune.

Dagens vært er Michael Tolstrup, seniorrådgiver i CfL.

Deltagelse på CfL-Klubhusmødet foregår online via Zoom.

Du hører oplæg om: 

Strategiarbejdet omsat til enkle principper

Ved Michael Tolstrup, seniorrådgiver i CfL og dagens vært

Det er vigtigt, at strategiarbejdet ikke bliver for komplekst og omfattende, men det må omvendt heller ikke resultere i en omgang ligegyldige buzzwords. Hvad er så vejen frem? Det er enkle principper, der bl.a. skal kunne levere svaret på, hvilken værdi virksomhedens produkt eller ydelse skaber for kunderne? Hvad er de største udfordringer for at lykkes med eksekveringen? Er det adfærd, kapacitet, kompetence, konkurrence, regulering eller noget helt andet?

Mød Michael Tolstrup, der har mange års erfaringer som rådgiver for ledere i større private og offentlige virksomheder, herunder Region Hovedstanden og Novo Nordisk. Han er desuden en erfaren underviser, facilitator og skribent med klare budskaber, når det gælder strategi og organisering. 

I maskinrummet hos Ørsted

Ved Jakob Askou Bøss, strategi- og kommunikationsdirektør i Ørsted

Forvandlingen fra sort til grøn energi er en af største succeshistorier i dansk erhvervsliv, og i dag er Ørsted blandt verdens førende virksomheder inden for vedvarende energi, der leverer løsningen til klodens klimaudfordringer. Og det stopper ikke her. I den nye strategiplan planlægger koncernen sammen med partnere at investere 450 mia. kr. i vedvarende energi frem mod 2027. De massive investeringer skal gå til at fastholde og udbygge markedslederskabet inden for havvind, accelerere væksten inden for landvind og sol og at skabe en global førerposition inden for brint og grønne brændsler.

De ambitiøse planer er ikke kommet af sig selv. De er resultatet af et omfattende strategiarbejde, der har involveret mange niveauer og mange, mange mennesker i den internationale koncern.

Velkommen i maskinrummet, hvor strategidirektør Jakob Askou Bøss, der har været en af de bærende kræfter i Ørsted transformation, vil indvie dig i udvalgte, centrale elementer i arbejdet med den nye strategi. 

Fra strategi til handling i Lolland Kommune

Ved Thomas Knudsen, kommunaldirektør

Lolland Kommune har siden strukturreformen i 2007 været igennem en omfattende strategiproces inden for plan og udvikling. De mange planer er løbende blevet videreudviklet, men hvordan sikrer mig sig, at strategiarbejdet inden for de kommunale rammebetingelser ikke ender som svulmende slagord eller rene budgetøvelser?

Få et bud fra Thomas Knudsen, kommunaldirektør i Lolland Kommune siden 2006. Hør om hans erfaringer med at arbejde med fyrtårnsprojekter, og hvordan metoden brief-back brief er med til at sikre ejerskab, så strategiplaner omsættes til handlinger i hele organisationen. Hvad er lykkedes? Hvor venter de største udfordringer? 

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik