CfL-Klubhusmøde

Sådan leder du hybridt

Gratis for medlemmer

I marts 2021 er et år siden, store dele af den danske arbejdsstyrke blev sendt hjem. Siden har hjemmearbejde og andre fleksible modeller bredt sig, og måske er vi på vej til at sige helt farvel til industrisamfundet. Hvad er konsekvenserne på godt og ondt?

På dette CfL-Klubhusmøde får du resultaterne af ny undersøgelse om den mentale sundhedstilstand År 1 for både medarbejdere og ledere.

Vi giver også ordet til en leder, der har mange års erfaring med at arbejde og lede på distancen i en international virksomhed. Hvad kan vi lære og bære videre i egen organisation?

Vi afrunder dagen med oplæg og diskussion om hvilken ledelse, der skaber psykologisk tryghed og får mennesker til at trives og performe i en hybrid arbejdssituation. 

Ved tilmelding til CfL-Klubhusmødet kan du vælge mellem fysisk deltagelse i København eller deltagelse online.

Deltag selv i diskussionen og hør oplæg om:

Nøglen til mental sundhed År 1

Ved Lars Hemmingsen, seniorrådgiver i CfL

Hjemsendelse har sin pris. Især for medarbejdere, der bor alene eller i husstande uden børn, medarbejdere med en anciennitet på under 2 år og så de yngre mellem 15-29 år. Sådan lød en af konklusionerne i en stor undersøgelse om mental sundhed fra CfL og Human Engage i forsommeren 2020. Spørgsmålet er, hvordan det ser ud efter anden store nedlukning? Få svaret på dette CfL-Klubhusmøde, hvor Lars Hemmingsen, seniorrådgiver i CfL fremlægger resultaterne af ny omfattende undersøgelse.

Læs også: Ledelse er nøglen til mental sundhed

Distanceledelse på godt og ondt

Ved Keld Zornig, VP for SAS Institute, Nordics

Som regional leder af SAS Institutes aktiviteter i Norge, Sverige, Finland og Danmark, der beskæftiger omkring 450 specialister, er Keld Zornig vant til at arbejde og lede på distancen. Det er hverdag i amerikanskejede SAS Institute, der har kontorer over hele verden, og Keld Zornigs egen chef er f.eks. bosat i Sydafrika. Hør om Keld Zornigs erfaringer med distanceledelse. Hvornår fungerer det bedst? Hvor er begrænsningerne, og hvilke læringer har han taget med fra covid-19- nedlukningen?

SAS Institute er en af verdens førende leverandører af analysesoftware til big data og forretningsudvikling. Keld Zornig kom til SAS Institute i 2004, hvor han har været ansat i en række forskellige ledende stillinger.

Psykologisk tryghed og trivsel i en hybrid arbejdssituation

Ved Vilhelm Lønsted, erhvervspsykolog og HR direktør i Greenpeace Nordic. Er distanceleder for det nordiske HR team. 

Hvilken ledelse skaber psykologisk tryghed og får mennesker til at trives og performe i en hybrid arbejdssituation? Det giver Vilhelm Lønsted sit bud på ud fra et erhvervspsykologisk perspektiv. Hvad sker der med os som mennesker, når vi arbejder hybridt, og hvilke krav stiller det til lederen? Hvilken rolle spiller de følelsesmæssige kompetencer hos lederen? 

Vilhelm Lønsted har mange års erfaring som konsulent og HR leder, hvor han bl.a. har arbejdet med leder- og organisationsudvikling i både fysiske og distribuerede teams, primært i større internationale virksomheder i Europa. Var i 2001 medforfatter til bogen www.nærkontakt.net

 

 

Tilmeld dig arrangementet
Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Inspirationsmøder

Hvor godt kender du CfL? Deltag i online intromøde

Mød direktør Anja Neiiendam og få en introduktion til CfL. Hør, hvordan du kan sikre dig, at I får størst muligt udbytte af jeres medlemskab. Ikke-medlemmer er mere end velkomne.

DKK Gratis/Åbent for alle /

23. august 2022

1 dage

Online

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til fastholdelse og trivsel

Lønpres, hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider og flere andre krav er blevet hverdag på mange arbejdspladser. Det sker i takt med, at konkurrencen om arbejdskraft er taget til i styrke. Hvordan kan vi som ledere og HR honorerer de mange krav - og i hvilket omfang?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

26. august 2022

1 dage

CfL

Inspirationsmøder

Virtuelt infomøde: Udviklingsværktøjer

Har du de rigtige værktøjer til udvikling af ledere og medarbejdere i din virksomhed? På dette infomøde bliver du introduceret til værktøjer, der bl.a. understøtter motivation og trivsel, relationer og samarbejde samt evnen til at træffe beslutninger.

DKK Åbent for alle /

31. august 2022

1 dage

Virtuelt/Adobe Connect

Inspirationsmøder

Virtuelt infomøde: Rekrutteringsværktøjer

Når det handler om rekruttering, gælder en simpel grundregel: One size doesn't fit all. Vælg værktøj efter stillingskategori og stillingsniveau. På dette infomøde bliver du introduceret til CfL's fire rekrutteringsværktøjer.

DKK Åbent for alle /

31. august 2022

1 dage

Virtuelt/Adobe Connect