CfL-Klubhusmøde

Sådan opnår du effektiv eksekvering

Gratis for medlemmer

Bliv skarpere på, hvad implementering kræver. Fra analysefasen over strategi til eksekvering.

Forskellen mellem succes og fiasko står og falder oftest med evnen til at eksekvere. Det er hverken visioner eller planer, der mangler. Problemet er den reelle evne til effektivt at føre planer og beslutninger ud i livet. Bliv skarpere på, hvad det kræver. Fra analysefasen over strategi til eksekvering. 

Velkommen til CfL-Klubhusmøde, der bl.a. byder på pålæg om: 

Eksekvering af digitale løsninger

Ved Klaus Høm, adm. direktør i Scleroseforeningen

Under coronakrisen har de fleste organisationer demonstreret en lynhurtig omstilling til digitale formater, og flere ledere har brugt formuleringen kvantespring. Endnu har de færreste til gode at vise, hvordan digitale løsninger kan omsættes til nye forretningsmodeller og værditilbud – med Scleroseforeningen som en af de lysende undtagelser.

Hør, hvordan de erfaringer, foreningen har høstet under krisen, har været med til at accelerere implementeringen af digitale tilbud til medlemmerne. Få også indblik i, hvordan Scleroseforeningen anført af Klaus Høm fastholder de nye virtuelle formater på de interne linjer.  

Opskriften på succesfuld eksekvering og turn around

Ved Erik Poulstrup, forstander på Nordjyllands Landbrugsskole frem til juni 2020

Tilbage i 2016 fik Erik Poulstrup stillet en ledelsesopgave, der gik ud på at videreudvikle en af de syv tilbageværende landbrugsskoler i Danmark. Det viste sig at elevoptaget var faldende, og der var en række organisatoriske udfordringer. Oversat til managementsprog var der tale om en turn around af organisationen og dens markedsposition.

I dag - fire år senere - viser regnskabet stort overskud, elevoptaget har de seneste fire terminer været landets højeste, og samarbejdspartnere taler om en stærk, moderne og fremtidssikret skole. Hør, hvordan Erik Poulstrup har grebet opgaven an, og hvordan vedholdende eksekvering har været tænkt med i det strategiske arbejde.

Dagens facilitator

Ejner Jacobsen, chefrådgiver hos CfL

Ejner Jacobsen underviser og rådgiver om lederudvikling med afsæt i strategi og organisationsudvikling, og kunderækken tæller bl.a. Cowi, Danmarks Apotekerforening og DTU. Har ledelseserfaring fra TELE Greenland, Falck og Teknologisk Institut.  

På CfL-Klubhusmødet vil Ejner Jacobsen give en introduktion til, hvordan CfL arbejder med strategi og eksekvering med inspiration fra blandt andre Stephen Bungay, ledelsesekspert og historiker. Stephen Bungay er forfatter til bestselleren The Art of Action. 

Dagens eksterne talere

Klaus Høm

Direktør i Scleroseforeningen siden september 2015. Klaus Høm kom fra en stilling som institutchef på IBOS - Institut for Blinde og Svagtsynede. Han har tidligere arbejdet som både viceasylchef og sekretariatschef i Røde Kors. Klaus Høm er uddannet jurist og har en tillægsuddannelse som master i offentlig ledelse.

Erik Poulstrup

Har arbejdet med forretningsudvikling og strategieksekvering i 10 år, før han overtog lederjobbet på Nordjyllands Landbrugsskole, Lundbæk. Efter fire års udvikling af landbrugsskolen valgte Erik Poulstrup sammen med familien at søge videre. Erik Poulstrup er også involveret i bestyrelsesarbejde og er bl.a. formand for vækst-iværksættervirksomhed Sissel Edelbo. Er uddannet forstkandidat i 2001 og EU-Jurist i 2005.

 

 

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Pia Fuglsang Bach
Community chef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik