Gratis online møde

Vejen til en succesfuld turnaround

Har du brug for at styre din virksomhed effektivt igennem en turbulent periode, men mangler de rigtige færdigheder? Der er hjælp at hente på dette online møde.

Communication
Gratis

Har du brug for at styre din virksomhed effektivt igennem en turbulent periode, men mangler de rigtige færdigheder? Der er hjælp at hente. På dette online møde får du en introduktion til ledelse af kriseramte organisationer, herunder hvad det kræver, og hvordan du i praksis udarbejder en plan for en turnaround.

Du bliver klogere på den viden og de færdigheder, du skal mestre for at håndtere radikale forandringer og forskellige typer af forretningskritiske situationer.

Online mødet giver en introduktion til toplederprogrammet Bæredygtig og succesfuld turnaround, der over tre moduler giver dig et solidt fundament til at stå i spidsen for en turnaround - fra krisen bliver erkendt til den er løst. 

Læs mere om kurset her

Mød ledelsesrådgiver Henrik Lykke Appelquist, der vil guide dig gennem de forskellige elementer i programmet, så du ved, hvad du kan forvente, og hvor stort et udbytte du får. 

Programmet henvender sig til direktionsmedlemmer, ejerledere, interimledere, bestyrelsesmedlemmer, kreditchefer, partnere i kapitalfonde og managementkonsulenter med særlig interesse for turnarounds.

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik