Hvad gør vi, når ledelse ikke er et spørgsmål om enten-eller, men snarere både-og? Vi kan ikke vælge mellem drift eller udvikling, mellem leadership eller management. Vi må finde den rigtige balance, og hvordan gør vi så det?

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed3. marts 2020 kl. 8:30 – 10:50
  • Sted CfL

I løbet af morgenen kommer vi til at arbejde med værktøjer og modeller, som kan hjælpe dig i arbejdet med at håndtere paradokser.

Mød lektor Rikke Kristine Nielsen, der lige nu er aktuel med en ny bog "Både & værktøjer til effektiv paradoksledelse", hvor hun sammen med fem andre har samlet nyttige værktøjer til at håndtere paradokser i moderne virksomheder og organisationer.

Hør om erfaringer med paradokshåndtering, der er resultatet af et forskningsarbejde med 11 danske virksomheder og 55 ledere.

Rikke Kristine Nielsen

Rikke Kristine Nielsen
Ph.d., lektor ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet i København. Forsker i tværgående ledelses- og udviklingsprocesser med særligt fokus på paradokser og samarbejde på tværs af organisatoriske-, kulturelle- og faglige grænser, særdeles i internationale virksomheder og på tværs af forskning og praksis.

PROGRAM

Kl. 08.15 Check-in og morgenmad

Kl. 08.30 Velkommen

Kl. 08.40 Introduktion til paradoksledelse ved Rikke Kristine Nielsen

Kl. 09.15 Værktøj 1 - Paradoksmodellen

Kl. 09.45 PAUSE

Kl. 10.00 Værktøj 2 - Spejlkabinettet. Hvordan forholder du dig til paradokser?

                Værktøj 3 - Paradoks-GPS’en

Kl. 10.30 Opsamling

Kl. 10.50 Tak for i dag

 

Samarbejde om bedre tilbud til ledere

Dette arrangement er lavet i samarbejde med Djøf.

CfL og Djøf har en fælles målsætning om at udbyde de bedste og mest relevante kurser og arrangementer. Derfor har CfL og Djøf de sidste to år samarbejdet om at udvikle relevante kvalitetsydelser til ledere fra både private og offentlige virksomheder og organisationer.

 

Tilmeld dig nedenfor