masterclasses

Strategi på en dag

Velkommen til tre masterclasses om strategianalyse, valg af strategisk retning og strategieksekvering.

Medlem: 3000 kr. / Ikke-medlem: 5000 kr.

Arbejder du med strategi, eller skal du i gang med det, så gå ikke glip af CfLs tre masterclasses, der på bare én dag tager dig igennem de vigtigste strategidiscipliner:

  • Analyse af den strategiske situation
  • Valg og fravalg af strategisk retning 
  • Strategieksekvering i hverdagen

I hver masterclass får du en teoretisk brushup på både klassiske og nye metoder, og du bliver præsenteret for aktuelle eksempler fra praksis.

Målgruppe: De tre masterclasses henvender sig til erfarne ledere og forretningsudviklere, som ønsker at videreudvikle deres strategiske og forretningsmæssige kompetencer. De går på tværs af brancher, så du får også et pejlemærke på, hvilke modeller der passer bedst til din organisation. 

Form: De tre masterclasses afvikles på ét samlet hold i den nævnte rækkefølge. Undervisningen foregår primært som oplæg, men der vil også være indlagt breakouts i mindre grupper. Du får udleveret et kompendium med undervisningsmateriale og artikler, når du møder op på dagen. Der kræves ingen forberedelse. 

Du finder undervisere og uddybet beskrivelse nedenfor. Hør også Michael Tolstrup fortælle om dagens agenda: 

 

Masterclass 1: Analyse af den strategiske situation

Hvor er vi, og hvordan ser fremtiden ud? Hvis ledergruppen ikke har et fælles billede af organisationens situation, er det svært at komme i gang med strategiprocessen. Det er her, de strategiske analyseværktøjer kommer ind i billedet - som en hjælp til forstå de forskellige overvejelser, der kan være relevante at tage i betragtning.

Der vil dog altid være forskel på det, vi kan analysere os frem til, og det vi måske ønsker at vide. På masterclass 1 bliver du klogere på. hvordan det dilemma håndteres, og hvordan nutidens mest udbredte analyseværktøjer virker.

Masterclass 2: Valg og fravalg af strategisk retning

Hvordan ser de strategiske muligheder ud, og hvilke valg træffer vi? En fælles strategisk intention, der gør det muligt at lave strategiske til og fravalg, er afgørende for, om strategien får nogen betydning. Her kommer strategitilgange som eksempelvis must win battles, visioner, målsætninger og værdigrundlæg ind i billedet.

På masterclass 2 vil du blive klogere på, hvordan de forskellige tilgange til strategiske valg fungerer. Du får også et pejlemærke på, hvad der giver mest værdi i din branche og organisationsverden.

Masterclass 3: Strategieksekvering i hverdagen

Hvordan får vi strategien til at leve i hverdagen? Flotte visioner, strategipræsentationer og velgennemtænkte målopfølgningssystemer gør ingen positiv forskel, hvis organisationen ikke påvirkes af arbejdet. Derfor går eksekvering og strategi altid hånd i hånd.

På masterclass 3 vil du lære om metoder til at arbejde med eksekvering undervejs i hele strategiarbejdet. Indholdsmæssigt vil vi arbejde med koblingen mellem strategisk værdiskabelse og dagligdags beslutninger samt effektfuld strategikommunikation. Du får også et billede af, hvad der virker i praksis. 

Du møder 

Underviserne er blandt landets mest erfarne strategikonsulenter, der alle har rådgivet og undervist om strategi på tværs af private og offentlige organisationer. Du møder: Peter Friis og Michael Tolstrup, chefrådgivere i CfL, samt Anja Neiiendam, direktør i CfL. 

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik