masterclasses

Strategi på en dag

Velkommen til tre masterclasses om strategianalyse, valg af strategisk retning og strategieksekvering.

Medlem: 3000 kr. / Ikke-medlem: 5000 kr.

Arbejder du med strategi, eller skal du i gang med det, så gå ikke glip af CfLs tre masterclasses, der på bare én dag tager dig igennem de vigtigste strategidiscipliner:

  • Analyse af den strategiske situation
  • Valg og fravalg af strategisk retning 
  • Strategieksekvering i hverdagen

I hver masterclass får du en teoretisk brushup på både klassiske og nye metoder, og så bliver du præsenteret for helt konkrete værktøjer.

Målgruppe: De tre masterclasses henvender sig til erfarne ledere og forretningsudviklere, som ønsker at videreudvikle deres strategiske og  forretningsmæssige kompetencer. De går på tværs af brancher, så du får også et pejlemærke på, hvilke modeller der passer bedst til din organisation. 

Form: Hver masterclass udbydes tre gange, så undervisningen foregår på mindre hold. Du får udleveret et kompendium med undervisningsmateriale og artikler, når du møder op på dagen. Der kræves ingen forberedelse. 

Du finder udbygget beskrivelse, præsentation af underviserne og program nedenfor. 

Masterclass 1: Analyse af den strategiske situation

Hvor er vi, og hvordan ser fremtiden ud? Hvis ledergruppen ikke har et fælles billede af organisationens situation, er det svært at komme i gang med strategiprocessen. Det er her, de strategiske analyseværktøjer kommer ind i billedet - som en hjælp til forstå de forskellige overvejelser, der kan være relevante at tage i betragtning.

Der vil dog altid være forskel på det, vi kan analysere os frem til, og det vi måske ønsker at vide. På masterclass 1 bliver du klogere på. hvordan det dilemma håndteres, og hvordan nutidens mest udbredte analyseværktøjer virker.

Masterclass 2: Valg og fravalg af strategisk retning

Hvordan ser de strategiske muligheder ud, og hvilke valg træffer vi? En fælles strategisk intention, der gør det muligt at lave strategiske til og fravalg, er afgørende for, om strategien får nogen betydning. Her kommer strategitilgange som eksempelvis must win battles, visioner, målsætninger og værdigrundlæg ind i billedet.

På masterclass 2 vil du blive klogere på, hvordan de forskellige tilgange til strategiske valg fungerer. Du får også et pejlemærke på, hvad der giver mest værdi i din branche og organisationsverden.

Masterclass 3: Strategieksekvering i hverdagen

Hvordan får vi strategien til at leve i hverdagen? Flotte visioner, strategipræsentationer og velgennemtænkte målopfølgningssystemer gør ingen positiv forskel, hvis organisationen ikke påvirkes af arbejdet. Derfor går eksekvering og strategi altid hånd i hånd.

På masterclass 3 vil du lære om metoder til at arbejde med eksekvering undervejs i hele strategiarbejdet. Indholdsmæssigt vil vi arbejde med koblingen mellem strategisk værdiskabelse og dagligdags beslutninger samt effektfuld strategikommunikation. Du får også et billede af, hvad der virker i praksis. 

Undervisere: Du møder

Underviserne er blandt landets mest erfarne strategikonsulenter, der alle har rådgivet og undervist om strategi på tværs af private og offentlige organisationer. Du møder:

Anja Neiiendam, direktør, Ejner Jacobsen, chefrådgiver, Peter Friis, chefrådgiver, Michael Tolstrup, seniorrådgiver og Johnny Husen, chefrådgiver.  

Program fredag 12. november 2021 kl. 9.30-15.30

09.30-09.40
Derfor har vi valgt de tre masterclasses
Ved Anja Neiiendam, direktør i CfL og dagens vært.

09.40-10.00
Strategiens historie. Hvorfor er det, vi arbejder med strategi?
Ved Michael Tolstrup, seniorrådgiver i CfL.

Herefter følger de tre masterclasses, der hver udbydes tre gange. Rækkefølgen er ikke afgørende, men opdelingen sikrer, at undervisningen foregår på mindre hold. 

10.05-11.35: Første runde

11.35-12.20: FROKOST

12.20-13.50: Anden runde

13.50-14.00: Kort pause

14.00-15.20: Tredje runde

15.20: Opsamling, tak for i dag efterfulgt af et glas vin. 

Medlem: 3000 kr. / Ikke-medlem: 5000 kr.
Tilmeld dig arrangementet
Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik


Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik