Personlig gennemslagskraft er ikke nødvendigvis en medfødt kompetence. Det er til gengæld noget, du kan træne og udvikle. På tre dage når du at undersøge dine styrker og svagheder og lærer at kommunikere det væsentlige på den rigtige måde. Resten er træning.

Dit udbytte af et kursus i Personlig gennemslagskraft

Du får værktøjer til at forberede og disponere en præsentation og træde i karakter som den bedste version af dig selv i forskellige sammenhæng. Gennem diskussion og øvelser lærer du at stille skarpt på indhold, modtager og det ønskede resultat, ligesom du får mulighed for at afprøve dit nærvær i praksis. Du får metoder til at gøre dine budskaber tydeligere og mulighed for at træne stemme og kropssprog. Kendskab til dit personlige afsæt bliver forudsætningen for din udvikling videre frem, herunder håndtering af barrierer og indre modstand. Endelig ser vi på, hvordan man trænger igennem i en dialog eller debat, og hvordan man får mod til at tage ordet i små eller store forsamlinger uden at føle ubehag, nervøsitet eller angst..

Indholdet på kurset Personlig gennemslagskraft

Vi arbejder med strukturering af indlæg, så du i udgangspunktet er på sikker grund, når du skal tage ordet, og du får mulighed for at arbejde med at komme ud over rampen og kommunikere med nærvær. Fokuspunkter er:

 • Det personlige afsæt
 • Forudsætninger for udvikling
 • Præsentation (videooptagelse)
 • Et stærkt afsæt – formål, forberedelse, dynamik og faldgruber
 • Feedback på videooptagelser
 • Barrierer
 • Krop og stemme
 • Selvrefleksion og opmærksomhedsøvelse
 • Scener fra et arbejdsliv
 • Præsentation (live)
 • Handlingsplan

Hvordan forløber kurset?

Personlig gennemslagskraft er et 3-dages kursus med høj intensitet. Kurset veksler mellem teori, diskussion og aktiviteter, hvor den enkelte er i fokus. Der er meget høj grad af deltagerinvolvering, og du vil få personlig feedback på dine styrker og de punkter, hvor du med fordel kan udvikle din personlige stil.

Deltagerne udtaler

Et rigtig godt og udbytterigt kursus. Man bliver udfordret fra start med fremlæggelse af hjemmeopgaven, for derefter at få gennemgået en stribe kommunikationsværktøjer på en måde, så man umiddelbart kan gøre brug af dem og dermed oplever, at man flytter sig allerede i løbet af kurset. De forskellige teorier blev gennemgået af en kompetent underviser, der trak essensen ud på en meget anvendelig måde. Desuden blev omfattende materiale udleveret, således man efterfølgende kan fordybe sig i det, der er mest relevant for en selv.

Channel Sales Manager Lars Æbelø, PlusPack

Deltagere på CfLs kursus i Personlig gennemslagskraft

Dette kursus er for dig, der vil øge din personlige udstråling og selvtillid og ønsker at styrke din personlige gennemslagskraft i kommunikation med andre. Kurset er for medarbejdere og ledere, der ønsker større gennemslagskraft i hverdagen og samtidig ønsker at sikre den gode kommunikation overfor andre.

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: JN Data A/S, DONG Energy A/S, PwC, Ferring Pharmaceuticals A/S og Novo Nordisk A/S.

Kursusmaterialer