Kursus

Personlig gennemslagskraft

Træd i karakter og tal så du bliver forstået

(4,8)
Undervisning
Download folder om kurset

Medlemspris kr. 16.900,- ekskl. moms / Andre kr. 19.900,- ekskl. moms

Tjek om din virksomhed er medlem
Vælg start dato

18. november 2024 - 20. november 2024

Lokation: København

Varighed 3 dage

Lokation København

  • Dato og sted

    CfL, København Ø

    • 18. november 2024, KL. 09:00 - 16:00
    • 19. november 2024, KL. 09:00 - 16:00
    • 20. november 2024, KL. 09:00 - 16:00

Afhold kurset hos jer

Alle vores kurser kan leveres som interne forløb i jeres organisation. Læs mere.

Personlig gennemslagskraft er ikke nødvendigvis en medfødt kompetence. Det er til gengæld noget, du kan træne og udvikle.

På tre dage når du at undersøge dine styrker og svagheder og lærer at kommunikere det væsentlige på den rigtige måde. Resten er træning.

Vi arbejder med strukturering af indlæg, så du i udgangspunktet er på sikker grund, når du skal tage ordet, og du får mulighed for at arbejde med at komme ud over rampen og kommunikere med nærvær.

Fokuspunkter er:

  • Det personlige afsæt
  • Forudsætninger for udvikling
  • Præsentation (videooptagelse)
  • Et stærkt afsæt – formål, forberedelse, dynamik og faldgruber
  • Feedback på videooptagelser
  • Barrierer
  • Krop og stemme
  • Selvrefleksion og opmærksomhedsøvelse
  • Scener fra et arbejdsliv
  • Præsentation (live)
  • Handlingsplan

 

Forløb

Personlig gennemslagskraft er et 3-dages kursus med høj intensitet. Kurset veksler mellem teori, diskussion og aktiviteter, hvor den enkelte er i fokus. Der er meget høj grad af deltagerinvolvering, og du vil få personlig feedback på dine styrker og de punkter, hvor du med fordel kan udvikle din personlige stil.

 

Målgruppe

Dette kursus er for dig, der vil øge din personlige udstråling og selvtillid og ønsker at styrke din personlige gennemslagskraft i kommunikation med andre. Kurset er for medarbejdere og ledere, der ønsker større gennemslagskraft i hverdagen og samtidig ønsker at sikre den gode kommunikation overfor andre.

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: JN Data A/S, DONG Energy A/S, PwC, Ferring Pharmaceuticals A/S og Novo Nordisk A/S.


 

Dit udbytte

Du får værktøjer til at forberede og disponere en præsentation og træde i karakter som den bedste version af dig selv i forskellige sammenhæng. Gennem diskussion og øvelser lærer du at stille skarpt på indhold, modtager og det ønskede resultat, ligesom du får mulighed for at afprøve dit nærvær i praksis.

Du får metoder til at gøre dine budskaber tydeligere og mulighed for at træne stemme og kropssprog. Kendskab til dit personlige afsæt bliver forudsætningen for din udvikling videre frem, herunder håndtering af barrierer og indre modstand.

Endelig ser vi på, hvordan man trænger igennem i en dialog eller debat, og hvordan man får mod til at tage ordet i små eller store forsamlinger uden at føle ubehag, nervøsitet eller angst.

Seniorrådgiver: Gitte Madsen
Underviser Astrid Kunzendorf

 

Hent folder om Personlig gennemslagskraft Her kan du hente en folder med info om kurset. Folderen kan du printe og give til den leder, der afgør din medvirken på kurset. Hent folderen

Feedback fra deltagere

Jeg fik værktøjer til min dagligdag, som jeg håbede/forventede
10. november 2023
Gitte skabte et trygt rum, fyldt 100% ud med værdifuld læring, som jeg kan tage med mig og bruge både privat og i mit arbejdsliv.
10. november 2023
Vidunderlig underviser og meget relevant indhold.
10. november 2023
Det var krævende og intenst kursus og helt utroligt givende. Yderst velplanlagt og en utrolig engageret underviser, der skabte en meget tryg og tillidsfuld atmosfære i gruppen. Samlet set oplevede jeg et meget helstøbt kursus, der virkelig har givet mig meget - også meget mere end forventet.
10. november 2023
- Gode diskussioner på holdet - Få deltagere på holdet, hvilket betød aktiv deltagelse hele tiden- Mange praktiske øvelser- Mulighed for at tilrettelægge øvelserne så de passede til mig. Lavede rollespil i stedet for en "take-2"
5. februar 2023
Hent vores brochure og se vores kurser indenfor personlig udvikling Brochuren giver et fuldt overblik over kurser til dig indenfor personlig udvikling. Kontinuerlig personlig udvikling er nøglen til resultater og succes både for medarbejdere, ledere og virksomhed. Brochuren giver et indblik i kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Har du behov for sparring, eller har du spørgsmål?

Gitte Kapel
Senior kompetencerådgiver

T: +45 5154 4112
M: gka@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

4,5
Personlig udvikling

Kommunikation og personlig udvikling

Dette kursus henvender sig til dig, der ønsker at udvikle din kommunikation gennem en fremadrettet, bevidst og fokuseret udvikling med afsæt i din egen personlighed og dine egne værdier.

DKK 10.900,- ekskl. moms / 12.900,- ekskl. moms

29. maj 2024

2 dage

København

4,6
Personlig udvikling

Personlig planlægning og effektivitet

Fra tidsstyret til tidsstyrer Arbejder du bevidst med din personlige planlægning, vil du opleve langt større overblik, fokus og effektivitet.

DKK 10.900,- ekskl. moms / 12.900,- ekskl. moms

17. september 2024

2 dage

København

Personlig udvikling

Præsentationsteknik - power i præsentationer

Hold overbevisende præsentationer med høj faglighed, og vind over din PowerPoint.

DKK 14.400,- ekskl. moms / 16.400,- ekskl. moms

10. september 2024

2 dage

København

Tilmeld dig kurset

Udfyld formularen for at tilmelde dig kurset

Vælg startdato
Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik