Optimér dine rekrutteringer med vores målrettede testværktøjer

 

Vores mission er at hjælpe organisationer med at identificere de bedste medarbejdere. Det gør vi ved hjælp af anerkendte værktøjer til evaluering af evner, færdigheder, personlighed og adfærd.

Vi forstår udfordringerne ved rekrutteringsprocessen, og på den baggrund har vi udviklet en række effektive testværktøjer til at strømline processen og forbedre præcisionen af jeres rekrutteringer.

Vores værktøjer til logiske test, personlighedsvurderinger og ledelsesassessment giver værdifuld indsigt i kandidaterne, og det styrker dit beslutningsgrundlag i rekrutteringsprocessen.

Fordele ved at benytte vores omfattende værktøjer

Færre fejlrekrutteringer Vores værktøjer giver en omfattende evaluering af kandidatens evner, færdigheder, personlighed og lederadfærd. Det hjælper jer med at træffe beslutninger på et oplyst grundlag.
Øget kandidattilfredshed Vores værktøjer giver en effektiv og strømlinet rekrutteringsproces, hvilket fører til en bedre kandidatoplevelse og øget tilfredshed. De fleste kandidater lærer noget nyt om sig selv.
Forbedret teamperformance Når I anvender rekrutteringstest, får I bedre forudsætninger for at vælge den rette person til et specifikt team. I sidste ende vil det øge både performance, motivation og trivsel i teamet.

Book en demo

Udfyld formularen og book en uforpligtende introduktion til vores suite af værktøjer til rekruttering.

Rekrutteringsværktøjer til kandidater på alle niveauer

Rekruttering af ledere og specialister

Rekruttering af de rigtige ledere og specialister har afgørende betydning for virksomhedens værdiskabelse. Vores værktøjer sikrer en grundig og effektiv rekruttering.

Evne- og færdighedsprøver: Logiske test på forskellige niveauer, der er med til at afdække, hvordan kandidatens kvalifikationer og færdigheder ligger i forhold til en normgruppe. 

Personlighed: Til ledere og specialister anbefaler vi en personlighedstest, der ud fra 12 centrale faktorer giver indsigt i, hvordan kandidaten vil håndtere specifikke arbejdsopgaver og udfordringer, og hvordan de vil passe ind i et team. 

Lederadfærd: Afdækker lederens tilgang, engagement og motivation for lederrollen, hvilket er vigtigt for succesfuld ledelse og teamudvikling.

Rekruttering af administative medarbejdere, elever og timelønnede

Værktøjer til rekruttering af medarbejdere med mindre grad af specialistviden og højere grad af brede kompetencer.

Evner og færdigheder: Administrative medarbejdere kræver et alsidigt kompetencesæt, der kan omfatte planlægning, tidsstyring, databehandling og skriftlig kommunikation. Vores værktøjer er specielt designet til at identificere kandidatens evner og færdigheder inden for blandt andet logik, analyse og retskrivning. 

Personlige egenskaber: Resultatorientering, ambition, energi, detaljesans, analytisk sans og samarbejde er centrale faktorer, som bidrager til administrative medarbejderes succes og trivsel i virksomheden. CfL tilbyder en personlighedstest på seks faktorer, der er designet til at kortlægge lige præcis de egenskaber, der er vigtige i rekruttering af denne type medarbejdere. 

Rekruttering af ledere og topledere

Fejlrekruttering af topledere kan have alvorlige konsekvenser for en virksomhed, både økonomisk, strategisk og kulturelt.

Vores værktøjer til rekruttering af topledere er designet til at afdække forskellige aspekter af lederens evner, adfærd og stil, som har indflydelse på kandidatens succes i jobbet.

Beslutningsstil: Afdækker beslutningsvaner og adfærd i forskellige situationer. Et match mellem kandidatens beslutningsvaner og virksomhedens værdier og strategi kan være en vigtig faktor for at opnå succes.

Lederadfærd: Afdækker kandidatens tilgang til og håndtering af relationer,  interesse i og tilgang til udviklingsopgaver, driftsopgaver og grundlæggende motivation til at udfylde en lederrolle. 

Logik og omtanke: Tester kandidatens evner og færdigheder inden for bl.a. analyse, logik og hurtighed. Testene findes på forskellige niveauer og giver mulighed for at sammenligne lederen med en normgruppe.

Få succes med onboarding

De test, der bruges i rekrutteringsprocessen, afdækker kandidaternes styrker og udviklingspunkter, og de er lige til at arbejde videre med, når medarbejderen først er kommet ombord. Det er første skridt mod en succesfuld onboarding. Efter en varm velkomst, selvfølgelig. 

Næste skridt er at dykke ned i profilværktøjerne, der alle er funderet i den enkeltes behov og præferencer. Det vil gøre jer i stand til at lave personlige og skræddersyede onboardingprogrammer og dermed sikre, at nye medarbejdere, ledere og specialister kommer stærkt fra start.     

For at tilføre endnu mere kvalitet i rekrutteringsprocessen har vi valgt at supplere vores værktøjskasse med CfL Personality Focus Profile - 12 factor for funktionærer og CfL Personality Focus Profile - 6 factor for timelønnede. Og med stor accept i vores organisation! Resultatet er stor indsigt i kandidatens præferencer og bidrager konstruktivt i udvælgelsesprocessen for såvel leder som HR. Og ofte lærer kandidaterne også noget om sig selv.
Margrete Larsen, HR-direktør, VERDO A/S

Book en demo

Udfyld formularen og book en uforpligtende introduktion til vores suite af værktøjer til rekruttering.

Har du spørgsmål?

 

Per Floding
Senior Relations Manager

T: +45 9359 0044
M: pfl@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Læs også artikler:

Husker du fordelene ved fysiske tests?

I rekrutteringsforløb bruger CfL bl.a. den logiske og analytiske test Omtankeprøve 1, der kan tilgås online. Men er det nu også optimalt i forhold til formålet med testen, spørger seniorrådgiver Marie Koch.

Test og profil: Hvad er forskellen?

Den korte forklaring er, at tests anvendes ved udvælgelse af kandidater, mens profil anvendes til udvikling. Rigtigt mange roder rundt i begreberne, så læs videre og bliv klogere, når Mette Babitzkow Boje, chef for testværktøjer, udlægger teksten.