Decision Dynamics Karrieremodellen™

Anvend Karrieremodellen™ til at afdække din organisations karrierekultur og individuelle karrieremotiver.

Karrieremodellen™ bidrager med flere perspektiver til karrierekulturen, hvilket kan identificere tydelige karriereveje i organisationen for samtlige medarbejdere, uanset om man er specialist, leder eller konsulent.

Ved at afdække et teams karrierekultur og den enkelte medarbejders karrieremotiver gør Karrieremodellen™ det nemmere for den enkelte leder at revitalisere MUS-samtalen og skabe en kultur, der motiverer på flere planer.

Strategiimplementering

Karrieremodellen™ giver et indblik i, om den overordnede forretningsstrategi giver mening for teamet og den enkelte medarbejder. Brug derfor værktøjet som et strategisk værktøj i forbindelse med organisationsudvikling. Med Karrieremodellen™ kan du afdække din organisations karrierekultur. Det kan være yderst værdifuldt for dig at kende til netop den, når du skal til at arbejde med strategiimplementering såvel som den interne kommunikation.

Rekruttering, fastholdelse, talentudvikling og samarbejde

Karrieremodellen™ er et oplagt værktøj til at arbejde strategisk med rekruttering, fastholdelse og talentudvikling. Med Karrieremodellen™ afdækker du organisationens karrierekultur og subkulturen i de enkelte teams, hvilket kan være medvirkende til at sikre et godt og langsigtet match mellem organisation og medarbejdere. Ydermere kan det at afdække karrierekulturen være afgørende i forbindelse med talentudvikling, fordi værktøjet giver konkrete anbefalinger til indsatsområder.

Værktøjet kan også med fordel anvendes til teamudvikling og bidrage til at optimere samarbejdet internt. Det kan også give lederen indblik i, hvilke belønninger og hvilken anerkendelse der motiverer teamet og den enkelte medarbejder mest.

Karriereafklaring og coaching

Som enten intern eller ekstern konsulent er værktøjet oplagt til at anvende i forbindelse med karriererådgivning, karriereafklaring og coaching.

Karrieremodellen™ er særlig, fordi den afdækker fire specifikke karrieremønstre, som videnskabeligt bevist har afgørende betydning for individets motivation. Derudover kan disse fire mønstre direkte ses i karrierekulturen, hvorfor du som konsulent også kan arbejde systematisk med, hvordan individ og organisation interagerer – herunder hvilke udfordringer og hvilket potentiale der er til stede.

Download brochure om Decision Dynamics Karrieremodellen™ Hent brochure »
”Motivation skal plejes og udvikles, men på forskellige tidspunkter og i forskellige perioder af vores liv, og Karrieremodellen udmærker sig ved, at den hæver sig over tidligere titler eller kommende titler. Det handler om dig, og hvor du er lige her og nu.”

Troels Seerup, karriererådgiver i A-Kassen CA

Læs artikel om Troels Seerups erfaringer med Karrieremodellen™

Kom i gang med Karrieremodellen™

For at komme i gang med at benytte Decision Dynamics Karrieremodellen™ i din egen organisation, koster det ikke andet en en certificering i værktøjet.

Certificeringen koster kr. 18.100,- (ex. moms) for medlemmer og kr. 21.300,- (ex. moms) for ikke-medlemmer. Derudover betales der materialer for hver test der gennemføres. Disse priser afhænger af forbrug. Kontakt os på cwg@cfl.dk for at høre mere.

Du behøver ikke en certificering for at benytte Decision Dynamics Karrieremodellen™ i egen organisation. Vores erfarne konsulenter hjælper gerne med test og tilbagemelding på konkrete opgaver. Læs mere her.

Book en demo

Oplev Karrieremodellen™ med en skræddersyet demovisning af værktøjet. Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Brug os til en konkret opgave

Står du med en konkret opgave, så hjælper vi dig gerne i mål. Send os dine oplysninger, så hører du fra os.

Bliv certificeret

Tag en certificering i Decision Dynamics Karrieremodellen™ og få værktøjet ind under huden.

Gratis og ubebrænset support og sparring

CfL er certificerede udbydere af Decision Dynamics™ i Danmark

Testen består af to spørgeskemaer om hhv. karriere og kultur

Spørgeskemaerne udfyldes på ca. 20 min. uden tidsbegrænsning.

Spørgeskemaet findes på 15 sprog. Profil/rapport findes på fem sprog

Fordyb dig i relevante artikler

Har du spørgsmål?

 

Cristian Willum Gade
Senior Relations Manager

T: +45 51 54 41 04
M: cwg@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik