testkonference

100 år med Jung

Velkommen til konference om personlighedstest og typologi.

Medlemmer: 3.000 kr. / Andre: 4.500 kr.

Velkommen til Testkonferencen 2021, hvor vi i år fejrer 100 året for Jungs psykologiske typer.

I 2021 udkom Carl Jung med sin første udgave af Psykologiske Typer – en bog der i mange år har været central for udviklingen af testværktøjer til personlig udvikling. Det skal fejres, og det gør vi på denne konference, hvor du får:

International keynote: Glæd dig til at møde den verdenskendte foredragsholder og forfatter Dario Nardi, der er ph.d., forsker og ekspert i neurovidenskab og personlighed. Dairo Nardis forskning er unik, da han videnskabeligt har kunnet påvise en signifikant sammenhæng mellem hjerneaktivitet og Jungs typer. Han kan om nogen kunnet påvise, at Jungs teori om typer har lige så stor relevans i 2021 som i 1921.

Undersøgelse: På konferencen løfter vi sløret for CfLs unikke kortlægning af JTI-profiler gennem de seneste 17 år. Hvilke profiler er mest fremtrædende for ledere, har det ændret sig over tiden, og er der forskelle, når vi taler køn?

Cases: Få indblik i andre organisationers erfaringer med psykologiske typer, nemlig Cairos og Bravida, der begge anvender JTI og typologien i deres udviklingsarbejde.

Jubilæumskit: Til et stort jubilæum hører specialdesignet kit, så du får en lækker æske med et nyt udviklingsværktøj, der fungerer som et hjælperedskab til både selvevaluering og tilbagemelding.

Workshops: Her bringer vi det nye udviklingskit i spil, og vi lover at det bliver både lærerigt og underholdende. Der vil være workshops for både de erfarne og nybegynderne.

Onlinedeltagere vil få jubilæums-kitet tilsendt. Workshop afvikles ikke online. 

Programmet opdateres løbende. Læs udbygget beskrivelse nedenfor.  

Målgruppen

Konferencen henvender sig til alle, der interesserer sig for personlighedstest på tværs af private og offentlige virksomheder. Både de erfarne brugere, nybegynderne og alle de nysgerrige vil få udbytte af dagen. 

Dagen derpå

Hvis du dagen efter konferencen har fået hjerner på hjernen, så deltag i et live forsøg med Dairo Nardi, hvor du kan se og opleve din egen hjerne, mens du løser opgaver. Det er en eneståede mulighed, men der er kun otte pladser, så skynd dig med tilmelding her. 

Keynote: Vis mig din hjerne, og jeg kan genkende din JTI-profil

Ved Dario Nardi, ekspert i neurovidenskab og personlighed

Glæd dig til to timer i selskab med den verdenskendte forfatter og foredragsholder Dario Nardi, der er ph.d., forsker og ekspert i neurovidenskab og personlighed. Hør om hans seneste hjerneforskning, der siden 2006 har fokuseret på EEG-målinger i realtid.

Dario Nardi, der er skaberen af Personality Types iPhone-appen, er lektor ved University of California i Los Angeles. Her vandt han UCLAs Copenhaver Award for innovativ brug af teknologi i 2005 og UCLA's Distinguished Teacher of the Year i 2011. Hans bøger omfatter titler som Neuroscience of Personality, Jung on Yoga: Insights and Activities to Awaken with the Chakras samt Facets of Ayahuasca: A Guide to Journeys of Healing, Insight, and Growth.

Derfor holder de Psykologiske Typer

Ved Bodil Mørch, chefkonsulent og medejer af Cairos A/S

Én organisation har bestilt type-workshops hen over en måned i 2021 til samtlige 100 medarbejdere. En anden - endnu større organisation - har gennem de seneste 17 år igen og igen henvendt sig for at købe type-workshops. Det er eksempler fra hverdagen i ledelseshuset Cairos, så De Psykologiske Typer er på ingen måde på vej i graven.

I dette oplæg kommer chefkonsulent Bodil Mørch ind på både de positive og mere skeptiske reaktionsformer, vi møder hos typerne. Få også hendes bud på, hvorfor de frihedssøgende typer, der ikke vil puttes i kasser, alligevel oftest ender med at være med på den. 

Dagens Program

9.30-10.00
Velkomst og undersøgelse

Ved Hafdis B. Thorsteinsdottir, Senior Relations Manager, og Mette Babitzkow Boje, seniorrådgiver i CfL.

9.30-12.00
Keynote: Vis mig din hjerne, og jeg kan genkende din JTI-profil
Ved Dario Nardi, ekspert i neurovidenskab og personlighed.
Der er indlagt pause i de to timer i selskab ned Dairo Nardi.

12.00-12.45
Frokost

12.45-13.25
Case 1: Sådan arbejder Cairos med JTI

13.25-14.05
Case 2: Sådan arbejder Bravida med JTI

14.05-14.20
Pause

14.20-15.20
Workshop, hvor vi træner JTI med afsæt i jubilæums-kitet.
Der vil være en workshop for både erfarne og nybegyndere.

15.20-15.30
Tak for i dag
Vi afrunder konferencen med bobler og snacks.

Medlemmer: 3.000 kr. / Andre: 4.500 kr.

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik


Har du spørgsmål?

Mette Babitzkow Boje
Chef for Testværktøjer

T: +45 53 67 67 91
M: mba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Har du spørgsmål?

Hafdis B. Thorsteinsdottir
Relations Manager

T: +45 2098 3977
M: hbt@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Inspirationsmøder

Virtuelt Infomøde: Netværksgruppen Fremtidens salg

Lyt med når netværksleder Henrik Appelquist introducerer til CfL's faglige netværk Fremtidens salg. Mødet afholdes på Zoom og er gratis for alle.

DKK Gratis/Åbent for alle /

30. september 2022

1 dage

Online - Zoom

CfL-Klubhusmøde

Styrk effektiviteten i teamarbejdet

Hemmeligheden bag en organisations succes er ofte stærke teams. Det er i højere grad end nogensinde grupper frem for enkeltpersoner, der er med til at gøre en forskel. Men hvordan skaber man effektive teams? Hvad betyder det, at flere og flere arbejder remote?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

7. oktober 2022

1 dage

CfL

Inspirationsmøder

Informationsmøde om udviklingsværktøjer

Har du de rigtige værktøjer til udvikling af ledere og med-arbejdere i din virksomhed, som understøtter f.eks. motivation og trivsel eller relationer og samarbejde?

DKK Gratis /

24. oktober 2022

1 dage

Virtuelt

Inspirationsmøder

Informationsmøde om rekrutteringsværktøjer

Når det handler om rekruttering, gælder en simpel grundregel: One size doesn't fit all. Vælg værktøj efter stillingskategori og stillingsniveau.

DKK Gratis /

24. oktober 2022

1 dage

Virtuelt