CfL-Klubhusmøde

Sådan udvikler du din ledergruppe

Velkommen til webinar forbeholdt ledere og HR fra Grønland. 

Gratis for medlemmer / Ikke medlemmer: 1000 kr

Ledelsesudvikling følger en flerstrenget proces: Der er det strategiske fundament, ledergruppens sammensætning og den enkeltes personlige lederskab.

På dette CfL-Klubhusmøde bliver du introduceret til, hvordan man arbejder med sin ledergruppe.

Du får eksempler på værktøjer, der kan udvikle og styrke samarbejdet, og så kan du lære af andre lederes erfaringer, når du får indblik i cases med to vidt forskellige vinkler: Lederudvikling i en organisation med højt specialiserede medarbejdere og lederudvikling set fra en topchef med 30 års erfaring fra dagligvarehandlen.  

Dagens vært er Anja Neiiendam, direktør i CfL. 

Læs også: Sådan bliver ledergruppen en succes

Får I fuldt udbytte af jeres ledergruppe?

Ved Henrik Graungaard, direktør i CfL

En velfungerende ledergruppe har afgørende betydning for organisationens performance, og det er derfor værd at investere tid og kræfter i udviklingen af ledelsesteams. Spørgsmålet er, hvordan det bliver prioriteret i virkeligheden.  

Få svaret, når Henrik Graungaard fremlægger resultaterne af ny undersøgelse foretaget i et samarbejde mellem CfL og Human Engage. Hvordan skaber ledergruppen mest værdi, og hvor er de største udfordringer?

CfLs direktør har rådgivet om lederudvikling i over 20 år og har selv været med i adskillige ledergrupper, så han deler også ud af sine egne læringer og erfaringer.

Her går udviklingen af ledergruppen hånd i hånd med strategien

Ved Lise Lykke Steffensen, CEO i NordGen

Hør, hvordan Lise Lykke Steffensen, adm. direktør i NordGen siden 2016, har arbejdet med at styrke samarbejdet i ledergruppen, men også at løfte det enkelte medlems bidrag - bl.a. ved hjælp af udviklingsværktøjet JTI. Få også indblik i, hvordan ledergruppen har arbejdet med strategiudvikling og uddelegering af beslutningskraften.

NordGen, der er en institution under Nordisk Ministerråd, arbejder som genbank og videnscenter for at fremme bæredygtighed inden for landbrug, havebrug og skovbrug. Organisationen består af 32 højtuddannede medarbejdere og specialister fra samtlige nordiske lande, og har et omfattende internationalt samarbejde.

Udvikling af ledergruppen med godt købmandskab

Ved Niels Karstensen, rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem

Han har slået sine folder i bl.a. Føtex, Coop, Dagrofa og Fakta, hvor han fra 2013-2016 sad for bordenden med ansvaret for 8.500 medarbejdere og en omsætning på over 10 mia. kr. Det er blevet til 30 år i dagligvarehandlen og i arbejdet med ledergrupper har Niels Karstensen altid været drevet af at skabe engagement og motivation ved at give sine ledere anerkendelse og plads til selv at træffe beslutninger.

Mød Niels Karstensen og hør, hvordan han har arbejdet med ledergrupper, og hvordan kravene har ændret sig gennem tiden. Få indsigt i kunsten at sætte det rigtige hold, og hør hvordan han som topchef altid har været bevidst om egne begrænsninger.

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik


Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik