Erfamøde - Jungiansk Typeindeks

Del dine erfaringer med andre JTI certificerede

Medlemmer: 400 kr. / Andre: 400 kr.

På dette JTI erfamøde er der lagt op til en sjov og involverende formiddag.

Kun for JTI certificerede.

Velmødt til et af årets sidste erfamøder i et omskifteligt og for de fleste udfordrende år.
 
Denne gang er det en fornøjelse at kunne byde Christina Hjøllund fra People Partner velkommen, som oplægsholder på de to erfamøder. Christina har været JTI certificeret siden 2009 og er uddannet cand.scient. i biologi og ICC coach.
 
Christina deler sine mangeårige erfaringer med supervision af professionelle samtaler med os, herunder en dugfrisk erfaring med supervision af en JTI tilbagemeldingssamtale. Der bliver også mulighed for trænings– og observationsøvelser.
 
Samtalen er et af vores absolut vigtigste redskaber i det udviklingsarbejde vi alle sammen udfører og det er væsentligt at udforske og arbejde med hvordan vi kontinuerligt arbejder med at udvikle vores metodetilgang. Vi har således planlagt en dag hvor man dels kan reflektere over egen praksis og blive inspireret til hvordan man evt. kan anvende supervision.
 
Vi starter som sædvanligt med kaffe og lidt morgenbrød kl. 9.00. Det faglige program starter kl. 9.30 og kl. 12.00 afrunder vi dagen med frokost.

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik


Har du spørgsmål?

Cristian Willum Gade
Senior Relations Manager

T: +45 51 54 41 04
M: cwg@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Inspirationsmøder

Hvor godt kender du CfL? Deltag i online intromøde

Mød direktør Anja Neiiendam og få en introduktion til CfL. Hør, hvordan du kan sikre dig, at I får størst muligt udbytte af jeres medlemskab. Ikke-medlemmer er mere end velkomne.

DKK Gratis/Åbent for alle /

23. august 2022

1 dage

Online

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til fastholdelse og trivsel

Lønpres, hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider og flere andre krav er blevet hverdag på mange arbejdspladser. Det sker i takt med, at konkurrencen om arbejdskraft er taget til i styrke. Hvordan kan vi som ledere og HR honorerer de mange krav - og i hvilket omfang?

DKK Gratis/Eksklusivt for medlemmer /

26. august 2022

1 dage

CfL

Inspirationsmøder

Virtuelt infomøde: Udviklingsværktøjer

Har du de rigtige værktøjer til udvikling af ledere og medarbejdere i din virksomhed? På dette infomøde bliver du introduceret til værktøjer, der bl.a. understøtter motivation og trivsel, relationer og samarbejde samt evnen til at træffe beslutninger.

DKK Åbent for alle /

31. august 2022

1 dage

Virtuelt/Adobe Connect

Inspirationsmøder

Virtuelt infomøde: Rekrutteringsværktøjer

Når det handler om rekruttering, gælder en simpel grundregel: One size doesn't fit all. Vælg værktøj efter stillingskategori og stillingsniveau. På dette infomøde bliver du introduceret til CfL's fire rekrutteringsværktøjer.

DKK Åbent for alle /

31. august 2022

1 dage

Virtuelt/Adobe Connect