Kun for certificerede

Erfamøde - Karrieremodellen™ og Decision Styles™

Få inspiration og del dine erfaringer med andre certificerede.

Vil du gerne modtage en mail, når vi nærmer os et erfamøde? Så sørg for, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev TestNyt - klik her.

400 kr. (halv dag) / DKK 700 kr. (hel dag)

Datoer:

 • 25. oktober 2022   -   25. oktober 2022

  VARIGHED: Halv eller en hel dag

  DATO | AFHOLDELSESSTED

  25. okt 2022 kl. 09.00 – 16.00 | CfL, København Ø

  PRIS: Halv dag: 400 kr. / Hel dag: 700 kr. (ekskl. moms)

25. oktober 2022   -   25. oktober 2022

VARIGHED: Halv eller en hel dag

DATO | AFHOLDELSESSTED

25. okt 2022 kl. 09.00 – 16.00 | CfL, København Ø

PRIS: Halv dag: 400 kr. / Hel dag: 700 kr. (ekskl. moms)

Venligst angiv i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen, om du deltager formiddag, eftermiddag eller hele dagen.

Program

Karrierecoaching og Karrieremodellen™
Kl. 09.00 - 12.00


Vi byder velkommen til karrierecoach og Karrieremodel-certificerede Barbara Scheel, som har arbejdet med karriere og udvikling gennem de sidste mange år. Vi skal høre om, hvordan hun arbejder med karriereudvikling, når hun coacher individuelt i for eksempel genplaceringsrådgivning, men også når hun underviser coaches, rådgivere og HR- konsulenter i at arbejde med karriereudvikling, karriereafklaring og jobsøgning. Barbara anvender Karrieremodellen™ i flere forskellige sammenhænge, og hun vil dele ud af sine erfaringer og oplevelser med værktøjet. Barbara vil bl.a. komme ind på:

 • Hvordan hun introducerer og benytter Karrieremodellen™ i genplacering - hvad giver værktøjet både coachen og kandidaten i den sammenhæng, og hvorfor det er et godt værktøj ovenpå en opsigelse og i den videre jobsøgningsproces?
 • Hvilken effekt en tilbagemelding på en karriereprofil har på den enkelte kandidats evne til at se muligheder (ofte nye muligheder) fremadrettet - hvilken effekt har brugen af værktøjet på succesraten, når den enkelte kandidat sender ansøgninger, skal arbejde på sit ‘pitch’ og præsentere sig selv ved jobinterview mm.?
 • Selve den påvirkning profilen har på den enkelte kandidats mentale tilstand - selvværd, selvtillid, tro på sig selv, afklaring.
 • Hvorfor en karriereprofil ofte bliver en fantastisk "a-ha"-oplevelse - hvorfor er værktøjet genialt i den sammenhæng, og hvilken effekt har det på kandidaternes afklaring samt videre søgen i dennes netværk?
 • Kandidatens ofte store tvivl om egne kompetencer, manglende motivation, samt mentale træthed (ofte pga. manglende brug af kompetencer i nuværende job), og hvordan en tilbagemelding på karriereprofilen højner energien, giver ny indsigt og skaber helt nye muligheder for at se på sig selv og brugen af egne kompetencer på en (ofte) helt ny måde.

Barbara vil afslutningsvis også komme ind på de kurser, hun selv udbyder, hvor hun underviser coaches, rådgivere og HR-konsulenter i at arbejde med karriereudvikling, karriereafklaring og jobsøgning.

Barbara har skrevet en meget anvendelig og interessant bog, som hun også fortæller kort om.

Glæd jer til en inspirerende formiddag, hvor formen vil være en vekslen mellem oplæg, refleksion og diskussioner.

Ledergrupper og Decision Styles™
Kl. 13.00 - 16.00


På dette erfamøde får vi besøg af chefrådgiver i CfL, Annette Elgaard Bøttger, som har arbejdet med Decision Styles™ i ledergrupper de sidste 10 år. Annette kommer og fortæller helt konkret om, hvordan hun har brugt værktøjet i forskellige ledergrupper.

Vi tager udgangspunkt i nogle af de specifikke ledergrupper, som Annette gennem tiden har arbejdet med og danner forskellige hypoteser i forhold til gruppernes styrker og udfordringer med udgangspunkt i deres beslutningsstile.

Herefter vil Annette også dele nogle af de temaer, udfordringer og handlingstiltag, der er forbundet med konsulentarbejdet i grupperne.

Annette vil både komme ind på nogle af de værktøjsmæssige elementer (Decision Styles™-specifikke), der er i spil, og hvordan man som konsulent procesmæssigt kan imødekomme og facilitere ledergrupperne.

Eftermiddagen bliver en blanding mellem fortællinger, case-arbejde og refleksion.

Vi glæder os til at se dig

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik


Behov for råd og sparring?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt

 

 

Eller kontakt os på følgende på telefon eller e-mail.

T: +45 7023 0022
E: testkurser@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Inspirationsmøder

Virtuelt infomøde: Udviklingsværktøjer

Har du de rigtige værktøjer til udvikling af ledere og medarbejdere i din virksomhed? På dette infomøde bliver du introduceret til værktøjer, der bl.a. understøtter motivation og trivsel, relationer og samarbejde samt evnen til at træffe beslutninger.

DKK Åbent for alle /

24. oktober 2022

1 dage

Virtuelt/Adobe Connect

Inspirationsmøder

Virtuelt infomøde: Rekrutteringsværktøjer

Når det handler om rekruttering, gælder en simpel grundregel: One size doesn't fit all. Vælg værktøj efter stillingskategori og stillingsniveau. På dette infomøde bliver du introduceret til CfL's fire rekrutteringsværktøjer.

DKK Åbent for alle /

24. oktober 2022

1 dage

Virtuelt/Adobe Connect

Inspirationsmøder

Virtuelt Infomøde: Netværksgruppen Fremtidens salg

Lyt med når netværksleder Henrik Appelquist introducerer til CfL's faglige netværk Fremtidens salg. Mødet afholdes på Zoom og er gratis for alle.

DKK Gratis/Åbent for alle /

30. september 2022

1 dage

Online - Zoom

Inspirationsmøder

Informationsmøde om udviklingsværktøjer

Har du de rigtige værktøjer til udvikling af ledere og med-arbejdere i din virksomhed, som understøtter f.eks. motivation og trivsel eller relationer og samarbejde?

DKK Gratis /

24. oktober 2022

1 dage

Virtuelt