CfL-HR arrangement

Test din parathed til den digitale fremtid

Tag med ind i fremtiden sammen med CfL og SAP SuccessFactors

Industry

Skal HR være en del af problemet eller en del af løsningen? Med blikket fast rettet mod forretningsstrategien og et fast greb om digitaliseringen, kan du blive en del af løsningen. Digitalisering af HR udvikler sig i et tempo, som kræver handling her og nu. Kompetente, digitale løsninger hænger uløseligt sammen med kompetente, forandringsparate HR-professionelle.

CfL og SAP SuccessFactors indbyder til det uundgåelige møde med fremtiden, som snart er nutid, på en interaktiv udviklingsdag i SAP Experience Center.

Der er begrænset deltagerantal, så meld dig til med det samme, hvis du vil være en del af fremtiden.

Download dagens program her

Der er tilmelding nederst på siden.

09.15-10.00

Digital understøttelse af fremtidens HR

v/Jens Bager, Head of SAP SuccessFactors, Nordic & Baltic region

Dagens virksomheder forventes at have et stærkt fokus på indadtil at sikre en meningsgivende og konsistent medarbejderoplevelse samt udadtil selvfølgelig en sublim kundeoplevelse, der sikrer både vækst og at tiltrække de rette talenter.

Den underliggende digitale platform sikrer samspillet og informationsstrømmene mellem medarbejdernes digitale arbejdsredskaber og de kunderettede platforme - den såkaldte ’intelligente virksomhed’.

Således ændrer HR-opgaverne karakter, og der stilles nye krav til ledelsesrutiner. Fra et HR-perspektiv kræver det indsigt, parathed og omstillingsevne.

10.15-11.15

Rundvisning i SAP Experience Center

v/Thomas Madsen, Head of SAP Data Lab

Oplev hvordan digitale virkemidler kan forbedre oplevelsen for kunder og medarbejdere. Gennem en række visuelle og fysiske opstillinger søger SAP at gøre digitalisering levende. IoT, AI, bots, billedgenkendelse,   machine learning er eksempler på teknologier, der kan effektivisere og automatisere virksomhedernes kerneprocesser – herunder naturligvis de HR-relaterede processer.

11.30-12.30

Interaktive sessions - Fremtidens HR-ledelse

  • Digital Escape Room

Escape Game er en absolut interaktiv session, hvor deltagerne udfordres dels inden for forskellige HR-områder og dels på deres innovationskompetencer. Deltagerne oplever hermed, hvordan digitale løsninger kan komme udfordringer til livs som HR-ledere oplever i dag eller i en nær fremtid! Emner som rekruttering, compliance, medarbejdertilfredshed, onboarding samt forventede resultater for virksomhedens drift berøres i en tænkt case.

  • Betting Game

I bedste casino-stil, inviterer vi deltagerne til at byde ind med deres ”bets” på digitale indsatsområder inden for fremtidens HR i en tænkt virksomhed. Deltagerne spiller ind med pokerchips på de områder, hvor  de er klar til implementering af digitale HR-initiativer organisatorisk og IT- mæssigt. Resultaterne vil  præsentere en bred vifte af deltagernes virksomheder og deltagerne opfordres til fælles dialog om, hvad der vil fremstå som en minianalyse af virksomhedernes digitale parathed. Efterfølgende bruges ”Matador” penge til at vurdere, hvor skoen trykker mest og hvor der skal satses på kort og mellemlang sigt.

Har du spørgsmål?

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen

T: +45 5154 4182
M: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Ledere med nogen erfaring

SLII® Experience

Lær at lede situationsbestemt - for ledere, HR- og organisationskonsulenter

DKK 12.200,- / 14.300,-

2. oktober 2023

2 dage

København & Aarhus

Ledere med nogen erfaring

Din kommunikation som leder

Bliv bevidst om din egen og din organisations kommunikation. Du får også værktøjer til at kommunikere med dine medarbejdere om jeres fælles mål.

DKK 16.900,- / 18.590,-

2. oktober 2023

3 dage

København

Ledere uden personaleansvar

Out of the box thinking

Kreativitet mellem kaos og kontrol – slip kontrollen på intelligente måder, og få meget mere igen

DKK 13.900,- / 15.500,-

2. oktober 2023

3 dage

København

Ledere uden personaleansvar

Grundlæggende projektledelse

Lær de grundlæggende principper og metoder inden for projektledelse, så du kan føre dine projekter sikkert i mål.

DKK 9.900,- / 11.900,-

3. oktober 2023

2 dage

København & Aarhus