Dit Personlige Lederskab

”Mine forventninger blev indfriet til fulde”

Bo Frydkær, Manager special projects, MAN Energy Solutions, fortæller om sin oplevelse med kurset Dit personlige lederskab


CfL, juli 2022

"Jeg har tidligere været på en del lederkurser – både internt og eksternt. Jeg manglede lidt vejledning i, hvilken vej jeg skulle gå og få opdateret min værktøjskasse, samt om min retning var den rigtige retning. Dit personlige lederskab-kurset indeholdt det, som passede til det, jeg havde brug for at få afklaring på."

"Dit personlige lederskab er det første kursus, jeg har været på, som fokuserede på mig selv og mig som leder. Mine forventninger forud for kurset blev indfriet til fulde, og forløbet gav mig indblik i mig selv, og gav mig noget, jeg kan arbejde videre med."

Personlig coaching

"Kurset havde en god veksling mellem teori og praksis, som gav en god energi på holdet. På mit hold var der for eksempel et godt mix af ledere, som var enten nye i ledelse eller havde stor erfaring med ledelse. Vi kunne give hinanden forskellige syn på eksempler på holdet under forløbet."

"Derudover havde vi to coachingsessioner på den første del og sidste del. Coachingsessionerne gav mig mulighed for at reflektere over ting, og gav mig afklaring på mit drive for at være leder og mit personlige ståsted. Det har især hjulpet mig til at finde ud af, hvad jeg vil fremadrettet."

"På kurset fik vi også en god genopfriskning af ledelsesværktøjerne og brugen af sparringspartnere, som kunne komme med andre øjne på ens udfordringer."

Netværk betyder noget

"Forløbet har helt klart styrket mig i, hvad jeg vil, og vil med min rolle. Jeg har fået god sparring med coachen og med deltagerne på holdet."

"Jeg vil gerne understrege betydningen af netværk. Jeg har aldrig nogensinde regnet netværk for ret meget eller spekuleret i det. Men Jeg fandt ud af betydningen ved et godt netværk, og en del af de ting, CfL tilbyder i kursusforløbene – som ledercoaching og netværk – det kunne jeg godt have brugt for et par år siden. Nu står det på min huskeseddel."

Læs mere om kurset i Dit personlige lederskab her.

Hent folder om Dit personlige lederskab Her kan du hente en folder med info om kurset. Folderen kan du printe og give til den leder, der afgør din medvirken på kurset. Hent folderen

Har du behov for sparring eller har du spørgsmål?

Tina Holm
Senior Kompetencerådgiver

T: +45 5154 4128
M: tho@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Hent vores brochure og se vores kurser og programmer som er designet for erfarne ledere Brochuren giver et fuldt overblik over kurser og programmer til dig som erfaren leder og et indblik i over kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Seneste artikler om ledelse

Stil krav til lederkurserne

De færreste har et naturligt lederskab i sig. Selv den bedste leder kan blive bedre, hvis der skabes rammer for at lykkedes som leder og ikke mindst gives de relevante værktøjer.