Bruger du kostbar tid på rekruttering af elever og timelønnede?

Når din virksomhed eksempelvis skal rekruttere elever, kan I anvende andre og mindre komplicerede værktøjer, end når I er på udkig efter en lederkandidat. På den måde undgår din virksomhed, at rekrutteringen bliver en dyr og tidskrævende proces, der ikke står mål med jobprofilen.

Oplæg til Samtale er en mindre test, som danner et godt udgangspunkt, når du skal interviewe potentielle elever, timelønnede og vikarer. Værktøjet åbner op for dialog og sikrer et struktureret interview, hvor virksomheden med enkle midler får afdækket kandidatens personlige egenskaber og kommer omkring alle relevante temaer.

Samtidig giver værktøjet dig og din virksomhed en ensartet vurdering af ansøgerne, så I har et optimalt grundlag for at vælge den bedste person til jobbet uden at bruge unødvendig tid og kræfter.

Den enkle opbygning af værktøjet Oplæg til Samtale gør det nemt at gå til for både virksomhed og ansøgere, der ikke er vant til tests og ansættelsessamtaler. Hvis rekrutteringen har potentiale for en længevarende ansættelse, kan I med fordel kombinere Oplæg til Samtale med øvrige rekrutteringsværktøjer som Omtankeprøven og Opmærksomhedsprøven.

Den ultimative guide til personlighedstest Vi har samlet guiden i en gratis e-bog Download e-bogen

Få nyheder, tilbud og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke

Hver måned trækker vi desuden lod om et kursus, blandt alle nye tilmeldinger til nyhedsbrevet. Læs konkurrencens vilkår og betingelser.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Se vores privatlivspolitik.

Seneste artikler om rekruttering

Vil du have succes med din næste rekruttering?

Når du skal rekruttere nye medarbejdere til din virksomhed, er der nogle åbenlyse overvejelser, du skal gøre dig. En af dem er brugen af testværktøjer, og der er ingen vej uden om kognitive test.

Bliv klædt på til personlighedstest

Et solidt, velunderbygget værktøj er et godt afsæt og fundament i en rekrutterings- eller udviklingssamtale, men der skal meget mere til. Læs her, hvad der er på spil.