Teamledelse

”Jeg har siden forløbet brugt mange af værktøjerne i mit team”

Michael Bang Larsen, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, fortæller her om sin oplevelse med kurset Teamledelse

CfL, juli 2022

 

"Jeg har fået en uddannelseskontrakt af min leder, hvor jeg skal på tre lederudviklingskurser. Det første kursus, jeg gennemførte hos CfL var Teamledelse."

"Jeg er meget imponeret af faciliteterne og underviserne på kurset. Jeg har været hos Forsvaret i 35 år og er selv udlært som underviser, men den undervisning jeg modtog på CfL var en helt anden plan. Underviserne havde en personlig erfaring, som de tog med i deres undervisning og brugte som konkrete eksempler i det, som de stod og underviste i."

Jeg bruger værktøjerne i min ledelse

"Jeg har siden forløbet brugt mange af værktøjerne i mit team. Der har været gnidninger i mit team, men efter jeg har været på kurset, har jeg fået erfaring til at arbejde med problemerne."

"For eksempel blev vi introduceret til et hjul kaldet Teamets udviklingsfaser. Det var en slags fire-trins raket som hjul. Det har brugt i mit team som planche, så vi som team kan følge det undervejs."

"Mit team er blevet mere dynamisk, hvor vi arbejdere bedre sammen. Før var vi helt i begyndelsen af team-uret, nu er vi mellem niveau to og tre i uret."

"Med brugen af det her værktøjer har jeg som leder overblik over, hvordan jeg nemmere kan føre mit team videre i udviklingsfaserne. Nu følger vi den meget fint, og en gang imellem snakker vi om, hvor vi er, og hvad vi skal gøre for at komme videre."

Det bedste var vores case-samtale

"Under forløbet have vi en praktisk øvelse, hvor vi skulle tage en svær samtale med en medarbejder. To af os skulle spille medarbejder og leder, mens de to andre i gruppen gav feedback på samtalens forløb. Det var enormt lærerigt at prøve det af, inden man selv stod i en situation og tage den svære samtale på arbejdet."

"De andre deltagere kunne fortælle mig, hvad jeg kunne ændre og gøre mere af. Det var i det hele taget godt at få andre øjne og feedback på ens måde at håndtere svære samtaler."

Min værktøjsrygsæk er mere fyldt

"Af Teamledelse-kurset har jeg fået en mere fyldt værktøjsrygsæk, som er med til at gøre mig mere sikker i min ageren som leder. Det er kurserne på CfL rigtig gode til med vekslingen mellem teori og praksis. Man kan godt være på lidt usikker grund og når man i princippet sidder overfor vildt fremmede mennesker på sådan et kursus og vender vrangen ud på sig selv.  Men der var en rummelig stemning, som gør oplevelsen rigtig fin og positiv."

"Det er helt klart et af de bedste kurser, jeg har været på."

Læs mere om kurset i Teamledelse her.

Hent folder om Teamledelse Her kan du hente en folder med info om kurset. Folderen kan du printe og give til den leder, der afgør din medvirken på kurset. Hent folderen

Har du behov for sparring eller har du spørgsmål?

Susanne Hommelgaard
Seniorrådgiver

T: +45 5154 4166
M: suh@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Seneste artikler om ledelse

Kriseledelse? Tænk dig godt om

Du skal have styr på pengene og organisationen, men dit strategiske beredskab bør handle om lige dele forsigtighed og mod. Brug krisen til at nytænke, udforske og satse. Her er CfLs fem anbefalinger til strategisk ledelse i usikre tider.

DR’s Carmen Curlers er dansk HR-historie

Carmen Curlers’ succes skyldes ikke bare produktinnovation, men også kreativ og kompromisløs ledelse med ambitioner for Human Ressource. Derfor er det værd at dvæle ved DR’s nye serie.

Er fire dages arbejdsugen det forjættede land?

Måske. Hvis du påtager dig et større ledelsesansvar, og hvis dine medarbejdere er klar til at give køb på en form for frihed i opgaveløsningen til fordel for en anden . Læs interview med CBS-forsker Michael Pedersen.

Hent vores brochure og se vores kurser og programmer som er designet for erfarne ledere Brochuren giver et fuldt overblik over kurser og programmer til dig som erfaren leder og et indblik i over kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure