Bliv udfordret med

HR Direktører

Styrk dit lederskab og din faglighed i CfLs netværk for HR-direktører


Netværkets formål er at udveksle erfaringer på HR området, videndele samt blive inspireret af nye initiativer, emner og temaer inden for HR.

Niveauet er højt, deltagerne skarpe og faciliteringen professionel. Netværket er en ambitiøs gruppe af HR-direktører, som flittigt gør brug af hinandens erfaringer både i og udenfor netværksmøderne. Stemningen på møderne er præget af indlevelse og engagement.

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer, og arbejder også med trends og teorier samt personlig lederstil og -udvikling. Temaerne fastsættes sammen med deltagerne ud fra interesser og fokusområder i deres daglige virke.

Netværket giver dig:

 • Et fortroligt arbejdsrum til at reflektere over din ledelsespraksis og konkrete ledelsesdilemmaer
 • Sparring, feedback og input fra andre HR-direktører på dine udfordringer
 • Inspiration og mod til at ændre din ledelsesadfærd
 • Indsigt i hvordan HR-direktører fra andre brancher navigerer
 • Et styrket kontaktnet blandt HR-direktører

 

 

 Temaer

Netværket har udarbejdet en liste med interessante og relevante temaer, som vi arbejder ud fra:

 • Digitalisering af HR-funktionen
 • Udvikling af ledergrupper
 • HR's bidrag til bæredygtig ledelse
 • Den administrerende direktørs krav, ønsker og forventninger til HR
 • Forretningsdrevet HR – hvad betyder det i praksis?
 • Case: En mangfoldig, inkluderende og engagerende kultur
 • HRMD organisering
 • Udgangspunktet er organisatorisk læring

Mødetyper

3 heldagsmøder (9.00-16.00),
1 studietur (3 døgn)

Invitation til CfLs øvrige HR-arrangementer

Afholdelsessted

Møderne afholdes hos CfL eller i deltagernes organisation.

Studietur i udlandet

Hvad koster det?

Prisen er kr. 26.800 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 31.550 ekskl. moms pr. år for andre.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Alle deltagere er HR-ansvarlige (HR-chefer eller -direktører) på strategisk niveau ‒ typisk i større danske organisationer. Deltagerne refererer typisk selv til (koncern-)direktionen eller sidder deri.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Prisen er kr. 26.800 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 31.550 ekskl. moms pr. år for andre.

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Mød netværksleder Betina Stage

Betina har arbejdet med HR-området i mere end 20 år – både som konsulent og som HR-chef. Hun er en nytænkende, målrettet og forretningsdrevet HR-profil med et højt fagligt niveau. Gennem 10 år har hun været nærmeste sparringspartner til en ambitiøs direktion, så hun har både arbejdet med strategisk og operationel HR, og hun har solid erfaring i at udvikle og implementere forretningsstrategier og understøtte den interne kommunikation.

Betina er kendt for at have et højt energi- og kvalitetsniveau, og hun motiveres af at se andre lykkes. Derfor brænder hun for rollen som netværksfacilitator for CfL’s netværk for HR-direktører og HR-chefer. Samtidig har hun selv deltaget i et HR-netværk i 10 år, hvilket hun har haft stor gavn af.

I CfL arbejder Betina både med HR, coaching samt leder- og ledelsesudvikling. Samtidig underviser hun på nogle af CfL’s HR-kurser og hun er ansvarlig for CfL's HR-klubhusmøder.

Fagligt har Betina en baggrund som cand. merc. med fokus på HR, strategi og branding. Hun har efteruddannelser inden for fx coaching, proceskonsultation, strategiimplementering, facilitering, kommunikation m.v. Yderligere er hun certificeret i en del testværktøjer.

læs mere om Betina Stage her

Hvad siger netværksdeltagerne?

Hør hvad netværksdeltager Maja Rosendahl Larsen, Head of HR Business Partnering hos Deloitte, siger om netværket for HR Direktører.

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Hør mere om netværket

Er du interesseret i at deltage i netværket, har du spørgsmål om netværket, eller ønsker du at høre mere om gruppens medlemmer? Skriv til mig i formularen nedenfor, eller kontakt mig via mail eller telefon.

Heidi Teigen Sadek
Kompetencerådgiver

T: +45 51544135
M: hts@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har også kigget på

HR Chefer

Netværkets formål er at skabe et forum for erfaringsudveksling og udvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og visioner.